2009 Eylül Anneleri

özlemcim demir ilacını oğlum bir iki damla portakal suyuyla çok rahat içiyo dene istersen bende 1 günarayla veriyom kabız yapıo çünküüü

Ezgi nefret ediyo ya. Calpolu bile zor içiriyoruz. Kandırıkçılık yapıp şırıngayla ağzına sıkıyorum hep

Bizimki de aynen öyle gerçicalpolu içiyor genelde. Ben şırıngayı denedim Özgecim ama o bile 15-20 dakka uğraştırdı ve deliler gibi ağladı. Veeeee ondan sonra yemesi gereken yoğurdu meyve püresi vs. yemedi. Bana çok kızdı sanırım.

sağlık ocağındakiler kullan dedi geçen gata ya götrüdüm doktora sormayı unuttum tahlilde yaptırmadım yani oda d vitamini gibi yaşına kadar kullanılacak mı guclubacismile
kafam karıştı ne kadar doğru bilmiyom ama hergün vermek istemiyorum

benimki maşallah kolay içiyo sorun yapmıyo zaten kabızlık yapıyosa sorunumuz var zaten hala 3-4 günde bir yapıyo

Tülaycım naber ? sen işe dönmeyi düşünmüyordun değil mi yanlış mı hatırlıyorum ara vericem diyordun ...
saol cnmmmm sende iisindir inş. yok ben evdeyim artık nasipse
tülayımmmm bebemmmm bende ösledim seniii anammmm... artık dayımın kızı gelio ya bol bol vaktim olur sizinle ilgilenmeye.... napıon yavrııımmm halil paşammm nasssııı olduuuu
saol cnm iiyiz yıkadım oğluşu cuma bugün malum bekliyom uyusunda bende duşa girceemmm

Günaydın bacılar. Ne var ne yok? Bizde sabah aşılarımız olduk inş. ateşimiz olmas

günaydın cnm hadi şifa olsun prensesime inş...

cnm diş çıkartıyo olabilirrr

özlemcim demir ilacını oğlum bir iki damla portakal suyuyla çok rahat içiyo dene istersen bende 1 günarayla veriyom kabız yapıo çünküüü

Sağol canım deniyeyim onu da her yolu deniycez artık. Bu cocuğun ilaçlaraa allerjisi var vitamini var ki onun tadı güzel onu da içmiyor . Onu anne sütü iile karıştırıyorum ama demir ilacını böle veremiosun tabi

Bizde 6. ay aşıları ateş yapmadı umarım sizde de olmaz ama yinede ben önlem olarak aşıdan önce yarım ölçek calpol vermiştim.

Merhabalar , Baharcım geçmiş olsun da anlamadığım bişey var bize aşı tarihini 15 marta verdi seninle aramızda 1 gün var nasıl oluyor anlamıyorum bir de herkes 4 aşıdan bahsediyor bizde sadece bir tane tarih var ????kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ben kan ilacını vermeyi kestim , doktora gidince sorucam bizde acayip kabı yaptı , 2 günde bir felan yapıyordu , kahvaltısına pekmez koyuyoruz ona güvenerek vermiyorum şimdi günde en az 1 kere yapıyor şimdi ( muz+ patates çorbası + yoğurt tükettiği halde ) ama ilacı verirken hiç problem yaşamıyoruz , suyla karıştırıp verin diyordu doktorumuz .

Saol tülayımmmm.

Özlemcim ben muz, kayısı, çeyrek portakal suyu ve bir iki tane bebe bisküvisi karıştırıp kan ilacını için koyuyorum . öyle yiyor.

selam kızlarrr
yahu bu tukuduğumun caponyasında ne demır ılacı ne d vıtamnı hıc bısı yok dr bısı verdırmıolar zaten bulamıosunda sımdı benım kız almıo demır fılan nolacakkkk:uhm:

bebeklereiçirdiğiniz suyu kaynatıptamı veriyosunuz ben öle yapıyorum arkadaş bana bütün mineraller ölüyodur dedi

Hımm özgecim anladım , ay yavrum benim 4 aşı birden olacak he ben kesin izin almalıyım o zmaan ilkinde çok mızıldanmıştı sürekli kucağımda olmak istiyordu .

Peki siz suyu ne zaman veriyorsunuz??? Her ek besin öğününden sonra mı? Bizim doktor sadece akşam muhallebisinden sonnra ver dedi bana da saçma geldi de.

daha öncede yazmıştım ama silinmiş heral sitenin rengi yüzünden
benim yavruya aşının hepsini yapmadılar ağır gelir diye bir ay sonrasına
gün verdiler kalan aşılarımızı nisanda olacağız size de yapıldımı böyle??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…