Ezgi nefret ediyo ya. Calpolu bile zor içiriyoruz. Kandırıkçılık yapıp şırıngayla ağzına sıkıyorum hep
geçmiş olsun baharcım Maşallah bebişine uzun hayırlı sağlıklı bir ömrü olsun senin bebişininde benim bebeşinde tüm annelerin güzel bebişlerininde...tabii bizlerinde...darısı başımıza...
canım 5 aylık kontrolünde hemşiremiz demir damlasını elimize verdi günde dokuz damla dedi ben iki gün kullandım sonra askeri dr vardı ona sordum tahlil yapmadan vermeyin dedi bende kararsız kaldım ne yapıcağımı bilemiyorum prospek.de 30 gün kullanılmalı felan yazıyor bide aslında aralıklarla kullanılması iyide kan tahlili yaptırdın mı bilmiyorumkismile
saol cnmmmm sende iisindir inş. yok ben evdeyim artık nasipseTülaycım naber ? sen işe dönmeyi düşünmüyordun değil mi yanlış mı hatırlıyorum ara vericem diyordun ...
saol cnm iiyiz yıkadım oğluşu cuma bugün malum bekliyom uyusunda bende duşa girceemmmtülayımmmm bebemmmm bende ösledim seniii anammmm... artık dayımın kızı gelio ya bol bol vaktim olur sizinle ilgilenmeye.... napıon yavrııımmm halil paşammm nasssııı olduuuu
Günaydın bacılar. Ne var ne yok? Bizde sabah aşılarımız olduk inş. ateşimiz olmas
kızlar bişey sorucam dün akşam benim kız çıldırdı her akşam normal olan bebeğim dün ağlamaktan tıkandı öksürmeye başladı o kadar sesini yükseltip ağladıki benle babasının eli ayağı birbirine karıştı ilk kez böyle dobra ağladı ateşi yok altı temizdi canıda yanmadı bir saat önce de emzirmiştim zor susturduk o da iki saatde ancak gece boyuncada hbilmiyorumkismileuzursuzdu akşam yarım ölçek calpol verdim biraz iyi gibiydi yani en azından ağlamayı son ses kesti ama sabaha kadar durmadı desem iyidir çok üzüldüm sizde de öyle bir sorun oldu mu?
özlemcim demir ilacını oğlum bir iki damla portakal suyuyla çok rahat içiyo dene istersen bende 1 günarayla veriyom kabız yapıo çünküüü
bebeklereiçirdiğiniz suyu kaynatıptamı veriyosunuz ben öle yapıyorum arkadaş bana bütün mineraller ölüyodur dedi
bende kaynatıom valla eksık olsun mıneralı mıkrop rıskınden ıyıdır
Biz eriklinin miniklerinden alıyoruz onlardan içiyor , suyu kaynatınca tadını ben bile sevmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?