2009 Eylül Anneleri

Ben gıdalardan sonra veriyorum , ama kayınvalidem nasıl veriyor bilemem , ama muhallebi sonrası bence kesinlikle vermek lazım içi yanar çocuğun, bir de oğlumun başı bu aralar çok terliyor o yüzden daha çok veriyorum sıvı ihtiyacı olur diye .

yasemın ondan oluy. sonucta hep sıvı beslenıyorlardı. içi yanar kuzuların. arada almak ıstemeyınce su verıyorum ben bıraz daha yiyor ozaman

Ben hiç böle bişi duymadım. 4 aşınızdan hangilerini sonrakiaya dedi peki?
ben yedırırken arada verıyorum suyu. susayınca yemıyor cunku

Bende doktoru dinlemicem öğünlerde verecem. 6 ay su verme dedi . Ben 5.5 aylık vermeye başladım ek gıdaya geçmememize rağmen. Son ay sadece 140 gr almış. Eğer süt yetmediyse susuz da kalmıştır yavrum.

kızlar canım çok sıkkın dün aşımız vardı ve kan aldılar, kan sonucu demir eksikliği çıktı demir damlası yazdı, sizlerde de olmudu demir eksikliği çok üzgünüm
bu arada 9 kilo 69 cm boyu olmuş, aşılar biraz ateş yaptı ve bir koluda hangi aşı bilmiyorum kızarıklık yaptı,umarım sizin meleklerinizde bir sorun olmaz

Son düzenleme:
Canım zaten sıvı alıp almadığını anlarsın , bezlerinden mesela Efe çok terlediği zaman bezleri kuru çıkıyor , ama terlemediği zaman bezleri ıslak oluyor ... Bir de biz koca adamlarız , sabah kalktığımızda ya da yemek yediğimizde susuyoruz onlarda susuyorlardır bence .

Canım üzülecek bişey yok ,Allah çaresiz dert vermesin ayrıca demir eksikliği olsa da olmasada o ilacı herkeze veriyor doktorlar .

Canım üzülecek bişey yok ,Allah çaresiz dert vermesin ayrıca demir eksikliği olsa da olmasada o ilacı herkeze veriyor doktorlar .

amin canım, internetten biraz araştırdım da demir eksikliği özellikle beyin gelişimini etkiliyormuş okuyunca korktum,herkese veriyorlarsa iyi, yani korkulacak bir şey olmadığına sevindim sağol

cntz eda..bizdede demir eksikligi anemisi var...sabah 10 akşam 10 damla demir kullanıyoruz...

amin canım, internetten biraz araştırdım da demir eksikliği özellikle beyin gelişimini etkiliyormuş okuyunca korktum,herkese veriyorlarsa iyi, yani korkulacak bir şey olmadığına sevindim sağol

evet internette pek iç açıcı şeyler yazmıyo ama ben dogru oldugunu düşünmüyorum onların...çogu tanıdıgımda vardı anemi ama şimdi bomba gibiler...içini ferah tut allahım dermansız dert vermesin...bu arada siz ne kadar kullanıcaksınız demiri...ve de hemoglobini kaç çıktı biliyomusun?

cntz eda..bizdede demir eksikligi anemisi var...sabah 10 akşam 10 damla demir kullanıyoruz...

geçmiş olsun canım bizede 16 damla dediler aç karnına yemekten 1 saat önce, meyve suyunun içine karıştırıp ver dediler, inşallah içer, bizimkinin sıvılarla arası yok

kan sonuçları şuan yanımda değil, eve gidince bakarım, 1 ay kullan 1 aydan sonra dozu azaltırız dediler, kontrole gideriz

.her dr ayrı şey söylüyor ne yapıcağımızı şaşırdık...bende tahlil yaptırmadım ondan tedirginim pirinç ununa henüz başladık vermelimiyim bilmiyorum...

haklısın bir aydır şiş duruyor hoş halen şiş şiş ama görünrüde bişey yok çok korkuttu bizi((

bebeklereiçirdiğiniz suyu kaynatıptamı veriyosunuz ben öle yapıyorum arkadaş bana bütün mineraller ölüyodur dedi
canım ben muhallebi yaptığımda iki tatlı kaşığı kaynatılmış ılınmış su veriyorum mutlaka kaynatılmış su ver başkalarını umursama...

bizede aynen öle dediler...1 ay kullanıp kontrole gtcez..pazartesi kontolumuz var bakalım düzeldimi...rengi hala solgun gibi ama..senin kızında resmde gördügüm kadarıyla benmki gibi solgun görünüyo...(kız dı dimi bebegin :) )

evet canım kız, o resmi 1 ay önceki hali ama dediğin gibi teni solgun,inşallah bir an önce düzelirler,inşallah pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah cnm...siz ek gıdaya geçtinzmi...eger geçtiyseniz ben her sabah üzüm pekmezi veriyorum 1 tatlı kaşıgına yakın..sende ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…