ben yedırırken arada verıyorum suyu. susayınca yemıyor cunku
Ben hiç böle bişi duymadım. 4 aşınızdan hangilerini sonrakiaya dedi peki?daha öncede yazmıştım ama silinmiş heral sitenin rengi yüzünden
benim yavruya aşının hepsini yapmadılar ağır gelir diye bir ay sonrasına
gün verdiler kalan aşılarımızı nisanda olacağız size de yapıldımı böyle??
ben yedırırken arada verıyorum suyu. susayınca yemıyor cunku
Ben gıdalardan sonra veriyorum , ama kayınvalidem nasıl veriyor bilemem , ama muhallebi sonrası bence kesinlikle vermek lazım içi yanar çocuğun, bir de oğlumun başı bu aralar çok terliyor o yüzden daha çok veriyorum sıvı ihtiyacı olur diye .
kızlar canım çok sıkkın dün aşımız vardı ve kan aldılar, kan sonucu demir eksikliği çıktı demir damlası yazdı, sizlerde de olmudu demir eksikliği çok üzgünüm
bu arada 9 kilo 69 cm boyu olmuş, aşılar biraz ateş yaptı ve bir koluda hangi aşı bilmiyorum kızarıklık yaptı,umarım sizin meleklerinizde bir sorun olmaz
Canım üzülecek bişey yok ,Allah çaresiz dert vermesin ayrıca demir eksikliği olsa da olmasada o ilacı herkeze veriyor doktorlar .
amin canım, internetten biraz araştırdım da demir eksikliği özellikle beyin gelişimini etkiliyormuş okuyunca korktum,herkese veriyorlarsa iyi, yani korkulacak bir şey olmadığına sevindim sağol
cntz eda..bizdede demir eksikligi anemisi var...sabah 10 akşam 10 damla demir kullanıyoruz...
evet internette pek iç açıcı şeyler yazmıyo ama ben dogru oldugunu düşünmüyorum onların...çogu tanıdıgımda vardı anemi ama şimdi bomba gibiler...içini ferah tut allahım dermansız dert vermesin...bu arada siz ne kadar kullanıcaksınız demiri...ve de hemoglobini kaç çıktı biliyomusun?
.her dr ayrı şey söylüyor ne yapıcağımızı şaşırdık...bende tahlil yaptırmadım ondan tedirginim pirinç ununa henüz başladık vermelimiyim bilmiyorum...sağlık ocağındakiler kullan dedi geçen gata ya götrüdüm doktora sormayı unuttum tahlilde yaptırmadım yani oda d vitamini gibi yaşına kadar kullanılacak mı guclubacismile
kafam karıştı ne kadar doğru bilmiyom ama hergün vermek istemiyorum
haklısın bir aydır şiş duruyor hoş halen şiş şiş ama görünrüde bişey yok çok korkuttu bizisaol cnmmmm sende iisindir inş. yok ben evdeyim artık nasipse
saol cnm iiyiz yıkadım oğluşu cuma bugün malum bekliyom uyusunda bende duşa girceemmm
günaydın cnm hadi şifa olsun prensesime inş...
cnm diş çıkartıyo olabilirrr
canım ben muhallebi yaptığımda iki tatlı kaşığı kaynatılmış ılınmış su veriyorum mutlaka kaynatılmış su ver başkalarını umursama...bebeklereiçirdiğiniz suyu kaynatıptamı veriyosunuz ben öle yapıyorum arkadaş bana bütün mineraller ölüyodur dedi
bizede aynen öle dediler...1 ay kullanıp kontrole gtcez..pazartesi kontolumuz var bakalım düzeldimi...rengi hala solgun gibi ama..senin kızında resmde gördügüm kadarıyla benmki gibi solgun görünüyo...(kız dı dimi bebegin :) )
inşallah cnm...siz ek gıdaya geçtinzmi...eger geçtiyseniz ben her sabah üzüm pekmezi veriyorum 1 tatlı kaşıgına yakın..sende ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?