2009 Eylül Anneleri

Bana da erken geliyor da bir sitede tariflere bakarken gördüm 6 aylık bebek çorba tariflerinde yer alıyordu, bir de domatesli tarif vardı ...

dün doktora aşı için gittiğimizde bizede söylediler tarhana çorbası, yoğurt çorbası verebilirsiniz diye, nar suyu da çok faydalıymış, daha denemedim ama hafta sonu yapacağım çorbaları

Selaaam hayırlı cumalaarrr tÜm bebelere ve analarına geÇmıŞ olsun acıl Şıfalaaar...

DÜn akŞam kına gecemız vardı berenle ılk eĞlencemız berenın susmak bılmeyen sÜmÜklerını akıtarak patlayarak aĞlamasına kadar sÜrdÜ bÜtÜn mÜzık sesıne tepkı vermeyen kız tam kına anında kopardı fırtınayı Çok duygulandı heral:))) eve gelene kadar terler aktı sırtımdan ve eve gelınce kahkahalara baŞladı yaaaa :)
pazar da dÜĞÜn var napcam bılmıoom

Kızlar heronun ballı bıskÜvılı kahvaltısını deneyen var mı? Ya su ıle hazırlanan bı kahvaltı onun ıÇıne tekrardan penır bıskıvı felan atılmaz dıme

ben veriorum...

Nihalcim bi bisküvi koyma canım peynir yumurta pekmez falan koyabilirsin...

canım normalde çavdarlı mısırlıyı kullanıp dewam sütü ile hazırlıom . Elimdeki mama su ile hazırlanır dio üstünde de muz ve bisküvi var die yazınca ağır gelmesin die korktum biraz değişilik olsun die yarında onu deniyim diom.

Tanayım nasıl oldu sen nasılsın? Toparladınız mı biraz?

Kızlar pekı kahvaltıya peynır pekmez yumurta(gÜnaŞırı) bıskÜvı dıŞında bıŞı koyuyormusunuz? 10 gÜn sonra kayısı eklıcem ama sız baŞka bıŞı verıonuz mu?

bende aynı peynir pekmez yumurta iki 3 günde bir...sevmio onu çünkü..zorla yediriyom elimle ...

hemen dalayım konuya.. biz de iki gündür kahvalıya başladık. milupanın 8 tahıllısını kullanıyom.. içine biraz pekmez ve labne peyniri karıştırıyom.. düne göre bugün daha iyi yedi.. bir kaşıkta kayısı verdim.. tülayın dediği gibi yaptım.. haftaya da yumurtaya başlıcam.. başka neler verebilirim

Peki üzerinde yazan tarif miktarı kadar mı verdin , ben bazen yarıya bölüyorum o kadarını bile yerken zorlanıyor yemek istemiyor .

kızlar bişey sorcam bende 5 ay önce doğum yaptım sezeryanla küvete girmek istiyorum erkenmi sizce çok merak ediyorum nette araştırıyorum ama cvp yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…