2009 Eylül Anneleri

canım Allah razı olsun kız ağlıyordu bakamadım..çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

canım yapıştırdım ama formata uygun değil yazıyor..

boş gebeliğini nasıl anladın didem ?

valla adetim 5 gün gecikti mide bulantısı ve sürekli uykum vardı..ama tabi senin gibi hiç ihtimal vermiyorum..test yaptım pozitif çıktı hemen ikinci bir test yaptım o da pozitif çıktı..sonra beta yaptırdım ve dr gittim kese vardı ama içi boştu bir hafta bekleyelim dedi bir hafta sonra gittik yine boştu ve kürtaj oldum..

banada kızıma ilk hamile kaldıgımda dış gebelik demişti aptal dr.
nasıl üzülmüştüm.
ama degilmiş gayet dolu dolu bi gebelik gecirdim.
sanada cok gecmiş olsun tatlım

๒คl๒öςєğเ๓;12009470 .!.:
banada kızıma ilk hamile kaldıgımda dış gebelik demişti aptal dr.
nasıl üzülmüştüm.
ama degilmiş gayet dolu dolu bi gebelik gecirdim.
sanada cok gecmiş olsun tatlım

teşekkür ederim canım..dr riske atamam beklememiz gerekir demişti belki geç döllenme olabilir diye..ama boş gebelikmiş rabbim meleklerimize ömür versin..:Saruboceq:

bende yemek yicem de iş bitmiyoki (

didemcim geçmiş olsun tatlım benimde adetim 6 gün gecikti tırsıyorum acaba bi sorun varmı diye hamile olacağımı sanmam da

bende yemek yicem de iş bitmiyoki (

didemcim geçmiş olsun tatlım benimde adetim 6 gün gecikti tırsıyorum acaba bi sorun varmı diye hamile olacağımı sanmam da

vallahi hayatım korkutmak istemem ama ben hiç ihtimal vermiyordum ama pozitif çıkınca şok olmuştum..bence test yap için rahatlasın..

afiyet olsun
ben de az önce yedim
kabuska yedim
azcık diyet yapıorumda :)

selam kızlar kızımla geldik bu sefer ama cadı yazdırmıyo artık bana klavyeye vurmaktan büyük zevk alıyoda..

hoşgeldin hüsniyecim.
önceden bende kucagımda yzabiliyordum
şimdi mümkün degil yazdırmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…