2009 Eylül Anneleri

selam tatlı hatnlar nabersiniz??
ben yorgunum ve canım sıkkın...
reyyan önceki gece ateşlendi, sabaha kadar meme emerek uyudu...
gece hayal meyal farkettim ateşli olduğunu, hiç kalkamadım ama... böyle olunca kendime çok kızıyorum...
dün sağlık ocağına gittik, boğaz enfeksiyonu olmuş (( sulcid ve dolven verdi doktorumuz...
ama akşam ateş yükselmeye başladı yine, 39,7 ölçtük saat 10'da..
şurup verdim az düşer gibi oldu...
gece 1 gibi uyandı, yine sürekli meme istiyor, bi baktım yanıyor...
eşim de kalktı baktı hemen ölçelm dedi, yine 39,5...
şurup falan kar etmedi, havale korkusundan götürdük acile...
fitil verdirdi hemşire, bana verdirdi -tatlicadiarzu- ben veremeeeem diyorum vereceksiiiiin her zaman ben mi gelcem dedi :roflol: onu da öğrenmiş oldum :)))
iğne yaparken bana tutturdu yine -tatlicadiarzu- kafamı çevirip tuttum çocuğu...
şimdi iyi ama ara ara hafif yükseliyor, çok halsiz...
çorba yapacaktım bugün ilk verecektim, sebze suyuna irmikle oluyor ya ondan...
bu haldeyken başlamak istemiyorum, çok bitkin çocuğum...
ay daha ciddi hastalıklarla uğraşan annişler, Rabbim sabır versin insanın içi gidiyormuş valla...
ilk kez gece uykusuzlık yaptı, elim ayağım dolandı şaştım kaldım...
bakımı hiç korkutmuyor ama ateş çok ürkütücü, havale ihtimali yüzünden...
Allahım kimseye yaşatmasın sağlık sıhhatle büyütelim bebeciklerimizi inşallah.....

ecem geçmiş olsun canım hiç denk gelmemiştim yaşadıklarına... Allahım bi daha yaşatmasın, sağlıklı bebişler ve sağlıklı gebeliklerimiz olsun inş...

canım cok gecmiş olsun.
cok üzüldüm
bende ateşten cok korkuyorum.

canım geçmiş olsun bizde dün geceyi hep göğsümde uyuyarak geçirdik bizimde aşımız vardı bide diş çıkarıyoruz çok huysuz kuzularımız tez zamanda iileşir inşallah.

didemcim bende akşam test yaıcam bakalım hayırlısı

ütü masasını daha yeni kaldıdrm artık şu çamaşıdan böğğ geldi

sağol mehtapcım.valla çoğunuz öle diyo aslında bi araya gelebilsek daha net anlaşılır bana küçük gibi geliy sizinkiler daha büyük gibi görünüyor benimkinden

gökşene muhallebi yapıp yedirdim yarım kase yedi sadece iştahı pek yok mız mız şimdi yine ayağımda sallıyrum

sağolun kızlar, şimdi uyuyor ama Rabbim ateşten hastalıktan korusun inş..
çok uzun uyumuyor başındayım hep, korkuyorum...
gelirim inş.. yine....

selam kızlar

bişey sorcan geçenlerde görmüştüm bazı bebeklerimizde yüzlerinde egzema gibi bişeyler vardı onlardan Senoşta da var o arkadaşlar dr götürdümü bebişleri bana yazarmısınız tam olarak neydi hafta sonu dr götürcem bende acaba sizinkiler geçti mi

Arkadaslar merhaba bayadır gelemiyorum. Malesef evimize hırsız girdi laptopumuzu ve oğlumun bütün altınlarını götürdü (( laptop olmayınca nete de giremedim doğal olarak (

Ağzının kenarlarındaki kızarıklıklardan bahsediyorsanız tükürükten oluyormus diş cıkmasına yakın.

geçmiş olsun ömerfaruğun annesi geçenerede de bizim apartmana girmiş ama kiracılar kovalamış adamı allaha emanet bunula geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…