2009 Eylül Anneleri

ömerfaruğunannesi çok geçmiş olsun yaaa (((
geçen hafta sonu eşimin arkadaşının evine girdi, bize çok yakın oturuyor..
buralarda birkaç kişiden daha duyduk girdiğini, geçen hafta p.tesi götürdük benimkilerle kızınkileri bozdurduk, altın yükselsin diye bekliyorduk o da oldu...
hepsini gram altın hesabına yatırdık... tek yatırımımız onlar valla napalım korktuk...
inşallah bulunur eşyalarınız...

Arkadaslar merhaba bayadır gelemiyorum. Malesef evimize hırsız girdi laptopumuzu ve oğlumun bütün altınlarını götürdü (( laptop olmayınca nete de giremedim doğal olarak (

canım çok geçmiş olsun umarım bulunur yaa.. kocaelinin hangi ilçesindesin...

Geçmiş olsun canım yaa, götür bence de alerjik bişey de olabilir...
ufacıcık bi problemdir, atlatıverirsiniz inşallah annesi :)))

ay tülaycım yerim ben bu oğluşu yaaa gülüşe bakkk (maşallah Allahım nazardan korusun :))) )
bişey sorucam yaa, faceden sohbet bölümü var mııı ben bilmiyorum da bazen ordan sohbetler ediliyor sanırımmm :)))

kızlar az önce eski topiğimize göz attımda tesadüf bi sayfaya girdim herkesler cinsiyet derdini bulantı konuşuyormuşuz zaman ne çabuk geçiyorr yaa..

değil mi yaa, düşünüyorum da bu zamanlarda ben 12 kilo almıştım bile :roflol: :roflol: :roflol:
nerden bileyim emzirsem de kolay verilmediğini ve beni bunalıma sokacağını ((((

kızlar az önce eski topiğimize göz attımda tesadüf bi sayfaya girdim herkesler cinsiyet derdini bulantı konuşuyormuşuz zaman ne çabuk geçiyorr yaa..

ne günlerdi onlar herkez gram konuşurduk meraktan çatlıcaktık cinsiyet öğrenene kadar

değil mi yaa, düşünüyorum da bu zamanlarda ben 12 kilo almıştım bile :roflol: :roflol: :roflol:
nerden bileyim emzirsem de kolay verilmediğini ve beni bunalıma sokacağını ((((

bende hala veremedim toplam 20 kg aldım 6 kg fazlam var ama 8 kg vermem lazım gebelikten öncede 2 kg almıştım

bende hala veremedim toplam 20 kg aldım 6 kg fazlam var ama 8 kg vermem lazım gebelikten öncede 2 kg almıştım

6 kg ne ki canım yaa benm toplam 14 kg fazlam var
fil gibiyim, aynalara bakamıyorum..
1,73 boyum var belli olmuyor belki ama....
28 beden kot giyerdim belimden düşerdi, şimdi hamile kotum tam oturuyor üstüme senağlama senağlama senağlama

o senin düşüncelerinin hoşluğu canııımmm :))) sen de sağol tülaycım...

tülay cnm nasılsın paşamız nasıl sena ile paşam arasında taM 1 Ay var bizde 14 Ağustos

tülay cnm nasılsın paşamız nasıl sena ile paşam arasında taM 1 Ay var bizde 14 Ağustos

saol cnmmm ii diyelim huysuz bu aralar diş çıkarcakkk sanırım
sena ma acil şifalar ama o kızarıklar bizde de var 2 gündür
ağız suyundan oldu sanırım

Günaydın herkese. Kilolardan bahsetmişiniz. Benimde maalesef 12 kg fazlam var. Ben lohusalıkta kilo alanlardanım. Sürekli evde mutfağa sardım. Birde yemeyince sütüm olmuyor gerçekten. TABııı bunun arkasına saklanmamak gerek.
Oğluşumun bir dişi göründü diğeri de cıkmak üzere.:lepi:Birde bu aralar paso emekleme çalışması yapıyor hiç sırtüstü durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…