2009 Eylül Anneleri

yasemin canım çok ama çok üzüldüm. Allahım sabır güç versin size. kuzucuk ta kötü günler geçiriyor ama inşallah atlatacak canım. özel hastaneler evet baya pahalı ama devlette sürünmektense bi şekilde göze alınıyor sağlık için canım.

cnm özel direk çapaya yolladı burda yapcagımız bişi yok araştırılması lazım neden tekrarlamış kan degerleri düşmüş dedi tedavi olması şart dedi yoksa özele gidiyodum hep saol cnm bnmmm

amşin alla hrazı olsun kızlar akşam 4tew son sonuç virüs taraması çıkcak inş tedaviye başlancak yatırvcaklarsa yatırsınlar artık hastaneye yavrum iyice kötüleşti

slm bacılar öncelikle herkese hayırlı cumalaar..
zeynep merak ettim kız seni test sonucunu merak ediyordum neyseki istediğin gibi sonuç.sütün adetle ilgisi var demek öğrenmiş olduk bu arada yarı yaşınız kutlu olsun canım geç kaldım ama olsun
demet erdanay yaşına kadar 32 dişi tamamlar galiba.maşallah kuzuya.
benim oğlanda ikisini bir çıkardı büyüdü bile ama çok tatlı görünüyor ya...

cnm yaaa çok geçmiş olsun sakin ol
Rabbim tüm önünüzdeki kapıları açar inş.
ferah tut içini. bebişinin sana ihtiyacı varrr:teselli:

yasemincim çook geçmiş olsun canım allah sana sabır yavruna güç versin mübarek cuma günü tez zamanda iyileşir kuzun inşalalh

muşyas canım çok geçmiş olsun yazık zeynebe o kadar iğneyi yedikten sonra nasıl rahat etsin kuzucuk.canım moralini yüksek tut diycem ama zor.sadece emiyor diyorsun stres sütünü de etkiler canım ya .tez zamanda iyileşir.:Saruboceq:

gül hoşgeldin canım :)

demetçim ben emziriyorum bu aya kadar bi sabah kahvaltı bide akşam yatamadan çorba veriyodum ama artık öğlenleride vermeye başlıcam çünkü doymuyo sanırsam sütüm var diye önmesemyiodum ama süt artık doyurucu olmuyo galiba :)

bide emerken erdenay ıssırıyomu göğsünü gökşen ıssırıyoda :)

h.b tülayım daha zamanı var aslında bizimkiler erken çıkardı.artık bizde mi hormon var yoksa bebişlerde mi anlamadım.7-8 aymış normalde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…