2009 Eylül Anneleri

h.b canım
kız benmiki 2 kere ısırtı gözlerimden ateş çıkıyordu.ama zorla emzirmek istedim o zaman al sana dedi ısırdı velet..

tülayım ne bilem bacım hafta bitiyor ya. bir de regl olcam sanırsam. ööyle bir halsizlik var üstümde. iş yapasım da yok.
canım yazamadım. Allah babacığına uzun ömürler versin canım.

aşının bi tanesini olmamıştı ağır gelmisin diye uyansın oğlan aşıya götürcem...ya hemşire acayip bi şey senin oğlan hiperaktif diyiy boyna.yere yatınca tepiniy ya onun için diyor.aşı yaparken babasıda gelsin zor tutarsın diyi el kadar bebeye.acep eşimi mi görmek istiysempatiksalakcinnialsanaalsanasmile

zeynepcim benim ağrım olmuyor pek. normalde yatak döşek yatardım ağrıdan doğumdan sonra azaldı sankim. ama keyif kaçırıyor ne bileyim. eve gidip uyuyasım var. oğlumu özledim

Bahar bende cok agrılı olurdum ama dogumdan sonra bende ıyıyım cok sukur. Bende eve gıtmek sıtıyorum ve aksı gıbı bugun yogun+bır kısı ızınlı poff

Bahar bende cok agrılı olurdum ama dogumdan sonra bende ıyıyım cok sukur. Bende eve gıtmek sıtıyorum ve aksı gıbı bugun yogun+bır kısı ızınlı poff
bizim veletler paralel giderken biz de boş durmuyormuşuz bak aynı gidiyormuşuz meryem burası da kalabalık bugün. işlerin biri bitse biri başlıyor. pofff.
cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...gel gel bi sarılemmm ben sana :teselli:
:1hug: :1hug: bir teeeselli ver, bir teeeeselli veeeer

ya burası çok acayip elektrikle su aynı anda kesiliyor artık nasıl bağlantı yaptılarsa.ve her gün muhakkak kesilir...

baharım duygu yoğunluğu yaşıyorsun bende teselli etmek istiyom seni ya...:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

TÜlay boŞver o zaman ıŞı gÜcÜ keyfıne bak. Bak bahanesıde var sular yok:)

evet evet bahar tek veletler deĞıl bızde aynı ılerlıyoruz:)

baharrrr sana bi teselli .... hava sıcak izmir güneşi ha burasının ki diil kordondasın mis gibi deniz kokusu ordaki cafelerden birindesin boyöz le çay içiosun bak bunu düşün mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…