canımmmm kıyamam sana ben adresİni verde sana boyoz kumru vede lokma göndereyim hasretin dinsin acuk :)))
canim ya her duydguna inanma ben burda osa diye 1jel kullaniyorum tamamen bitkisel acaba trde varmi onu bilmiom.buarada hayirli olsun minik pasaninn disleri.
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştımafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
banada gonderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya birazcik dusunklava: klava: klava: kardesimmmmmmmmmmmmmmmm ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcokacimcoookne guzel lezettler turkiyede yaww tadini cikarin
walla izine geldigimde enaz kesin 5kg alirimmmmmmmmCADIARZU
ay emsalll ne guzel olur gel valal bulusalim
bana misafir olursunuz cok sevinirim
ebrucumçok haklısın kendıne vakit ayırmak çok iyi geliyo kaç aydır kapandık eve
benım sebze çorbası dediğimde püre oluyo çorba kıvamında vermıyorum
hilalcim fatoşcum hoşgeldınız hilal ek besınde pütürlüye yavaş yavaş geçmeyi dene canım bakalım nasıl olcak pütürsüzün içine bi kaşık çatalla ezılmış koy karışık olsun belkı öle yer canım
demetcımben göremedım sılmışın hemen
bende ittiyom o dediklerinden emsalcimmmm
canımmmm kıyamam sana ben adresİni verde sana boyoz kumru vede lokma göndereyim hasretin dinsin acuk :)))
baharim valla ne zmandir gorusemedik ozledim seni cok napiyon
biz hep ayni ali yedi mi yemedi mi uyudu mu uyumadi mi diye telefon basindayim 2 gundur
okumussundur artik geceleride uyumuyor sipa
benim bildigim cocuklar ilk dogduklarinda booole uyumazlar buyudukce duzelir
bizim tam tersi oldu resmen yaaaw
tubacim cocuguna ne oldugunu anlamayan anneler kervanina hos geldin aynisi bizde de var
uyumak istiyor uyaniyor agliyor uyutamiyorum emziremiyorum felan cok kotuyuz
insallah gececek bunlarda
sizdede aynisi olduguna gore demek ki var cocuklarin bi sıkıntıları
emsalcim gelin siz caylar kahveler tum mesrubatlar bendeeeen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?