2009 Eylül Anneleri

canımmmm kıyamam sana ben adresİni verde sana boyoz kumru vede lokma göndereyim hasretin dinsin acuk :)))

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştımafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
banada gonderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya birazcik dusunklava:klava:klava: kardesimmmmmmmmmmmmmmmm ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcokacimcoookne guzel lezettler turkiyede yaww tadini cikarin
walla izine geldigimde enaz kesin 5kg alirimmmmmmmmCADIARZU

aminnn ebrucum inşallahhh ama o kadar yakışıklı bir erkege bakmak kadar güzel bi şey olmaz o yüzden uzun süre devam eder bayan :))

canim ya her duydguna inanma ben burda osa diye 1jel kullaniyorum tamamen bitkisel acaba trde varmi onu bilmiom.buarada hayirli olsun minik pasaninn disleri.

saol canımm... netten baktım ama yok gibi öle bi jell olmazsa alıcamm valla calpol napimmmm

göndereyim hayatım yaa canın sağolsunn :)))

ay emsalll ne guzel olur gel valal bulusalim
bana misafir olursunuz cok sevinirim

sağol canımm inşallahhh Allah kısmet ederse bende çok sevinirim

yok canım ya şimdi yine çorba savaşı verdik o kazandı yemedi.Üstelik tamamen pürüzsüzdü.Sinirden ağlıyorum valla.O da içerde ağlıyor şu an.Ben çıkıyim.Balkonda bi nefes alıp kendime geliyim de oğluma bakıyim.Sizlere iyi günler.....

baharim valla ne zmandir gorusemedik ozledim seni cok napiyon
biz hep ayni ali yedi mi yemedi mi uyudu mu uyumadi mi diye telefon basindayim 2 gundur
okumussundur artik geceleride uyumuyor sipa
benim bildigim cocuklar ilk dogduklarinda booole uyumazlar buyudukce duzelir
bizim tam tersi oldu resmen yaaaw

ben geldimmmmmmm

naparsınız bakam???

defneye 2 gündür bi halle oldu. uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor. sallasamda uyuyamıyor.
uyanması 10 ları bulurdu sabahlerı. 2 gündür 6-7 oldu ve uyumak istiyor.
sabah fitil verdim olmadı. diş desem jel sürdüm yine fayda etmedi. ateş de yok.
napacagımı şaşırdımmmm bilmiyorumkismile :gitme:

walla ebrucum ben de çok özledim yaaa. en kısa zamanda organize edelim bir buluşma walla. kıyamam aliş şimdi diş çıkartıyor tatlım ondan huysuzluğu. ali efe de dün ağlamış bütün gün. babanem şaşırmış ne yapacağını. akşam gittim hiç gülmedi bir süre. sonra kaşlarımı kaldırmama kahkaha atar oldu. anları anlarına uymuyor ki sıpaların. bizim dişler de yok meydanda henüz. ben 9 aylıkken çıkarmışım çok sıkıntı olmuyormuş geç çıkınca bakalım ali efe ne zaman çıkarcak.

tubacim cocuguna ne oldugunu anlamayan anneler kervanina hos geldin aynisi bizde de var
uyumak istiyor uyaniyor agliyor uyutamiyorum emziremiyorum felan cok kotuyuz
insallah gececek bunlarda
sizdede aynisi olduguna gore demek ki var cocuklarin bi sıkıntıları

emsalcim gelin siz caylar kahveler tum mesrubatlar bendeeeen :)

ek gıda veren arkidişler, size beslenme ile ilgili birkaç şey danışıcam.

bulgur-mercimek-pırasa-lahana-karnabahar-soğan-sarımsak kullanan var mı????

ben ve oğlum

bir resimde biz ekleyelim alıntı yapmayın olur mu kaldıracam çünkü

Son düzenleme:
tüm işlerimi bitirdimm..akşam yemeği için ıspanağımıda suya bastım..kuzumda kucağımda daldı dalucakk..
yyaa aşağıda kimseyi göremeyince kendimi yalnız hissediyorumm...((((((((((((((

hoşbulmadım ama hoşbuldum ebrucummm :1no2:napıcaz boyle ya offfffffmafoldumben

aliş de oyle demek ya hay allah akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…