2009 Eylül Anneleri

evet filiz içinde mineralleri en yüksek olan su. dr lar tavsıye edıyor kaynatmadssan verın diyorlar hatta

evet erikli en iyisi eşim muazzaf okulları özel araştırmış tüm sular içinde erikli 1 ci sıradaymış...amma da reklam yaptık DD

meryem kesin ozluyorlar
dun aksam eve gittim gormen lazim
boyle elleriyle yuzumu tutuyor uzun uzun yakindan bakip sonra boyle heyecanlanarak suratimi salya sumuk yalayip sariliyor bana
valla hepimizin gozleri doldu dun aksam
6 aylikta olsa anliyorlar herseyi
ozlemis sipam beni cok

evet baya reklam oldu bizmde babası kantinden 5 lt alıp geliyo ev erikli sıu dolu bende bir süre sonra kaynatmayacam zaten

okuyunca benimnde gözlerim doldu benimkide öle bir süre göğsümde yatar yavrum çok özlüyolar çokk bizim gibi

kım 2 yemek kasıgı verıo özlem mı?
nıe?
canım ek gıda verıosun susuzluktan aglamıo mu kızın?

demet paranox fıtıl ya da dolven ates dusurucu varsa verseydın.calpol verme onda ıburofen az.kıyamam emen duser ıns.nıe yukseldı kı usudu mu

Demetcim geçmiş olsun. çok yükselmiş ateşi ya kıyamam

slm kızlar

demet soy emen cocugu canım

kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun ya benim oglan besinci dis derken 6-7diside ussten cikariyomus haberim yok gece dr soledi soguksu ile sildim zaten sadece suan citcitli badisi var yine dr gidicem30dk sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…