2009 Eylül Anneleri

Anam kıs demet maşallah dişlerine paşamın

canim saolda usttdisler comk zorluo ben sadece allttan gelen ucuncu disi gormusdum usttede ikitane vardi 5 diyodum dr dun 7disi gelio diyince sok oldum ondan yapiyomus 3disi birden cikarmak zo oluyomus simdi gene gidicem atesi dusmezse getir demisdi popodan 39.6koltuk alti37.6 bakalim hayirlisi fitil verdim 2tane CADIARZU

daridsi sizlerin basina sagliklica dis probleminizi atlatin.

Selam bayanlarrr. NAsılsınız ben görmeyeli?
Erdenaya maşallahh. En kısa zamanda çıkarsında rahat etsin yavrcak.
Ela eymenin yeni pozu çok hoş.

meryemcim, süzgeç resmini koymuşsun cnm sagol. eşime gostericem, bulur inş.

su ben de pınar ve erikli damacana kullanıyorum.
sürekli kaynamış-ılımış su bulunduramıyorum. o yuzden direk damacanadan alıyorum.

ayrıca herşeyini kaynatmıyorum. arada emzik-biberon-kaşık steril ediyorum ama o kadar.
zaten ilk 6 ay onemliymiş. sonrasında o kadar dikkat etmeye gerek yok.
mesela günde birkaç kez süt sağıp, sürekli aparatlarını steril etmesi çok zor oluyor.

peki bulaşık makinasına koymanın zararı var mı? biliyor musunuz?

canım bizim de fitil hep işe yarardı. ama dün yaramadı. pofffffffff noluyor bunlara yaa!!!

demet gecmıs olsun canım
tuba makınadan cıkan bulasıklar daha çok deterjan kokuyor dıye çok durulanmadıgını düşünüorum ben

selamsssss... eskisi gibi uğrayamıyorum buraya ya. eskiden birimiz biraz geç kalsak merak ederdik. ne hale geldik kızlaaaar
keyifler nasıl?

ben yıkıyorum makinede zararlı değil diye biliyorum

Ebrucum,

Sen yazmışsın bi yerde. Ben odasını değiştirmiştim ama 7 martda.. Etkisi var mıdır bu huysuzluğa?

Aynen senin gibi 3 gündür zombiyim.. Buna ilaveten dün geceden beri Defne beni emmiyor! Uyanıp uyanıp duruyor, emziremeden mecburen uyutuyorum.

Bugun mecbur direk kahvaltı verdim. Sütümü sağdım, emmediği kadarını gün içinde yiyeceklerine ekliyim bari dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…