2009 Eylül Anneleri

özgecim naber? karşılaşamıyoruz ne zamandır..

ezgi de huysuzmuş galiba. ya bizim 6.ay aşılarımız 6 martda oldu. huysuzlugumuz 14 martda başladı..aşılardan degil bizim ki o zaman.:umursamaz:

evet canım benim, dün değiştirdim nickimi :hulya:

Hayırlı olsun yeni nickin cnm. Bizimde uykular pek iyi değil ya. Sapıttı çocuk aşıdan sonra. Valla tamda bilmiyorum aslında nedenini hep aşıya yoruyorum ama...

selamsssss... eskisi gibi uğrayamıyorum buraya ya. eskiden birimiz biraz geç kalsak merak ederdik. ne hale geldik kızlaaaar
keyifler nasıl?
Günaydın dünürüm. Evet eski neşesi kalmadı buranın. Herkes bişeye daldı gitti ya. Nazar değdi

canım günde 1 kez pirinçli sütlü veriyorum bir kez de patates karışımı 2 yemek kaşığı hem mamadan sonra 2 yemek kaşığıda mamadan sonra veriyorum zaten ne yapsam içmiyor zaten 30 dakika sonrada emziriyorum günde en az 8 kez meme veriyorum dr bana yeter demişti azmı yoksa daha mı çok su versembilmiyorumkismile

ya şu an ana kucagında. uykusuz nasıl..uyuması lazım. ana kucagını ayagımla sallıuyorum.
bırakınca aglayarak uyanıyor. alışacak diye korkuyorum. allahım nolurr geçsin şu durummm tez zamandaa

tubacım Allah kolaylık versin canım. büyüme atağı olabilir ali efe de de dönem dönem oluyor bu şekilde. dayancaz napalım. yeterki iyi olsunlar.
dünürcüm walla kesinlikle nazar değdi bize
dün akşam kör boğazımın kurbanı oldum. tulumba tatlısı üstüne çilek yedim midemi mahvetti.bütün gece midem bulandı uyumadım. hala da çok kötüyüm ya

kızlar,

şu ek gıda olayını kafamda bi oturtamadım ben. o da defnenin aralarda hiç anne sütü, mama ve biberon almamasından kaynaklanıyor.

kahvaltı - meyve - çorba - yoğurt - kaşık maması veya muhallebi şeklinde bizim öğünler.
bunlardan sadece kahvaltıda anne sütü var.
kaşık mamasını da 1 meyvenin suyuna yapıyorum.
varsa anne sütü bazen ekliyorum.
ayrıca arada meyve öğününü yemediği zamanlarda var.
ve bunun dışında emmiyor. mama içmiyor.
sizce az mı???

Baharım çilek benide mafeder ya. Ne zaman yesem hep bir hazımsızlık çekerim. Ki sen önden tulumbaları yuvarlamışsın bide :S Geçmişler olsun bacım.

Tubacım normalde bebeler günde 500 cc süt içmelilermiş. Ama gel görki benim kızda o kadar içmiyor. Zaten artık sadece geceleri emiyor sabah kadar. Onun dışında devam sütünü tek verincede içmiyor. Bizde devam sütünü kahvaltısına çorbalarına muhallebisine felan ekliyoruz.

Özlemcim sen biberonunla suyu ver ne kadar içerse içsin Azracık. O zaten istemezse içmez dediğin gibi.

inan veriyorum belki alır diye 3 cü kaşıkta kasım kasım kasılıyor olmayınca ağlıyor ağzını kitliyor çok fenaboshayallersmilebiberon kesinlikle almıyor maalesef

biz süt olayını söyle yapıyoruz kızlar. kahvaltıya zaten gecmedık 1 hafta sonra baslıyoruz. sabahları anne sütü alıyor çorbadan sonrada verıyorum. yoğurttan 2,5 saat sonra yıne süt. muhallebı ustune süt. bırde gece yatarken sadece süt. gecede 2 sefer süt. 600 ml kadar içiyor

maşallah canım ne güzel..

herkesin farklı, ben yine emin olamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…