2009 Eylül Anneleri

tubacım ben yedıklerıyle doyduguna emın olmak için sütle desteklıyorum. her cocukta farklı işte. bak kımsenın beslenmesı diğeri ile aynı değil. çünkü çocuklar aynı değil. ikiz kardeslerın bıle aynı olmuyor

geri geldim ali beyi yine zor bela emzirdim tek gogsumu emdi yaaa
of valla su son 1 haftadir yoruldugum kadar yorulmamisimdir hic heralde
tugbacim bizimde soole oluyor
sabah 7 de emziriyorum 150-160 cc iciyor
11 de emziriyorum gidip onda da o kadar iciyor
saat 3 gibi bir onceki gunden sagdigim sutu veriyor bakicisi ama icerse cogunlukla ali bey o saatte pek sut icmiyor
eve gidincede emziriyorum tekrar
gecede 2 kez emiyor

ben 2-3 gecedir bi de sunu farkettim cocugun yuzu elleri bacaklari buz gibi oluyor uyandiginda
acaba usuyor diye mi uyaniyor
biz sicagi sevmedigi ve bir suru yerde ideal sicakli 20-22 derece arasi dedigi icin odasini cok isitmiyorduk uzerinide 2 ince battaniyeyi ust uste koyarak ortuyorum ama tabi aciyor artik kendini
bu gece uyku tulumu giydircem odayi da biraz daha isitcam bakalim farketcek mi

bizimde doktorumuz cuma gunu ustten disi 1 haftaya cijkar demisti demetin yazdiklarini okuyunca belkide tum bunlar disten ve gececek diye umuda kapiliverdim

Ebrucum siz ek gıdaya geçtiniz diye hatırlıyorum. Yanlışmı hatırlıyorum. Oysaki şimdi sadece süt verdiğini söylemişsin.

slm ben geldim :))

ebrucum üşüdüğü için uyanabilir çünkü gökşende bazen soğuk havalarda sık sık uyanıyo bende odasına ufo ile ıstıyorum yatırmadan o zaman güzel uyuyo bence alide üşüyo olabilir

yok ozgecim ek gida veriyoruz ben tuba mama veya anne sutunu sordugu icin sadece anne sutunu ne zaman verdigimi yazim
yoksa sabah kahvalti edip gunde 1 kez sebze 1 kez de meyce yiyor ek olarak

ya kızlar birazcık rejime başladım yani yediklerime dikkst etmeye lahana suyu içeyim diyom süte bir etkisi olur mu acaba

hoşbulduk özgecim nasılsınız ezgi nasıl:)

Saol cnm iyiyiz şükür. Ezgide kardeşleri gibi huzursuz geceleri. Bu aylarda moda heralde bu :) Gökşen nasıl?

slm kızlar nasılsınız bakalım bebekler nasıl
benim kız şuan uyuyo bi bakim dedim sizlerde ne var ne yok

Selam cnm hoşgeldin. İyiyiz biz senden nbr?

yaff ne gazı...bebekler artık ilkolula gidecek siz hala gaz diyonuz...yiyin için anacım gaz maz olmaz :):)

ben geldim... oğluşum içti sebze çorbasından 20 silikon kaşık sayıyoz artık kaşıkları. labne de katmıştım içine ohhh yarasın. üstüne beni de içti uyuyordur şimdik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…