2009 Eylül Anneleri

fiizcim lahana sütün tadını bozar derler ama ben inanmıyorum eltim bi gün lahana yemiştide oğlu iki gün emmedi anneside lahandan demiş bence biraz daha bekle rejim için çünkü dün bi misafirim vardı bebeği 7.500 gr bebek 9 aylık dı ama baya zayıf kalmış çünkü annesi hamile iken 30 kilo aldım diye kiloları vermek için rejime başlamış 2 aydırda rejim yapıomuş bebişi son iki ayda çok az kilo almış dünde burda konuştuk biraz daha bekle bence çünkü bebişlerimiz ne kadar ek besin alsada aldığı kaliteli süt onlar için çok önemli canım :))

gökşende ii özge teyzesi ikinci dişimizde çıktı bizde saat 5.buçukta kalktık ondan sonra 1 saat oynadık sonrada göğsümde uyudu ben kalkana kadar :)) yalnız kuzum evde çok sıkılıyo nasıl sıkılmasın evde sürekli durduğu dışarı çıktığımızda okadar .çok seviniyoki anlatamam mart ayı bitsin de kendimi dışarı atıcam :)) inşallah tez zaman da düzenleri oturur kuzuların :))

Saol cnm iyiyiz şükür. Ezgide kardeşleri gibi huzursuz geceleri. Bu aylarda moda heralde bu :) Gökşen nasıl?

Selam cnm hoşgeldin. İyiyiz biz senden nbr?

iyi valla tatlım küçük cadıyla uğraşoyrum bütün gün evde işte çalışmaya başlıcaktım yani yeni bi iş bulmuştum maddi olarak sıkışınca ama bırakamadım eylülü malesef bakalım neyapcam:))

Ohh yarasın Ali Efe paşamaaaaaaaaaaaaa. Ezgide bugün emdi beni öğlen eve gidince şoklardayım :)

Zeynepcim maşallah Gökşene pıtır pıtır geliyor dişler

oğluşa yapmasında bana yapabilirrr

Yok ya sanmam koca dana oldular artık

Valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal işte .

cansu bizim ilk dişimiz artık epey belli oluyo güldüğü zaman ikincide patlamış fark ettim çok sevimki duruyolar ama ıssırdığı zaman felaket :))

aman filiz çokta bi kilon yok canım ya bende de 4 5 kilo filan kaldı ama takmıyorum çünkü eşimde dahil yakıştığını düşünüyolar çünkü eskiden çook zayıftım :))

zeynepcim özgem saolun kızlar. yiyince sevindirik oluyoz işte napalım :)
özge bu kertikler dişleri de beraber çıkarırsa düşer bayılırım anacım :)
filiz canım 6 kilo ile bunalıma neden giriyorsun anlamadım. ben 25 kilo aldım hamileliğimde. hala da 7-8 kilo hatta daha fazla ama kendimi avutuyorum fazlam var ama rejimi hiç düşünmedim.

aman filiz çokta bi kilon yok canım ya bende de 4 5 kilo filan kaldı ama takmıyorum çünkü eşimde dahil yakıştığını düşünüyolar çünkü eskiden çook zayıftım :))

hamilelikten önce 60mıştım zayıf değildim şimdi 66 işyerindekiler falan şişmanladın diyo hediye alanlar L alıyo aslında büyük geliyo hala M oluyo bana

bende bazen sayıyorum baharcım annem kızıyo tabi :))) bende 20 yi görürsem acaip seviniyorum bide yemekten sonra geğirdiği zaman acaip seviniyorum çünkü doymuş oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…