Yani bence yapar kendine. Ama sütü azaltmaz neden azaltsın.
Oooooooo hoşgeldiniz Mehtap hanımcım burdayız ya seni bekliyoduk. Sen nerdesin bakayım :)
Saol cnm iyiyiz şükür. Ezgide kardeşleri gibi huzursuz geceleri. Bu aylarda moda heralde bu :) Gökşen nasıl?
Selam cnm hoşgeldin. İyiyiz biz senden nbr?
oğluşa yapmasında bana yapabilirrr
iyi valla tatlım küçük cadıyla uğraşoyrum bütün gün evde işte çalışmaya başlıcaktım yani yeni bi iş bulmuştum maddi olarak sıkışınca ama bırakamadım eylülü malesef bakalım neyapcam:))
cansu hoşgeldin canım :))
fiizcim lahana sütün tadını bozar derler ama ben inanmıyorum eltim bi gün lahana yemiştide oğlu iki gün emmedi anneside lahandan demiş bence biraz daha bekle rejim için çünkü dün bi misafirim vardı bebeği 7.500 gr bebek 9 aylık dı ama baya zayıf kalmış çünkü annesi hamile iken 30 kilo aldım diye kiloları vermek için rejime başlamış 2 aydırda rejim yapıomuş bebişi son iki ayda çok az kilo almış dünde burda konuştuk biraz daha bekle bence çünkü bebişlerimiz ne kadar ek besin alsada aldığı kaliteli süt onlar için çok önemli canım :))
saolun aslında doğru diyosun ama bunalıma girmeye başladım hamilelikte 9 kilo aldım şimdi 6 en iyisi tatlıyı falan kesiyim lahanayıda arada bir içeyim
aman filiz çokta bi kilon yok canım ya bende de 4 5 kilo filan kaldı ama takmıyorum çünkü eşimde dahil yakıştığını düşünüyolar çünkü eskiden çook zayıftım :))
zeynepcim özgem saolun kızlar. yiyince sevindirik oluyoz işte napalım :)
özge bu kertikler dişleri de beraber çıkarırsa düşer bayılırım anacım :)
filiz canım 6 kilo ile bunalıma neden giriyorsun anlamadım. ben 25 kilo aldım hamileliğimde. hala da 7-8 kilo hatta daha fazla ama kendimi avutuyorum fazlam var ama rejimi hiç düşünmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?