2009 Eylül Anneleri

amaaan filizcm takma kafan kuzun sağlıklı güçlü olsunda kiloları zaten veririsin benim eltim sırf oğlu emsin enne sütü alsın diye doğumdan sonra bi ton kilo aldı kadın süt olsun diye bide böle düşün :) oğlu iki yaşına girmek üzere yeni yeni başlıyo rejime hergünde yürüyüş yapıyo

canım bende bebişin kaşıklarını sayıyorum silikon kaşıkla yediriyorum hatta öyleki emdiği zaman kaç kere yutkunduysa onlarıda bile sayıyorumsempatiksalakcinni
bu arada ben rejimi bıraktım 3 kilo verdim ama sütümün rengi acayip açık renk oldu sulu süt gibi bende artık bıraktım bebeğmden önemli değil hiç bir şey...filizcim süt veriyorsan bekle derim valla ne kadar vitaminde alsan balık yağıda alsan farketmiyor hemen sütü etkiliyor maalesefmafoldumben

baharcım masallah ıyı yemıs. aferın kuzuma..

ebrucum alitunada ustunu çok açıyor gecelerı bende dun esıme dedım artık uyku tulumumu gıydırsem?? ama yorganla yatıyor ve sık sık kontrol edıyorum benım yanımda oldugundan oda sıcaklıgımız 22 23 arasında bızım

doğru aslında hepiniz saolun kızlar bebeşim için kalsın kiloalar yaşasın sütler

Ben sana Zeynebim derim bitanem boşver kocanı :)

Baharım valla bu gidişle dediğin olcak aynı anda pırtlatcaklar dişleri :)

zeynepcim özlemcim tek şaşkın ben değilmişim demek kaşık sayan :) özlem tabi yutkunmaları da saymış aşmış olayı. dün ali efe banyodan sonra bir geğirdi aman yarabbi dedim su yutmuş o da yaradı :)))
filiz walla ben de bir süre taktım kilo olayını ama emzirirken rejimi hiç düşünmedim canım. sonuçta zaten sütüm az bir de iki üç yağ pıhtısı yüzünden oğlumu emzirmekten mahrum kalamam.

zeynepcim bizimde ilki bayağı belli
evet çok tatlı oluyolar canım

bu arada kızlar kuru kayısı üzüm falan kaynatıp verenler var sanırım nasıl yapıyosunuz onu bilken varmı

bu arada bugün ilk kez kızıma kıymalı şehriye çorbası yaptım bakalım yicekmi siz verdinizmi hiç doktorum bana sebze çorbası veriyodum artık yoğurt şehriye ve tarhanada verebilirsin aralarda dedi kıyma ve tavukda verebilirsin dedi ama tavuğu hiçö denemedim bide ben çorbaları hep blenderdan geçirerek püre olarak versim meyva suyunuda hep sıkarak verdim şimdi taneli şeyleri almıycak diye korkuyorum bakalım

kızlar zaten surada bır kaç ay sonra sutu su nıyetıne ıcecekler o zaman yapın rejımlerınızı

valal kızlar ben taneli şeyler veriyorum ve gökşen 40 yıllık yemek yiyen biri gibi bi çiğniyo gülmeten ölürüsnüz :)) çok fazla artık süzüp vermiyorum çorbaları hatta bazen doyurucu olsun dye suyuna ekmek batırp veriyorum çok da güzel yiyo :)

canım bende erken diye vermiyodum ama azar azar ekmeğin içinden verince baktım beğendi veriyorum arada sırada ama buğday ekmeği almayı düşünüyorum hani şu içeriği zaenginleştirilmiş yada bebek ekmekleri varya ondan almayı düşünüyorum hani veriyosamda öle çok değil zaten :)

Merhaba hanımlar , dün bir merhaba deyip kaçmak zorunda kaldım . 2 Gündür izinliydim , Efenin pazartesi günü aşısı vardı , sabahtan öğleye kadar iyiydi ama öğleden sonra çıldırdı sürekli kucak istedi durdu benim melek oğlum gitti sanki küçük bir sıpa geldi yerine , dün gecede hiç uyutmadı beni , üzerine de hem grip hem regl oldum ayrıca sütüm de azaldı çok mutsuzum yani kelimenin tek anlamıyla .

geçmiş olsun yasemincim efeye aşısı yarasın inşallah.

canım aşılardan sonra huy değiştiriyolar malesef bir kaç güne düzelir inşallah

kızlar ben ekmek yapma makinesi aldım. şimdilik keşif aşamasındayım ama rutine bağlıcam. katkısız ekmeğimizi yicez ailecek. hem de yoğurt reçel güveç vs yapan bir makine. pek sevdim. bilginiz olsun.
yasemincim geçmiş olsun canım. mutsuz olma hepimizin sütüazaldı artık hayatım. eski gnler çoook uzaklarda kaldı.

bende dün çorbayı süzgeçten geçirdim kalan posalarıda zaten ezilmişti onuda kattım çorbaya...hem taneli yemeye alışsın die hemde bütün vitamınler çöpe gitmesin die...artık öle yapmayı düşünüyorum ...kızımda severek yedi..

ha birde ben artık kahvaltısında su yerine 80 -100 ml ıhlamur veriyorum iki gündür..şeker atmıyorum seviyoda eylül hanım :) sizce hergün vermenin bı sakıncası olurmu ıhlamurun? çocuk kahvaltısında su içmekten bi hal oluyodu çünkü..

Bu arada unuttum , bu ay ek gıda + anne sütü sadece 500 gr almış , boyu 5 cm uzamış iştah dersek fena sayılmaz, ama emmeyi tamamen bıraktı . Artık tarhana çorbası ve yoğurt çorbası verebileceğimizi söyledi doktorumuz , ağzını kaparsa kesinlikle vermek yok dedi bir şeyi beğenmezse 15 gün yanına yaklaştırma dedi .

yasemincim yalniz degilsin hepimiz ayni durumdayiz bizimkilerde huysuz ve uyumuyor geceleri

zeynep bizim doktorumuzda sabahlari kahvaltisina bebek ekmegi katabilirsiniz eger biskuvi vermek istemezseniz dedi
alide dun kofte yedi bizimmle birlikte
koparip parca parca agzina verdim nasil cignior ikincisini uzatiyorum kocaman acip istiyor sevdi sipa

flower_85 kusura bakma adini hatirlayamadim ben
biz kiyma veriyoruz 1 haftadir
ama doktor tavuk vermeyin hepsi hormonlu zarari olur
belki hindi eti verebilirsiniz dedi aklinda blunsun
bize de eger doymazsa aksamlari bir gun ev corbasi : tarhana yogurtlu pirinc vs bir gun muhallebi verebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…