2009 Eylül Anneleri

sorma baharcımbelli sayılarım varsempatiksalakcinniaz orta çok diye...sonra ajanda tutuyorum saat kacta ne yedi diye ne kadar yedi diye ...düzene ancak soktum
valla artık kilo konusunda rejim yapanlarada kızıcam çümkü direk sütü etkiliyor kendi üstümde denenmiş ve kanıtlanmıştırboshayallersmile

yarın yarı yaşımıza giriyoruz :):) ben şimdi kalkayım biraz hazırlık yapayım yarın için :):) hadi görüşürüz öptüm sizi bebeleri

yasemincim bence gayet güzel almış kilosunu zaten bu aylarda artı hep 500 gr alıyolar benim kızım bu ay 430 gr aldı

özgem sinbonun bir ürünü. detaylı bir alet sadece ekmek yapanlardan değil. yoğurdu da güzel yaptı sayılır. ekmeği de kendi yoğuruyo. sadece zamanı iyi denk getirmen lazım.
ebru eşim ali efenin yumurtalarını işyerinin karşısında bahçedeki tavuklardan alıyordu şimdi bu tavuktaki hormonu duyarsa direk tavukları alabilir aman diyim :))
ya gamze yok ortalarda... bilen gören var mı?

ebrucum gökşende dayanamıyo bi görsen ağzına ne veririsem hemen yiyo ama kendisine özenerek yaptığım çorbaları sevmiyo bizim yediğimiz çorbaları daha çok seiyo geçenlerde tarhan yaptım gökşene biraz duru olmuştu bende içine bebe bisküvisi attım içine çok sevdi zilli epeyde yedi bide ekmek yasakta neden bebe bisküvisi değil biliyomusun ??

yasemin masallah iyi kilo almis boyuda cok uzamis
bizim alis gecen ay anne sutuyle sadece 250 gr aldi cok moralim bozuldu ama doktor artik yemeye basladi telafi edersin diyor ama bu seferde cocuk beni emmiyor
nasil zor emziriyorum gormen lazim of of annelik ne zormus yaaa

eylululnannesi doktor bize kahvaltisni su meyva suyu ihlamur cayi anne sutu ya da devam sutleriyle islatabilirsin demisti
sende donusumlu bunlari kullan hem bıkmaz hemde surekli vermekten dolayı endise etmezsin

canım benim kızım anne sütü içmediği için biz 4. aydan beri ek gıda veriyorum tavuk vermemiştim vermem ozaman kıymayla idare ederiz benim korkum şuan taneli şeyleri almazsa diye korkuyorum

zeynepcim yasak deil iste
bebek ekmegi kullanabilirsin
asil bebek biskuvisinde seker oldugu icin zararli bence
sonucta 1 yasina kadar seker yasak diyorlar ama bebe biskuvisi veriyorlar

cansucum yavaş yavaş alıştır o zaman hem artık 7. ayına giricek nerdeyse kızın öğrenebilir bi dene bakalım

Ben kahvaltı olarak Milupanın 8 tahıllısından kullanıyorum kızlar. Onun içine karıştırıyorum yumurta peyni pekmez falan. Siz nasıl yediriyosunuz? Tek tekmi?

valla canım eylülde ne versem yiyo bazen çorbalarına bende ekmek içi koyuyorum severek yiyo bide ekmeği bize yağtığım bi yemek falan olduğunda ona bandırıp veriyorum çok güzel yiyo ama meyva püresi yapıyorum pürelerini dışarı atıyo şimdi şehriye çorbası yaptım bakim içcekmi taneli şeyleri yemezse diye korkuyorum

özgem ben de hero baby pekmezli peynirli muhallebisini veriyorum sonra da yumurtsa ve peynir veriyom azcık. ev muhallebi sennetine döndü. değişik ne görsem alır oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…