sorma baharcımzeynepcim özlemcim tek şaşkın ben değilmişim demek kaşık sayan :) özlem tabi yutkunmaları da saymış aşmış olayı. dün ali efe banyodan sonra bir geğirdi aman yarabbi dedim su yutmuş o da yaradı :)))
filiz walla ben de bir süre taktım kilo olayını ama emzirirken rejimi hiç düşünmedim canım. sonuçta zaten sütüm az bir de iki üç yağ pıhtısı yüzünden oğlumu emzirmekten mahrum kalamam.
yasemincim yalniz degilsin hepimiz ayni durumdayiz bizimkilerde huysuz ve uyumuyor geceleri
zeynep bizim doktorumuzda sabahlari kahvaltisina bebek ekmegi katabilirsiniz eger biskuvi vermek istemezseniz dedi
alide dun kofte yedi bizimmle birlikte
koparip parca parca agzina verdim nasil cignior ikincisini uzatiyorum kocaman acip istiyor sevdi sipa
flower_85 kusura bakma adini hatirlayamadim ben
biz kiyma veriyoruz 1 haftadir
ama doktor tavuk vermeyin hepsi hormonlu zarari olur
belki hindi eti verebilirsiniz dedi aklinda blunsun
bize de eger doymazsa aksamlari bir gun ev corbasi : tarhana yogurtlu pirinc vs bir gun muhallebi verebilirsin dedi
ebrucum gökşende dayanamıyo bi görsen ağzına ne veririsem hemen yiyo ama kendisine özenerek yaptığım çorbaları sevmiyo bizim yediğimiz çorbaları daha çok seiyo geçenlerde tarhan yaptım gökşene biraz duru olmuştu bende içine bebe bisküvisi attım içine çok sevdi zilli epeyde yedi bide ekmek yasakta neden bebe bisküvisi değil biliyomusun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?