selam kzılar uzun zaman sonra artık aranızdayım zeyneb çok şükür kendi kendine hiç bi ilaç olmadan sizlerin dualar sayesinde ve anne sütü sayesinde kendine geldi kan dsgerleri şükür yükselip normal seviyesine gelmiş evimizi ve babamızı çok özledik şükür 15gün sonra kavuştuk zeyneb uyudu yarında erteledigimiz aşımızı yaptırcaz
slm kızlar hepiniz iyisinizdir inş.
kahvaltıdan bahsetmişsiniz ben kahvaltıyı bulamaç yapıp veriyorum ama cok mantıksız geliyor sizce tek tek versemmi siz nasıl veriyorsunuz.
dün dr gittik sadece 300 gr almış.hala kabızlığı devam ediyor o yüzden cok huzursuz dr bağırsak düzenleyici şurup verdi inş işe yarar.yoksa mahvokldu kıım kabızlıktan.korkudan ek gıdayı azalttım kabız olmasın diye ama hiç bir işe yaramadı hatta bu yüzden az kilo almış kızım.
slm kızlar hepiniz iyisinizdir inş.
kahvaltıdan bahsetmişsiniz ben kahvaltıyı bulamaç yapıp veriyorum ama cok mantıksız geliyor sizce tek tek versemmi siz nasıl veriyorsunuz.
dün dr gittik sadece 300 gr almış.hala kabızlığı devam ediyor o yüzden cok huzursuz dr bağırsak düzenleyici şurup verdi inş işe yarar.yoksa mahvokldu kıım kabızlıktan.korkudan ek gıdayı azalttım kabız olmasın diye ama hiç bir işe yaramadı hatta bu yüzden az kilo almış kızım.
özgem ben de hero baby pekmezli peynirli muhallebisini veriyorum sonra da yumurtsa ve peynir veriyom azcık. ev muhallebi sennetine döndü. değişik ne görsem alır oldum :)
valla özgecim mesela biz bugun bir yumurtanın sarısını kayısı kıvamında yedik üstüne bi tatlı kaşığı labne peyniri yedi biraz da kek yapmıştım kek yedi su filan içti bazen 2 3 çay kaşığı pekmez veriyorum reçel filan sevmiyo verniyorum zaten üstünede baya bi emdi hatta emdikten sonra fazlasını bile çıkardı :))
selam kzılar uzun zaman sonra artık aranızdayım zeyneb çok şükür kendi kendine hiç bi ilaç olmadan sizlerin dualar sayesinde ve anne sütü sayesinde kendine geldi kan dsgerleri şükür yükselip normal seviyesine gelmiş evimizi ve babamızı çok özledik şükür 15gün sonra kavuştuk zeyneb uyudu yarında erteledigimiz aşımızı yaptırcaz
yasemincim bir haftada 700 gr almış bence gayet güzel toparlıyo kızın sen bol bol emzirmeye devam et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?