2009 Eylül Anneleri

evet özgecim keki ağzına veriyorum yanınada ayva elma armut kompostodu vardı beraber yedi önce keki veriyorum üstüne de kaşık kaşık yada bardakla kompostonun suyunu içiyo :)

ya bende bulamaç vermek istemiyorum ondan sordum size nasıl yediriyosunuz diye. Tek tek verincede mesela yumurtayı pek sevmiyor benim kız. nasıl yapcam bilmiyorum?

elacim naber sesin cikmadi
bende bugun seni merak ettim nerde niye girmiyor diye sonra geldin zaten
valla 3 gundur seni cok iyi anladim arkadasim
uyumayan cocuk ne kadar zormus allah sana ve artik bana da kolaylik versin
eymenin uykularinda bi degisiklik var mi

yasemincim dr unda dediği gibi sen güzelce beslen bol bol suyunu içi zeynebide bol bol emzir hemen toparlar inşallah canım :)

ya bende bulamaç vermek istemiyorum ondan sordum size nasıl yediriyosunuz diye. Tek tek verincede mesela yumurtayı pek sevmiyor benim kız. nasıl yapcam bilmiyorum?

canım bende bulamaç olarak veriyorum ama bi kaseyi bitiriyo maşallah eylül ama tek tek verdiğimdede peyniri falan yiyo yumurtayı falan denemdim ama bence bulamaç vermektedede bi sakınca yok

Sağolun kızlar ya moralim düzeldi biraz , Efenin yüzü minyon çok toplu bir çocuk değil etreftakilerden bıktım artık bu çocuğu beslemiyormusun falan filan bunaldım yani , neyse ağlama duvarına çevirdim burayı ...

Biz son zamanlarda şunu keşfettik , ben bebek her şeyi karıştıurayım yesin derdindeyim ama o tadını almak istiyor o yüzden tek tek verince sanki daha iyi oluyor . Yani çiğneyerek yutuyor ve devamını istiyor öbür türlü ne olduğunu bilmediği şeyleri tüketiyor .

yumurtayı kayısı kıvamında mı veriyosun özge ??

bide kızlar benim kıza geçen puding yaptm yemedi muhallebi pek sevmiyo tatlıyla pek arasıyok ayrıca sıcak çorbaları yada yemekleri daha çok seviyo diceğim her bebeğin kendine ait bir damak tadı var

cnm zeyneb adada 6ay 1haftalık 7010gr kilo verdi ishal ve kusmadan hastaydı 15gün yattı hep kolunu bile kaldırmaya hali yoktu herkes çok zayıf bebek dedi benimde morelim bozulduki gözle görülür derece zayıfladı inşallah toparlıcaklar onlar saglıklı olsunlarda bende kahvaltıya yarın başlıcam hiç vermedim elimden peyniri ama fena kapıyo saldırıyo resmen elime peynir için

ayrıca yasemininm dediğine katılıyorum çünkü çoçuklar yeni tadalrı keşfetmek istiyolar öğrenmek istiyolar o yüzden tek yedirmek bence daha mantıklı ama tabi karışım yiyen bebeklerede saygı duyuyorum :)

canım bende bulamaç olarak veriyorum ama bi kaseyi bitiriyo maşallah eylül ama tek tek verdiğimdede peyniri falan yiyo yumurtayı falan denemdim ama bence bulamaç vermektedede bi sakınca yok

Tabi cnm ezgide 1 tabağı nerdeyse yiyor bulamaç olunca. Zararlı olduğunu sanmıyorumda tadlarına alışsın istiyorum. o yüzden tek tek vermek istiyorum

Yok canım katı yediriyorum. KAyısı kıvamı daha erken değilmi? Sanki 1 yaşından sonra falan diye biliyorum ben

evet özgecim keki ağzına veriyorum yanınada ayva elma armut kompostodu vardı beraber yedi önce keki veriyorum üstüne de kaşık kaşık yada bardakla kompostonun suyunu içiyo :)

Maşallah canım , hiç 6 aylık bebeden bahsetmiyorsun sanki , şu bardak olayına bisde alışsak süper olacak ama döküyor daha ...

yasemincim çok çok geçmiş olsun umarım bütün bebeklerin sağlıkla huzur dolu uzun bir ömürleri olur Aminnnn...
bende arada damlıyorum kızımlaydım pates havuc ve irmik yaptım bir kısmını ayırdım çok yapmışım neyse diğer kısmının içine iyice yıkadığım ıspanagı kotup pişirdim ve süzgeçten geçirdim zor bela ıy mıyk yapa yapa 10 silikon kaşık yediboshayallersmileıspanağı hiç sevmedi herhalde ağzını nasıl kapıyor görseniz güldürüyorum biliyor agzına daldırıcam kaşığı agzı kapalı gülümsüyorkaydirigubbakcemile3çok fena

bir ksım patates irmik ve havuçlu karışım kaldı ıspanak yok içinde ayırmıştım çünkü onu yarın versem sorun olmaz dimi

canım kayısı kıvamında verin diyo dr lar belkide ezgide ondan yemiyodur kayısı kıvamında olunca gökşen epey severk yiyo bi dene istersen severse o zaman rahatlıkla yedirebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…