ya bende bulamaç vermek istemiyorum ondan sordum size nasıl yediriyosunuz diye. Tek tek verincede mesela yumurtayı pek sevmiyor benim kız. nasıl yapcam bilmiyorum?
yasemincim dr unda dediği gibi sen güzelce beslen bol bol suyunu içi zeynebide bol bol emzir hemen toparlar inşallah canım :)
Sağolun kızlar ya moralim düzeldi biraz , Efenin yüzü minyon çok toplu bir çocuk değil etreftakilerden bıktım artık bu çocuğu beslemiyormusun falan filan bunaldım yani , neyse ağlama duvarına çevirdim burayı ...
Biz son zamanlarda şunu keşfettik , ben bebek her şeyi karıştıurayım yesin derdindeyim ama o tadını almak istiyor o yüzden tek tek verince sanki daha iyi oluyor . Yani çiğneyerek yutuyor ve devamını istiyor öbür türlü ne olduğunu bilmediği şeyleri tüketiyor .
canım bende bulamaç olarak veriyorum ama bi kaseyi bitiriyo maşallah eylül ama tek tek verdiğimdede peyniri falan yiyo yumurtayı falan denemdim ama bence bulamaç vermektedede bi sakınca yok
yumurtayı kayısı kıvamında mı veriyosun özge ??
bide kızlar benim kıza geçen puding yaptm yemedi muhallebi pek sevmiyo tatlıyla pek arasıyok ayrıca sıcak çorbaları yada yemekleri daha çok seviyo diceğim her bebeğin kendine ait bir damak tadı var
evet özgecim keki ağzına veriyorum yanınada ayva elma armut kompostodu vardı beraber yedi önce keki veriyorum üstüne de kaşık kaşık yada bardakla kompostonun suyunu içiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?