yasemincim çok çok geçmiş olsun umarım bütün bebeklerin sağlıkla huzur dolu uzun bir ömürleri olur Aminnnn...
bende arada damlıyorum kızımlaydım pates havuc ve irmik yaptım bir kısmını ayırdım çok yapmışım neyse diğer kısmının içine iyice yıkadığım ıspanagı kotup pişirdim ve süzgeçten geçirdim zor bela ıy mıyk yapa yapa 10 silikon kaşık yediboshayallersmileıspanağı hiç sevmedi herhalde ağzını nasıl kapıyor görseniz güldürüyorum biliyor agzına daldırıcam kaşığı agzı kapalı gülümsüyorkaydirigubbakcemile3çok fena
bir ksım patates irmik ve havuçlu karışım kaldı ıspanak yok içinde ayırmıştım çünkü onu yarın versem sorun olmaz dimi
ya ıhlamuru nasıl demleyecem ben:çok üzgünüm:
canım kayısı kıvamında verin diyo dr lar belkide ezgide ondan yemiyodur kayısı kıvamında olunca gökşen epey severk yiyo bi dene istersen severse o zaman rahatlıkla yedirebilirsin :)
aslında strecle ağzını kapadım bakalım olmazsa yarın yine yapıcam asıl önemli olan hanfendiye yedirmek boshayallersmileayrı maharet istiyorfiliz ben hic demlemedim ali icin o yuzden bilmiyorum
xena009 genelde gunluk olmasini tercih ediyorlar ama bazen bende cok yapinca bir kismini ayrip ertesi gun veriyorum
saol cnm bnm yerim onu zeyneb hanımda agzını kitlemeyi ögrendi huhu die sesle gülüyo güldürünce anlıyo kaşık gelicek araba cuff cuff tren geliyo diyom yermi şimdiki bebekler çok uyanıklar valla
ek gıda konusunda ben acemilik çok yaşıyorum işin doğrusuCADIARZUaşırı irdelemekde güzel değil ama insan yanlış bişey yaparmıyım nasıl yapalirim vs gibi konularda evhamlanıyor kendi adıma konuşayım tam pimpirik oldum çıktımsempatiksalakcinniteşkür ederim kızlar acemilik değilde yanlış yapmamak için sormak araştırmak gerekiyo offf çok incelemekte iyi değil ya
didem cim geçmiş olsun zeynep duruyada yarasın inşallah :) canım spiral böle bi dezavantajı varmış malesef druna sordunmu hep bölemi devam edicek yani bölede kardeş kardeş yatarsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?