2009 Eylül Anneleri

saol cnm bnm yerim onu zeyneb hanımda agzını kitlemeyi ögrendi huhu die sesle gülüyo güldürünce anlıyo kaşık gelicek araba cuff cuff tren geliyo diyom yermi şimdiki bebekler çok uyanıklar valla

ya ıhlamuru nasıl demleyecem ben:çok üzgünüm:

canım kaynamış suyu porselen demliğin varsa iyi olur yoksa önemli değil bardakta olur içine koy ıhlamuru içine at üstünü kapa demleniyor ılınınca ver ama çok bekletme...filizcim ikimizde çok acemi kaldık ya olumunekankayizsmile

filizcim ıhlamuru kaynarmıyosun kaynamış suda demliyosun canım :))

meryemcim biz günlere flan gidince pastaların profterollerin soslarını sütlaçları filan yiyioruz pek sevmiyoz tatlıyı ama tadınada bakıyoz onun yerine annesi bol bol yiyo :))

ayyy ne güzel kalabalık burası bugün..

hasta kuzulara çookk geçmiş olsun..Zeynep Duru da bu ara huysuz sanırım üstteki dişlerimizde geliyor..zorla yemek yediriyorum zilliye..ama akşam bizimle sofraya oturuyor ufacık ekmeği yemeğin suyuna batırıyorum öyle yiyiyor..dün akşam madem dedim bizimle yiyiyor sofradayken muhallebisini yaptım maşallah yedi..ayyyy bu arada kızlar ben 12 gündür adet görüyorum ve inanılmaz sancım var..yani ayıptır söylemesi kızımın bezlere ortak oldum çok fazla kanamam var..böyle giderse çıkartıcam spirali..ama % 100 koruma kocamla kardeş kardeşe yatmak zorunda kalıyoruz riskte ortadan kalkıyor..kaydirigubbakcemile

filiz ben hic demlemedim ali icin o yuzden bilmiyorum
xena009 genelde gunluk olmasini tercih ediyorlar ama bazen bende cok yapinca bir kismini ayrip ertesi gun veriyorum
aslında strecle ağzını kapadım bakalım olmazsa yarın yine yapıcam asıl önemli olan hanfendiye yedirmek boshayallersmileayrı maharet istiyor((
saol cnm bnm yerim onu zeyneb hanımda agzını kitlemeyi ögrendi huhu die sesle gülüyo güldürünce anlıyo kaşık gelicek araba cuff cuff tren geliyo diyom yermi şimdiki bebekler çok uyanıklar valla

rica ederim canım benim ogün beni nasıl ağlattın bilemezsin tüm gün dua ettim umarım bir daha hastalanmaz kıyamam küçüğüme...valla günümüzün bebekleri aşırı akıllı Maşallah diyelim şekilden şekile giriyorum durup yüzüme bakıyor bu numaraları yermiyim diyekaydirigubbakcemile3ağzıda kilitli on dakika öyle duruyor ne olur ne olmaz diye güvene alıyor ağzını

teşkür ederim kızlar acemilik değilde yanlış yapmamak için sormak araştırmak gerekiyo offf çok incelemekte iyi değil ya

didem cim geçmiş olsun zeynep duruyada yarasın inşallah :) canım spiral böle bi dezavantajı varmış malesef druna sordunmu hep bölemi devam edicek yani bölede kardeş kardeş yatarsınız :)

arkdaslr once gecmısı okudum eymen saolsun durmadı acık pc ama gıremıorum poff

ebrucum benım oglum dogdugundan berı boyle ama alış oyle dedıldı umarım bu yasadıgı degısıklıklerden kaynaklanıyodur ve bır an once duzelır uyku duzenı.

yasemın masalla canım efeye cok ıyı buyumus bu ay.hele boyu 5 cm uzamak ne demek kac cm oldu pekı?

meryem 650gr mı masssallh.obez ypacan cocugu kız:)artık emınsndır doyduguna sanırım:))

zeynep kek ve komposto mu yedırıon cocuga?sen aşmışsın olayı adana ıskender faln ıstıer bu senden yarın öur gun:))

musyas gecmıs olsn cnm.rabbım yasatmasın hıc kotu seyler kımseye.

fılıııız kynayan suyu kptıp ıhlmuru atıp dmlıccen kuzum.

baharcım alısmıck dıodun msllh 20 ksık ymıs ohh yarasın:)

teşkür ederim kızlar acemilik değilde yanlış yapmamak için sormak araştırmak gerekiyo offf çok incelemekte iyi değil ya
ek gıda konusunda ben acemilik çok yaşıyorum işin doğrusuCADIARZUaşırı irdelemekde güzel değil ama insan yanlış bişey yaparmıyım nasıl yapalirim vs gibi konularda evhamlanıyor kendi adıma konuşayım tam pimpirik oldum çıktımsempatiksalakcinni

hoşgeldn ela :)) meyvenin püresi ve suyuyla aynı şey değilmi şekerim komposto ama şunuda belirtiyim şeker katmadım çünkü kızım meyve suyu içmiyo bende böle bi yol buldum :)

Artık emınım elacım:) dr 500 gr ıyıdır kabulumuz bu zamanda dıyor. Ama obez olmaz korkma 8300 yavrum daha:)

Yok bacım kayısı kıvamı verilmiyo benim bildiğim onu midesi hiç kaldırmaz bence. Ama gökşen yiyosa afiyet olsun ona :)

Kızlar iş yapıcam azcık öptüm sizi

didem cim geçmiş olsun zeynep duruyada yarasın inşallah :) canım spiral böle bi dezavantajı varmış malesef druna sordunmu hep bölemi devam edicek yani bölede kardeş kardeş yatarsınız :)

sağol canım..dr aradım 1-2 gün daha bekliyelim geçen ay hem kürtaj hem spiral olduğu için olabilir dedi..ama önümüzdeki ayda böyle olursa çıkartırım çok kötü oldum yahu..biraderimle yan yana yatıyoz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…