2009 Eylül Anneleri

selam kızlar,

hiç geçmişe bakamadım. herkes iyidir umarım.
sinirlerim çok bozuk. artık aglayamıyorum bile moral bozuklugundan.
defne 1 haftadır fışkırarak kusuyordu. dün dr.a goturdum.
reflu olabilir dedi, ilaç verdi. ayrıca idrar kültürü istedi bakalım bugun vericez.
aksam ilacını verdim bugun sbh kahvaltı bitmek uzereyken yine kustu.
zaten sütüm bitti emmedigi icin. sagmıstım 50 ml zorla cıkmıstı, onu da cıkardı.
bıktım ya her gun her gun..kac kez yıkadım bu hafta onu. bi de usutucem diye korkuyorum.
zaten havalar soguk( ustelik cok uykusuzum 1 haftadır.
evde aldı başını gitti. kalkıp biraz iş yapayım diyorum ama dermanım yok.
noldu benim melek çocuguma yaa ( allahım daha beterinden korusun ve sabır versin tabi.
içimi döktum, asla isyan etmiyorummm..

hayırlı cumalar kızlar. çok yoğunum bir de hastayım iki gündür. salgın var sanırım dikkat edin kendinize. herkes iyidir umarım.

tuba geçmiş olsun. inşallah tahlıllerde falan bişey cıkmaz..

baharcım sanada tekrar gecmıs olsun

tubacım çok geçmiş olsun canım ya. bak salgın var cidden sıkma canını. ben de 2 gündür aynı defne gibiyim canım. doktor önlemini alacaktır üzme kendini lütfen. evi de boşver olduğu kadar olsun ya.
meryem saol tatlım.

baharcım geçmiş olsun, bende dün biraz işim vardı çocumu evde ablamlarla bıraktım koştura koştura iş yaptım çarşıda çok terlemiştim üşüttüm sanırım yine hiç keyfim yokkk
meryemcim işte yazdığım durumlar var halil ibrahimde şimdi fitil verdim ilkkez umarım ii gelir
tubacım aşıdan sonra 2 kez aşırı oğlumda kustu ama
inş. düzelir defnecim yaaa acil şifalar cnm bnm

sagolun kızlar, eksik olmayın. inş. düzelir - düzelirimm...

eşim de bu ara sık sık seyahate cıkıyor, akşamları da yanlız kalıyorum. azıcık nefes alayım diyorum.

bi de üstüne defnenin bu durumu iyice yıprattı sinirlerimi. gerçekten çok bozuldu birkaç gündür psikolojim.

tülay hep öyle düşünüyoruz yaaa. walla nasıl ilgilencem nasıl bakcam diye düşünüyorum ben de hep bişey olduğunda. vicdan azabı çekiyo insan hele hele çalışıyorsa akşam da yatamıyorsun ilgilenmen gerekiyor.

ay yukardaki cümlemi okudum da benim gerçekten dinlenmeye ihtiyacım var yaaaa. nasıl bir cümle kurmuşum öyle ne başı belli ne kıçı DDD

selam hatubler.. miniğimi uyuttum süt sağıyom birazdan okula gidicem.. bu saatten sonrada okula gitmek hiç çekilmiyo ama neyse.. çok şükür bugün bade ilk defa beni delirtmeden kahvaltı yaptı.. kahvaltısına muz ekledim sanırım ondan

hüsniyecim afiyet olsun kuzuya. sana da hayırlı mesailer. saat 1 den sonra işe gitmek koyuyorsa ne diyim ki töbeeeee :)

sağol canım sanada geçmiş olsun evet her yerde salgın var eşimede bulaştı o da hasta dikkat etmek lazım.. ne bileyim be sabahtan olsun bitsin bu saatte ders anlatma hevesi kalmıyo bende.. tabi sizin yanınızda da ettiğim lafa bak hakketen.. sopalık mıyım ne?

yani şu halde sabah sabah gelmişim işe akşama kadar işteyim. oğluma gitcem koşşa koşa gelcem vs. bence sen bu yazdıklarımdan sonra bu gazla pek bi hevesli anlatırsın dersi :)

ben oğluma koşarrrr....

ben geldim
gittim oglumu emzirdim sevdim oynadim geldim
tubacim cok gecmis olsun
ali de belki hatirlarsin 2-3 gun fiskirtarak kusmustu ama ne kusmak bende korkup doktora goturmustum birsey cikmamisti kendiliginden gecmisti
tabi bizim kusma haric baska hicbir belirtimiz yoktu keyfi yerindeydi
insallah defneninde hicbir seyi yoktur ve kendiliginden cabucak gecer kusmalari
biliyorum insan cok kotu oluyor ac simdi kustugu icin kilo almicak buyumiek diye ama merak etme o istahi yerine gelip kusmasi gecince telafi ediyor bunlari
uykusuzluguna ise ne yazik ki bisey diyemicem kelin merhemi olsa once kendi basina surer hesabi
ben zaten 1 haftadir oldum bittim uykusuzluktan

tulaycim benim oglanda zaten son 15 gundur vardi bu aglayarak sık sık uyanmalar ama asidan sonra iyice cozuttu bi ilgisi var mi acaba yaaa

baharcim cok gecmis olsun sana inallah tez vakitte iyilesirsin seni sahalarda daha fazla gormek isteriz

bende eve gttim kocama kizdim geldim
yarin annemlere gitcem diyorum ki ctesi gideyim pazar evde olalim ki cocugumun duzeni yine otursun ptesi endise etmiiim
cunku annemlere gidince daha az uyuyor daha az yiyor sipa evini ariyor yatagini ariyor
esimin dedigi laf sende git hemen gel butun gun kalma
ee dedim az goruyorlar ozluyorlar
nasil az goruyorlar her hafta tam gun goruyorlar dedi yaaa cok canimi sıktı yine
onun ailesi istedigi her an gorebiliyor cok yakin olduklari icin
daha dun aksam beraber yemek yedik
hafta sonu 1 gunumuz neredeyse birlikte geciyor hafta ici sık sık ugruyorlar aliyi sevmek icin
bi lafim yok gelsinler basimin ustunde yerleri var ama imdi benim ailemin hafta sonu gordugu 1 gune mi takti neymis butun gunmus
ee zaten cok yakin oturmuyorlar saat 11 gibi gidiyorum saat aksam 4 te hava kararmadan cikip evime geiyorum cok moralimi bozuyor durup dururken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…