2009 Eylül Anneleri

bahar zencefil iç grip için çok fayda ediyo bende 2 gündür olacam diyorum o koruyo tadı kötü belki biliyosundur sıcak suyun içine 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı bal ve bol limon koy faydalı

gripler , ağlayan ve uykusu bölünen bebeler , kocalar , kaynanalar ah ah ...regl olmak hem de nasıl regl bugün ilk defa keşke erkek olaydım anam beni erkek doğuraydı dedim evet dedim .

saol ebrucum eymen ıcın
.valla bılmıorum sabah dr oyle dedı ne kadar dogrudur bılemem dgr konu ıcın
elacım 7.ayınız hayırlı olsun
kıdemli eymen bebekkkkkk
evet o yuzden kat be kat yaramaz herkesten:sinifsinif:
tubacım kıyamam sana uykusuzluk yorgunlukla bırlesınce gercektenncekılmez oluo.hele buna o kusmalar da dahıl olunca delı oluosun.senı cok ıyı anlıorum.benım eymen hep oyle ıste mızz mız dgdugundndır.ve reflusu oldugundan onun ıstemedıgınden bır kasık fazla ver hepsını cıkarıo sabah 5 ti mama verdım uykuusnun arasınında emerken uyandı.ve kendı cıkarmıstı bıberonu agzından bırazcık kalmıs ıcıversın dedım tkrra soktum oyle cıkardı kı burnundan bıle cıktı mamalar.ki bu cok oluo bızde ozllıkle de sbahları.ben yokken oluck dıe odum kopuo.ıns defneneın tahlıllerınde bısey cıkmaz ve eskı uslu gunlerıne gerı doner.ebrunun dedıgı gıbı ben artık bılıorum oglum yaramaz hep oyleydı ama bastan uslu olup da sımdı yaramaz olunca ınsan noldugunu anlamıo haklısın.ıns emencecık duzelır defne sen de bıraz toparlanırsın.gercekten ınsanın psıkolojısı bozuluo tecrubeyle sabıttır yaniaklinialirimsmile
hayırlı cumalar kızlar. çok yoğunum bir de hastayım iki gündür. salgın var sanırım dikkat edin kendinize. herkes iyidir umarım.
canım hastamısın gecmıs olsun aman alıefeye bulasmadan cıksın gtsın su hastalık

ebrucum erkeklerı anlamaya calısmıorum ben artık sen de oyle yap
hayat onların etrafında donuo zannedıolar ama oyle deıl
senın 5 saat annenı gormene mı takmıs
e sen de orda bıraz nefes alıosundur
onlar cocukla ılgılenırken torunları ozluoladır
bıraz anlayıslı davranmalı ama ıste erkekler ınce dusunemıolar
emın ol cogumuzun esı aynı
saba dr dıo kı kaDınların beynı erkeklere gore cok daha detaycı bız o kadar ınce dusunemıoruz dıe dr
ıste o yuzden sankı onunla bunu ılk kez konusuomus gıbı onların alıyı kendı annelerınden daha az gorduklerını cunku uzakta olduklarını bu yuxden uzuın sure kldıgınıfaln sankı cocuga anltıyormus gıbı anlatman gerecıcek her seferınde,cunku hpsı aynuı emın ol
ve bu sabrı gostermek yıne bıze dusecek
fff zor ,gercekten zor kadın oklmak yasemının dedıgı gıbı..

haklisin elacim ama sabirda bir yere kadar yaaaa
insan bi noktada patliyor
dedigin gibi ben orda nefes aliyorum biraz dinleniyorum onlar aliyi oyaliyor hem de seviyorlar bende kardeslerimler yegenlerimle annemlerle sohbet ediyorum iyi geliyor
ama yok hiiiic anlamiyor beni ((

gittim ya eve allahim nasil keyifli keyifli oynuyor
oyun halisini en gunes goren odaya sermisler ustune aliyi sadece body'si ile oturtmuslar gunes gorsun d vitamini alsin diye
nasil oynuyor nasil oynuyor
cocuk gunduz ne kadar keyifliyse gece de bi o kadar efkarli annamadim gitti
sefasini bakici suruyor cefasini ben cekiyorum valla

Ebrucum , düşün benim oğlan hergün onun ailesinde ben haftada bir anneme efeyi msn de gösteriyorum suratı görsen sirke satıyor aynı yani hepsi boşver sen keyfine bak .

Ebru bugün efkarlı olma sırası sende heralde bacım , öyle düşünme bak oğluşun mutlu mutlu ... Günde bunu kendine 50 kere söyle ben yeni yeni alıştırmaya başladım kendimi .

Bu arada benim çay may fasa fiso sütün arttığı yok hatta bugün daha da azaldı , hafta sonu bana mama yolları görünüyor , Ela sen milumil mi kullanıyordun bir kere demiştin bana ama ...

su elanin bhsettigi psikologu eve gittigimde bakicimizda anlatti
insanlar cocuklarina niye biz seni istemiyorduk sen kaza kursunusun diye soylerler ki
bak cocukta nasil onarilmaz izler yaralar birakiyor
valla hic oyle seyler soylememek lazim

slm ben de bişey sormak istiyorum ablamın 4 aylık kızı var. göğüs ucu biraz problemli çocuk rahatca ememiyor, sağma makinesi de aldı ama onda da sıkıntı yaşadı. kullanma konusunda mı bi problemi var acaba diye düşündük, sizce ne olabilir sorun yada siz ne kullanıyosunuz böle bir problemi yaşayanlara soruyorum tabi..

yasemın ben aptamıl kullanıyorum ama mılumılı ıstahsız bebekler ıcın kullanıldıgını bılıorum.

ebru bılıomusun aıleler onun ıstenmeyen bebek oldugunu soylemeseler de eger zamanında oyle bısey yasanmıssa hıssedıolarmıs allah korusun

Ebrucum gece de mutlu olsun diyorsun zaten mutlular ama bir problemleri var demek ki , ya diş çıkartıyorlar 6. ay aşıları bir de uzun süre süt içen bebeler yeme düzenine geçtiler illa ki bağırsakları falan zorluyordur .Belki biz anlamıyoruz bir başka problem yaşıyorlar of of anne olmak ne zormuş bir başka canlıyı kendinden çok düşünüyorsun :)

sagma makımasının gogus ucuyla bı alakası yok o daha genıs bı alanı kavrrıyıor.bence aparatlarını tam takamıyorsanız o yuzden ıyı vakumlamıyuordur makına.

ben medela almıstım cok memnunum.ama bılseydım ıkılısını alırdım cunku bır memeen sagarken otekınden de sut gelıyor daha cabuk sagardım zaman yarıya ınerdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…