saol ebrucum eymen ıcınYedinci ayınız hayırlı olsun Ela. Nice 7 ve yetmişler göresiniz emi..
Anaaaa. Bende istenmeyen evlatmışım annem beni düşürmek istemiş koca karı ilaçları kullanmış fayda etmemiş tıbbın olanaklarını denenmiş oda fayda etmemiş. Doğarsa bu çocuk özürlü olur demişler. Depresyona meyilli bir kişiliğim var.
Geçmiş olsun Tülay. Bizde aşılar olumsuz bir etki yapmadı şükür.
evet o yuzden kat be kat yaramaz herkesten:sinifsinif:elacım 7.ayınız hayırlı olsun
kıdemli eymen bebekkkkkk
tubacım kıyamam sana uykusuzluk yorgunlukla bırlesınce gercektenncekılmez oluo.hele buna o kusmalar da dahıl olunca delı oluosun.senı cok ıyı anlıorum.benım eymen hep oyle ıste mızz mız dgdugundndır.ve reflusu oldugundan onun ıstemedıgınden bır kasık fazla ver hepsını cıkarıo sabah 5 ti mama verdım uykuusnun arasınında emerken uyandı.ve kendı cıkarmıstı bıberonu agzından bırazcık kalmıs ıcıversın dedım tkrra soktum oyle cıkardı kı burnundan bıle cıktı mamalar.ki bu cok oluo bızde ozllıkle de sbahları.ben yokken oluck dıe odum kopuo.ıns defneneın tahlıllerınde bısey cıkmaz ve eskı uslu gunlerıne gerı doner.ebrunun dedıgı gıbı ben artık bılıorum oglum yaramaz hep oyleydı ama bastan uslu olup da sımdı yaramaz olunca ınsan noldugunu anlamıo haklısın.ıns emencecık duzelır defne sen de bıraz toparlanırsın.gercekten ınsanın psıkolojısı bozuluo tecrubeyle sabıttır yaniaklinialirimsmileselam kızlar,
hiç geçmişe bakamadım. herkes iyidir umarım.
sinirlerim çok bozuk. artık aglayamıyorum bile moral bozuklugundan.
defne 1 haftadır fışkırarak kusuyordu. dün dr.a goturdum.
reflu olabilir dedi, ilaç verdi. ayrıca idrar kültürü istedi bakalım bugun vericez.
aksam ilacını verdim bugun sbh kahvaltı bitmek uzereyken yine kustu.
zaten sütüm bitti emmedigi icin. sagmıstım 50 ml zorla cıkmıstı, onu da cıkardı.
bıktım ya her gun her gun..kac kez yıkadım bu hafta onu. bi de usutucem diye korkuyorum.
zaten havalar soguk( ustelik cok uykusuzum 1 haftadır.
evde aldı başını gitti. kalkıp biraz iş yapayım diyorum ama dermanım yok.
noldu benim melek çocuguma yaa( allahım daha beterinden korusun ve sabır versin tabi.
içimi döktum, asla isyan etmiyorummm..
canım hastamısın gecmıs olsun aman alıefeye bulasmadan cıksın gtsın su hastalıkhayırlı cumalar kızlar. çok yoğunum bir de hastayım iki gündür. salgın var sanırım dikkat edin kendinize. herkes iyidir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?