2009 Eylül Anneleri

yoo ne zararı olucak kı ıstahı senın ıstedıgın gıı acılırsa o zaman norml mamaya donersın

canım benimde bir kez sağdım akşama kadar göğüs ucum ağırdı durdu zaten bir daha da kullanmadım...eğer ablanın göğüs ucu aaşırı hassas ise olabiliyor maalesef

kızlar benim kızıma iki gün önce süzgeçten geçirdiğim patates havuç vs karışımını verdim lavabosunu yapamadı cok az yaptı oda bıldırcın yumurtası gibi ilk kez öyle katı yaptı iki gecedirde sabah 2 de uyanıyor ağlıyarak... uyumuyor sonrasında acaba ek gıda ağırmı geldi daha önceden tülbentden geçiriyordum lavabo sorunu olmuyordubilmiyorumkismile

ben avent kullaniyorum ma bazen sagabiliyorum bazen sagamiyorum
tamamen benim gogus yapimla ilgili
mesela benim gogsum cok dolsada sutum akmaz mastit oluyorum surekli
ancak o karincalanma aninda sut geliyor ondan once gelmiyor
ali emerken 3 firt ciksa aninda sut gelmeye basliyor pompayla bazen yarim saat ugrasiyorum o karincalanma hissi olmadigi icin sut gelmiyor sagamiyorum
cok canım sıkılıyor bu duruma sagarsam bi gogusten 120-130 cikartiyorum
ertesi gun sagamiyorum hic cikmiyor
belki ablaninda boyle bir sorunu vardir

muz verdin mi acaba
pateteste aslinda kabiz yapabilir

armut rendele cam rendede yedir yapar hemen
ali de muz yedirirsem keci b.k. gibi parca parca zorlanarak yapiyor
armut verdigim gun -3 kez yapmaya basliyor

muz verdin mi acaba
pateteste aslinda kabiz yapabilir

armut rendele cam rendede yedir yapar hemen
ali de muz yedirirsem keci b.k. gibi parca parca zorlanarak yapiyor
armut verdigim gun -3 kez yapmaya basliyor

canım benim muz verdim filede tee o gün verdim oda ortasını çıkarttım muzu öyle((burada okumuştum öyle verin diye...patates aslında yapıyor doğru söylüyorsun ama sebze çorbası tarifne göre yaptım birde pütürlü olması etkilemez dimi ...
armut konusunda da yine burada bir sürü şey söylendi kanser vs yapıyor diye korktum sen hangi cinste armut veriyorsun bir de eşim bugün cam rende alıcak izmire gitti rendelediğin şeyleri extra ezmiyorsun dimi...
selam verdin borçlu çıktın gibi olduDDbir sürü soru sordum durdum-tatlicadiarzu-

ben mememın ucuna azzcık bepanten degdırırdım daha guzel vakumlardı kaydıgı ıcın yoksa daha uzun surede sut gelıodu.eymen emeınce cok daha cabuk gelıodu.sanırım hısle ılgılı.ben 15 dkda sagıyrdum bır memeyı.

haa kakasını zor yaptı yani özlem oyle de bize. corbasına bıraz daha fazla yag koymayı dene

aynen öyle...canım benim zeytin yağı ek gıdaya başladıktan 1 hafta sonra başlayın diyordu o yüzden koymamıştım bugün yaptığıma koyayımda iki kaşık zor yiyor dünden beri ağzını kilitleyip duruyor ağlarken bile ağzı kapalı cimcime kızımın dün içine ıspanakta koydum beğenmedi sanırım

ben organik armut aliyorum o yuzden korkmadan veriyorum
cam rendeden sonra ekstra bisey yapmiyorum oyle veriyorum hafif taneli kaliyor yiyor

teşekkür ederim ebrucum eşime söyliyimde organık armut da alsın izmir den bende veriyim bugün ...burası yokluk yeri bişey bulamıyoruz maalesef..boshayallersmile

Benim efe emdiğinde daha hızlıydı cuk cuk sesini duyuyordum ,şimdi yok denecek kadar az emdiği için bazen hiç emmediği için daha geç sürede sağıyorum sabah 10 dakikada 150 cc ondan sonra gün içinde 2 kere 90 cc ama 15 dakikada akşam yatarken artık çok azaldı 60 cc falan 20 dakikada , sağ göğsüm çok azaldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…