2009 Eylül Anneleri

bir kere şey denemiştim efe emerken diğer göğsümden pompayla sağmayı harika süt gelmişti hemde o kadar hızlı gelmişti ki hayret etmiştim .

Bızım dr kabızlık ıcın bamya mevsımı gelınce(benım buzlukta var) kabak gun kurusu zeytınyagı bunları tuketın dedı

hoşbulduk canlar. yasemincim biraz daha iyiyim canım şükür ya. mahvoldum iki gün. resmen süzüldüm. 200 gram vermişimdir o kadar yani sen düşün :)))))
oğluşum da keyifliydi uyuttum geldim aşkımı. sizde ne var ne yok?

Ebru hakikaten ha ben bunu yapmaya kalksam Efenin bütün menüsü aksar :)))

Ben bu aralar öyle bir saldım ki evi haikakten pok götürüyor yemek desen yok ,temizlik yok , bahar geliyor bütün evin cıncık cıncık temizlenmesi lazım .

yasemin ben de salmıştım canım. birkaç haftadır haftasonlarım hastalıkla geçiyordu regl falan derken elleyemedim evi. dün mecburen kadın çağırdım temizlettim. aman dünya varmış dedim ya.

gecende yaptıgım tatlısuper oldu tavsıye edeım:)

Eklentiler

• $GetAttachment.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 19
en alta etının kakaolu bıskuvılerını ezdım.uzerıne vanılyalı ve damla sakızlı pudıng pısırıp doktum.onun uzerıne de portakal suyuyla pısrdıgım pelteyı doktum ve uzerını portakal ve kıvıyle susledım cok guzeldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…