2009 Eylül Anneleri

ebrucum senın o pasta super de onun ıcın eymenın soyle gusel bı uyku cekmesı lazım kı ben ugrasabıleyım yoksa zor.daha kolayından bıswy olsa ama sık super olar:)

bende ozledim baharcim
cok istiyorum gorusmek

betul talip olmustu bir sonrakine ama pek musait deil sanirim buraya bile giremiyor
gulnazda bir ara istiyordu ama onu da goremıiyorum ne zamandir
ya dun sordum kimse cevap vermedi sen biliyor musun gulnaz ne karar verdi bebek konusunda

ebrucum walla kim alıcak bilmiyorum olmadı dışarda buluşalım dicem de bebişler daha küçük eziyet olacak hepimize hiçbişi anlamayız gibi geliyor.

aynen baharcim disarda cok zor oluyor
ben her seferinde bi daha cikmicam diyorum
o yuzden evde olmasi lazim
olmadi yine bizde bulusuruz valla zaten illa herkesler olsun gibi de dusunme
aklina esti mi esini de ikna ettin mi hafta sonu gelebilirsiniz biz cok memnun oluruz

baharcim ben gidem buzdolabindan sutumu alam sonra da cikam
cok optum
hafta sonu buyuk ihtimal giremem

herkese simdiden iyi hafta sonlari
havalar istanbulda guzel olcakmis bol bol gezin dinlenin

yinemi istanbul buluşması var yaa ev bulamazsanız bize gelin :) :ecrin_bebek:

:roflol::roflol::roflol: kırşehiremi :roflol::roflol:
siyah inci ismini hatırlayamadım bağışla ama sen ne iş yapıyosun..çalışmaya başladınmı...bebegine km bakıyo:ecrin_bebek:

günün ilk günaydını benden olsun.
günaydın.
acayip kötü hissediyorum kendimi. (

günaydınnn..bizim mesai erken başladı. beyfendi 7 ye gelmeden pörtledi şimdi de vurdu kafayı uyuyor :)
hüsniyecim hayırdırhayatım neyin var?

:roflol::roflol::roflol: kırşehiremi :roflol::roflol:
siyah inci ismini hatırlayamadım bağışla ama sen ne iş yapıyosun..çalışmaya başladınmı...bebegine km bakıyo:ecrin_bebek:

walla şekerim benim iş karışık ben istanbuld açlışıyordum doğum yaptığım hafta eşimin tayini kırşehire çıktık apar topar taşındık benim tayin henüz olmadı ücretsiz izindeyim bakalım uygun kurum bulursam kurumlar arası geçiş yapacam ayyy çok dertliyim yarama bastın senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…