2009 Eylül Anneleri

branş ne cnm.

selam kızlar herkese iyi hafta sonları dışarda çoook güzel bi hava var bugun ama malaesef ben evdeyim tek başıma çıkmak istemiyorum eşimde yok annemde yok offf arkideşte yok kızımla evde popo büyütüyoz :)

kızlar bişi sorcam dişi çıkan bebişler göğsünüzü emerken ıssırıyormu ??

selamlarrr
zeynep çim bizde çıkamayanlardanız
oğlumun aşıdan sonra burnu akıyo genizi tıkandı
o yüzden çıkarmadım dahada arttırmamak adına rahatsızlığını
bende temizliğe verddim kendimi
ama çok yorulmuşum
bi bakem dedim
şimdi kahveee içicemmmmm

geçmiş olsun kuzuya kıyamam ben ona Allah acil şifalar versin canım benim...
bu arada afiyet olsun:içelim:

geçmiş olsun kuzuya kıyamam ben ona Allah acil şifalar versin canım benim...
bu arada afiyet olsun:içelim:

saol cnmmm ya aşıdanmı diştenmi anlamadım 1-2 gün çok terledi ondanmı oldu bilmiyom
üşütücek bi durum olmadı ama......
senin bebiş yemiyormu?savaşmışsın bebenle?

neden ki cnm adın neydi..nickin çok zor:)

adım özlem tekrar memnun oldum...:1hug:
kızım son bir haftadır patates havuç irmik yada pirin vs karışımı veriyorum ıspanak ve kerevizde ayrı ayrı kattım son yaptıklarıma ...iki kaşıktan fazla yemiyor oda zor bela sizinkiler nasıl yiyormubilmiyorumkismileartık ne yapıcağımı bilmiyorum

saol cnmmm ya aşıdanmı diştenmi anlamadım 1-2 gün çok terledi ondanmı oldu bilmiyom
üşütücek bi durum olmadı ama......
senin bebiş yemiyormu?savaşmışsın bebenle?

canım benimkinin de kafası ateş gibi ve çok terliyor özellikle uyurken dr dişten dedi henüz çıkmadı 1.5aydır şiş duruyor artık çıksada hem kızım rahatlasa hem ben((zaten iştahsız çocuk valla tükendim:

aynen cnm aynı belirtiler bizde de 1 aydır var ama görünen bi diş yok henüz

özlemcim onları o kadar yaptım ve döktüm kiiiii
artık kendimze yaptığım çorbalardan veiyorum
maaşallah o iştahsızlığıda gitti yiyo az az zorlamıyorum
ama sizin dişten olabilir
geçen 2 hafta bizde öleydik
ağlıyasım geliyodu valla
bu hafta şükür düzeldi

tülay bizim doktor kendiinize yaptıgınız corbadan yemekelrden vermeyin onların yogunlugu bebeginizi zorlar demişti..

yok be canım tavuk suyu çorbası veriyom
çokta seviyo içiyo kuzum
öle soğanlı çorbalardan değüülll cnmmmmm anladın hafif hafif başladım

canım benim kusura bakma kızım ağladı onunlaydım...Maşallah bebişine İnşallah benimkininde iştahı açılır sorma yaptığım onca çorba çöpe gitti aynı durumdayız inan ağlıycak durumdayım öylesine bir inat ki ağlarken bile ağzı kapalı ağlıyor ...
artık ne vericeğimi şaşırdımmafoldumben

tülaycım hoşgeldin canım gökşendede arada sırada iştahsılık oluyo bazen yiyo bazen iki 3 kaşıktan sonra bırakıyo bu çok normalmş diş çıkarma dönemlerinde o yüzen kesinlikle ısrarcı olmayın diyo drlar kaşıktan kafasını çevirdiği an bir daha vermicekmişiz bende öle yapıyorum napıyım yediği kadar her ne kadar içim rahat etmesede en azından epey emiyo onunla kendimi avutuyorum :)

bu arada bizimki emekleme ye takmış durumda iki kollarının üstüne düşüyo oturduğu yerde kendini öne atıyo sonrası yok tabi bakalım bu ayın sonuna belki emekler bide bir yerlerden tutunup kalkmaya çalışıyo

özlemcim üzülme inşalalh bi düzene giiricek bebişler ama biraz sabırlı olmak gerekiyo

tülaycım paşama çook geçmiş olsun inşallah hafif atlatır kuzum bir an önce iyileşir

kafayı çeirdiğinde vermiycekmiymişizben bayağı zorluyorum yesin diye daha da inada biniyor yapmasam aç kalıcak içim el vermiyorboshayallersmile
cidden bu diş ne zor bişey ya çıkamadı gitti...
canım bizimkide fır dönüyor oda yetmiyor göğüs üzerindeyken popişini kaldırıp kendini ileri atmaya çalışıyor Maşallah senin bebişede benim bebişede...

benimde eşim nöbetçi bugün:canım sıkılıyor perşembe nöbetçiydi cuma gece saat 11 e kadar iş bugün yine nöbet..hava da nasıl güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…