2009 Eylül Anneleri

xena009 aynen benim eşimde çok çalışıyo ve de çok yoruluyo.... ya ne ka zor bi nickin var...önceki kullanıcı adların daha iyiydi...gladriel ve arwen daha güzellerdi :):):) neden degiştirdinki???

gladriel kim ya?
arwen ismi deşifre oldu hoş buda oldu ama napalım artık mecburum:)

Son düzenleme:
eşim geldi yemek yedik gökşeni biraz bahçeye çıkardı güneşlendiler geldiler yine gitti işi var offf zor ya evde otur otur dur çalışan annlere hak veriyorum evde olmak hakkatten zor :))

bu arada facede fit hallerini gördüm maşallah bacım kızında sende yakıyonuz :)
ahh çok tişkür ederiz teyzesi :kedi: utandık
canım mehtap ın amacı başka:)))zaten sitenin dedektifi kesilmiş kim ne ne iş yapıyor felanDD
canım özlem de sonuçta artık herkes adımı biliyorbayanssulusmile

kız özlem, elimden uçan kaçan kurtulamaz hızlı hafiyeyeim ben:roflol::roflol:

pffffff cumartesi oldugu belli kimsecikler yok...özlem zaynep ve de benden başka herkes kocasıyla bebegiyle geziyo sanırım...bi biz varız heralde cumartesi kocası çalışan...

normalde eşim çalışmaz benim ama abilerine yardıma gitti gerçi çalışmasada evde beraber kös kös otururduk ya bahçeyle uğraşırdık yada terasla

ahh çok tişkür ederiz teyzesi :kedi: utandık

kız özlem, elimden uçan kaçan kurtulamaz hızlı hafiyeyeim ben:roflol::roflol:

vallahi her geleni sorguya çekiyosunkaydirigubbakcemile3en son iş vs konusunda sormuştun birine :)))
eş konusunda da haklısın maalesef aşırı yoğun tempodalar ama napalım asker eşi olmak zor şu havalar iyice ısınsında kocişkoma izi alırabilirsem aldırıcam stres atmam lazım evde hep bunaldım artık...
bu arada sende memurdun dimi nerede çalışıyordun mehtap...

ay ben onada razıyım evde olsa da bağla bahçeyle ugraşsak :):) hoş bahce fılan yok ama..kızı azcık verir nefes alırım yaa...

normalde eşim çalışmaz benim ama abilerine yardıma gitti gerçi çalışmasada evde beraber kös kös otururduk ya bahçeyle uğraşırdık yada terasla

havalar ısındığında gezersiniz canım ya evde olunca yapıcak pek bişey olmuyor bizde oturup ya bebekle uğraşıyoruz yada tv de film izliyoruz etkinliğmiz sıfıroda nöbeti işi olmadığı zamanlar da:)
haftaya da istanbula kardeşinin yanına gidicek annesiyle babasıyla

bahçe veya terasla uğraşmak hoşuma gidiyoda insan sıkılıyo ya biraz dışarı çıkıp gezmek istiyo neyse önümüz yaz bol bol gezerüm artık önce yazlığa bi gidiyim biraz spor yapıp yüzüp kendimi düzeltiyim sonrada istanbula döner gezerim her yeri kafaya koydum u yaz istanbulun her yerini gesicem :))

kızlar bu arada gül den bi haberi olan varmı kaç zamandır denk gelemiyoruz ??

gül vergil imi soruyosun en son bugün gördüm alt kısımda adı vardı sonra bir daha denk gelemedik...bende o gün sordum merak ettim artık çok girmiyor sanırım...

sanırım bi ikimiz kaldık zeynep
valla internet den alış veriş yapmadım hiç korkuyorum aslında pek güvenli gelmiyor bana...ama güvenilir sitelerde var...bazen çok güzel şeyler görüyorum tam benlik ama işte...

ya sorma zeyland diye bi marka var ürünleri çok güzel gökşen için ama biraz pahalı sadece sitesinden alışveriş yaparsan % 50 ıNDıRıMı var içim gidiyo çokda güzel şeyler avr ayrıca ünlü yabancı markalrın ürünlerini satan bi site var kız çoçukları için o kadar güzle şeyler varki hemde indirimli ama cesaretim yok gerçi kredi kartım da yok :)) ama kapıda ödeme olsa anında alırım valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…