2009 Eylül Anneleri

gercek mi aaaa cok sasirdim :)

ah ah baharcim senle ben yengec eslerimiz koc cocuklarimiz basak desene :)))

siz napiyorunuz var mi plan
biz iste disarda yemek yicez ama kocis tatli yemedigi icin pastamiz olmicak ne kadar aciiii

gercek mi aaaa cok sasirdim :)

ah ah baharcim senle ben yengec eslerimiz koc cocuklarimiz basak desene :)))

siz napiyorunuz var mi plan
biz iste disarda yemek yicez ama kocis tatli yemedigi icin pastamiz olmicak ne kadar aciiii

ay ebru hakkaten copy paste gibi olmuşuz yahu :))) biz dışarı çıkmayız canım oğluşumu babaneyle bırakmaya içim el vermiyor onları da alsak oğlan durmıcak. bi pasta alırım keser yeriz artık. bir de geçen sene eşime bebek ayakkabısı alıp not yazmıştım ya. bu sene aranızda olamasamda bundan sonraki her sene sizinle olacağım gibisinden bişeydi. o ayakkabıların da resminin olduğu o gün çekilen resmimiz ali efenin babası ile resimler vs bir film hazırladım. süper baba müziği eşliğinde. sabah cd yi masasına bırakcam. bakalım geçen sene beceremedim bu sene ağlatırım gibi geliyor. ben her izleyişte pek fena oluyorum da :)

sebze çorbasından başka bi çorba yapayım artık diyorum
bakın şu tarifi buldum

Yoğurtlu Sebze Çorbası
- 1 patates ( ve/veya havuç, kabak)
- 1 yemek kaşığı pirinç unu
- 2 çorba kaşığı yoğurt

Sebzeleri buharda haşladıktan sonra ayrı bir tencereye, bu sebzelerin altındaki sudan 250 ml kadar alarak pirinç ununu pişirin. Üzerine yoğurdu ve püre haline getirdiğiniz sebzeleri ekleyerek bebeğinizin çorbasını hazırlayın.

eylülcüm afiyet olsun canım çorba güzele benziyor. yarasın kuzuya
ebrucum Allah içinize sindirsin canım. inşallah güzel ve romantik bir yemek olur sizin için. biz romantizmi unutalı baya oldu da

slm anneler artık bebeğimiz 6 aylık oluyor 24 eylül doğumlu vaaayyy zaman ne çabuk akıp gidiyor:lepi:buarada bebeğim kabız oldu napıcamı bilemiyorum yarın aşısı var.artık bugün doktora gidices...herkese bebekleriyle mutluluklar......

sağol bahar denicem bu çorbayı
sonucu bildiririm size de
ebru söylediğin yeri daha önce de duymuştum
çok şık ve güzel bi yer olduğunu söylemişti bir arkadaşım
sen de gittikten sonra bize sonucu söylersin
güzel bir mekansa aklımızda olsun

eşimle basbasa vakıt gecırmeyelı bayagı uzun zaman oldu.olsun bu gunlerımızın tadını cıkaralım.bebeıslerımız buyuyecek ve bızde yıne basbasa kalıcaz dımı eslerımızle ::))

bu arada bende bebısıme sabah kahvaltısında 1 cay kasıgı tahın,yarım yumurta sarısı ,kayınvalıdemın yaptıgı kayısı recelının suyundan 1 tatlı kasıgı,2 cay kasıgı labne,1 cıcı bebe bıskuvıyi ıhlamur suyu ıle karıstırıp verıyorum.cevız de ekleyıcem bu aralar.

eylul tum izlenimlerimi ve fiyatlari ayrintili yazarim persembe gunu artik
bizde cok uzun zamandir beyogluna gitmemistik degisik olacak

kuzumegem biz kayinvalidemlerin yakin oturmasinin nimetlerinden faydalaniyoruz
ara ara sinemaya kaciyoruz onlar evde aliye bakiyorlar
bas basa az da olsa zaman gecirmek iyi geliyor

ben recel verme konusunda cok tereddutluyum
bebeklere 1 yasina kadar seker yasak recelde de epey seker var
pekmez bi derece icinde demir oldugu ve cok faydali oldugu icin veriyoruz ama recel bebe biskuvisi seker icerdigi icin bizim yasakli listemizde

ıyı yapıyosunuz.bizim su anda boyle bır sansımız yok gercı annmeler bana yakın olmasına ragmen.. cok ozluyorum esımle basbasa vakıt gecırmeyı en cok elele yurumeyı ozledım valla.

şu recel ve seker olayını bı arastırıyım.banada ızmırden gorumcem gondermıstı bu tarıfı.cocuk dr u vermıs bu tarıfı.

başbaşa vakit geçirmekten de ailecek olmayı tercih ediyorum ben. biliyorsunuz biz eşimle 7/24 biraradayız. daha ne ka başbaşa olabiliriz ki :)))

selam kızlar ben celdüm :)

kızımla dışarı çıktık eltimde vardı yanımda ayy berbat geçti uff gökşen hep ağladı hiç durmadı nazar değdi çoçuğa (

ama bi ara uyudu o ara biraz alışveriş yaptım LCW ve KANZ dan güzel şeyler aldım zaten eski sezon aldım sene ye giymesi çin yeni, sezendonda bi kaç bişi aldım eee sizde ne var ne yok ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…