2009 Eylül Anneleri

zeynep ben olayın suyunu çıkardım sanırım. süt olsun diye yemediğim şey kalmadı. öyle şişim ki şuan anlatamam. geçen hafta kötü hastalandım hiçbirşey yiyemedim su bile içemedim sütüm bitmek üzereydi. şimdi takviye yapmaya çalışıyorum. hala çok yok ama napiim bir umut işte.

inşallah sütün dolar taşar baharcım :))

benim allaha çok şükür var sütüm ama benim süt kızımdan dolayı çoğaldı o zamandan beri gökşen keyfini sürüyo :)) bazen ek besinlerde sorun yaşıyorum o zaman allahtan emiyo onunla rahat ediyorum ama ben dikkat ediyorum bebişler epey bişi yiyo anlattıkalrınıza göre gökşen seviyo ama çok yemiyo ama bu ay 430 gr almıştı bizim dişimden dolayı diyorum herhalde iştahımız yok bu aralr

canım ali efe de 500 gram almıştı geçen ay. ek gıdaya geçmemiştik o zaman ama. ali efe de çok yemiyo canım ben de sütümle ve devam sütü ile takviye yapıyorum. ali efe memeye de yatmıyor pek canım gündüzleri özellikle sağıp veriyorum ben. inşallah artar hayatım walla 150 kilo olcam bu gidişle. akannehir

benim gitme vaktim geldi. Allaha emanet olun.

güle güle baharcım günün geri kalanı bundan sonraki günler bol sütlü olur inşalalh ali efe de bol bol içer :))

baharcim azalmamistir sana oyle geliyordur
bu sut olayi tamamen psikolojik
ben artik hic azaldi artti felan dusunmuyorum bi ara cok takiyordum
simdi ali ne zaman icse geliyorsipa kendi kendine bitmeden birakiyor memeyi
zaten bu saatten sonra dolsa tassa ne farkeder ictikleri hep ayni miktar ek gidaya basladik nasil olsa ac kalmazlar

bi de cok komik bu ara emiyor emmeyi bitirdikten sonra memeyi birakip kendi kendine dogrulup oturuyor cok guluyorum

zeynep bunlar hep ayni model
evde uslu uslu durur disari cikarsin burnundan getirir
bizimde disarda yemek yememiz her sefer alinin aglama krizleriyle bizimde ne yedigimizi anlamadan ordan kacar adim uzaklasmamizla son buluyor
neyse sen yine biraz alisveris yapmissi gule gule iyi gunlerde giysin goksen

slm engüzel anneler evde işler hiç bitmiyor..anca fırsat buldumm..
ebru bahar eşlerinizle nice yıllara ne güzel tesadüf
yengeç koç başak üçgeni:)))))))))
ayy sabah bi dizi izliyodum kadın doğum yaptı çok hasta ölmek üzere bebeğini görmeden ölmek istemiyorum dedi bebeğine sarıldı ağladı.. benle onla beraber saatlerce ağladımm yaa dizi psikolojimi fazla etkiledi...((
ebrucum daha ben çocuğumu bırakıp hiç bir yere gitmedim nasıl bir psikolojise bendeki yavrumu kimseye teslim edemiyorum...malesef özendim size yaa..ama elimde değil....((((((

merhaba kıslar rüzgarın bugün burnu akmaya basladı dün hava güzel dıye dısarı cıktık alısverıs derken oyalandık biraz..keyfi kaçık gibi bende 3-4 kaşık (mama kasıgımız küçük olanla) portakal suyu verdım sizce bişey olurmu?

yok canim ne olacak sonucda 6ayi doldurdular ama biraz sulandirip verseydin.cunku tatli olduklari icin bebegin yakiyomus ole diyolar.

ben sulandırmadan verdimm:kedi: ama ardın hemen su içtin biraz bıde kuzumun içini yaktım desene..

kıslar kahvaltıyı ayrı ayrı vermekmı yoksa hepsını karısmak mı daha ıyı sızler nasıl verıyosunuz

selam hatunlar minnoşumu uyuttum ancak fırsat buldum girmeye.. bugün ilk defa balık vercez bade hanıma mezgit aldım bakalım sevecekmi? yarında kıyma eklicem çorbasına ama nasıl eklenecek önce kavuracak mıyız yoksa direkt pişerken içine mi eklicez onu bilemiyom.. siz nasıl yapıyonuz..

burcii kahvaltıyı dr nasıl severse öyle ver dedi bulamaç yada tek tek.. ben ikisinide veriyom..

Slmm bende fazla giremiyorum ama okuyup kaçıyorum :)) Bugün temizlik yaptım bi gün yemek derken fırsat olmuyo bide yemek yedirme faslı yokmu artık işkence haline gelmeye başladı sanki .. Bu arada rejime başladım emziriyorum ama başladım artık göbek aldı başını gidiyo mekikde çekcem inşallah veririrm yaza kadar ..

Bu arada belki biliyosunuzdur ama bir fikir olsun işte brokoli patates haşlamıştım zor bela yedi oda 3-4 kaşık bugün ise bu karışımı yoğurduna kattım daha güzel yedi maşallah..

1 kasık labne yumurta sarısını karıstır 10 gun sonra ekmek ıcı 10 gun sonrada patates haslanmıs olarak verılcekk

kızlar sizler günde ne kadar su veriyorsunuz benim oğluşum su içmiyor bineron zaten tutmadı kaşıklada bir kaşık veriyom 2 kaşık tükürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…