2009 Eylül Anneleri

valla bende verneli bıraktım çamaşırları kazık gibi oluyo ama napıım omo baby ile yıkıyorum onun dışında pek bişi yapmıyorum bakalım geçmesse dr gidicem belki bişeye alerjisi vardır

tekrar geçmiş olsun tüm vücudunda mı var yoksa belli bir yerinde mi...dr a git ama tek birine gitme biz iki dr a gittik ikiside ayrı şey söyledi-tatlicadiarzu-bizim bir yanağında var kıyafeti sürtüyor görüyorum ama ne yapıcağımıda bilmiyorum krem mrem işe yaramıyor sular berbat ya çamaşırları içme suyu ile yıkamak lazım ama işte oda zor bir kez yıkadım elim su topladı cidden 100 bebkten 80 inde olan bir şeymiş bu tenleri çok hassas kuzularımızın...

adını duymadım bize ilk dr hametan verdi diğer dr da bepanten sür dedi...kortizonlu ise sürme şimdilik...iyi bir dermatoloğa git mutlaka ondan sonra sür derse sür...yarın gidemezmisiniz

perşembe günü gitmeyi düşünüyorum hametanı dr bana da vermişti dr cilt kuruluğu için gökşene

canim gedcmis olsun gokdsenime bepanten kullan cok iyi bir krem ama once dr git veya ara canim
kizlar benim sutumu esim isitmis belmairir uyulu ama bebsisim icmedi onu tekrar nasil kullanabilirim az da degilyaaaaaaa 130ml yanibilmiyorumkismile

kızlar kusura bakmayın çıkmak zorunda kaldım yazamadım
portakallı muhallebinin tarifini vereyim :))
30 ml. su 1 tane portakal suyu 1 tatlı kaşığı nişasta
30 ml. suya 1 portakal suyunu sıkıp katıyorsunuz o acakta ısınırken siz çay bardagında nişastayı eritiyorsunuz daha sonra nişastayıda cezveye katarak pişiriyorsunuz içine 1 çay kaşığı teytin yağı yada tereyağı koyuyorsunuz tarif tubadan ( doğanın anası tubadan ) :):) )

benim kızım muhallebiyi asla ağzına koymadı ama portakallıyı 8-10 kaşık yedi uykusu vardı uykusu olmasa belki devam ederdi ama uyudu sonra :))
aynen bunu birde elma suyu ile deneyeceğim hipp in elma suyunu almıştım bakalım onu yiyecekmi
birde sanırım benim meleğim tatlı sevmiyor :))

günün ilk günaydını benden olsun.
herkesee günaydın.
erkenciyim bugun 6 buçukda kalktım. kızım sag olsun
emiştik o uyudu ama ben yatmadım. eşime kahvaltı hazırlıyorum:kedi:
adamcagız ben hamile kaldıkdan sonra evde dogru düzgün kahvaltı edemez oldu.
o zamanlar da sabah bulantılarım cok oldugu için hazırlayamıyordum. dogurunca söz hazırlarım demiştim. ama boş konuşmuşum. nasıl kalkıp hazırlamayı düşündüysem boshayallersmile

ımmm
benim bile canım istedi sanki :)
bide ben deneyim benim kızım yicekmi acaba?
ama pek besleyici bişey gibi gelmedi sanki.
portakalın vitamini tartışılmaz tabiki :)

ufss......
bizim binanın önüne bina yapıyor.
inşaat başladı.
sabahın köründe başlıyorlar.
akşama kadar artık sesden beynim zonkluyo.mafoldumben

günaydın kızlar uzun zaman sonra giriyorum geçmişi okumaya kalksam sanırım tüm günümü alır nasılsınız bebişler nasıl... kızım bu ay hep hastalıklarla uğraştı hiç kilo almamış ama dr buna bile fazla dedi zayıflayınca kudurdu sanki 2 saniye tutamıorum eli ayağı kafası heryeri oynuo örümceğiyle talan ediyo evi.. yürüdüğünü düşünmek bile istemiorum.. benim dünden beri kanamam var dr a koştum hemen bebiş iyi şükür ama tehlike varmış progesteran verdi.. akşamları bitane tok karnına tabi tok olduum zaman olursa.. 8 kilo vermişim bu arada bugün babamın ölüm senesi 12 sene bitti... dualarınızı esirgemezseniz sevinirim..

hoşgeldin nihalcim.
cok gecmiş olsun tanayımıza sana.
dikkat etmen lazım senin kendine içindeki melek için.
baban için baınız sag osun elbette dua ederim.
mekanı cennet olsun tatlım.

nihalcim cok gecmis olsun
babana da allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah
seni ve yavru kusunu merak etmistik demek yaramaz oldu tanay hanim
sende kendine cok dikkat et bu kada kucuk bebekle hamilelik tabi cok zor geciyordur
mumkun mu bilmiyorum ama kendine vakit ayirip dinlenmeye calis ev isini felan bosver bu aralar

severek yedigin birseyler yok mu
mide bulantilarin gecene kadar bari onlari ye de daha fazla kilo verme
vitamin takviyesi kalsiyum balik yagi gibi seyleri alirsan en azindan fayda saglar
cok kolay gelsin

günaydın hatunlar.. nihalcim nur içinde yatsın baban.. mekanı cennet olsun :Saruboceq: sanasda çok geçmiş olsun aman dikkat et minink kuzuya..
balböcem maşallah çok hamaratsın valla.. ben bu vakte kadar bir elin parmağını geçmez kocaya hazırladığım kahvaltı desene beni boşasa yeridirkaydirigubbakcemile3

hüsniyecim napım onada hiç kıyamıyorum. kızım için çabalayıp dururken onu cok ihmal ediyorum.
ebruuu kıskandım şimdi seni :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…