ya kızlar dün 4 kutu muhallebi attım evde. Hem içim cız etti. Bazı yerlerde bebeklerin anne sütü olmayınca nelerle beslendiğini düşününce böyle savurmak gücüme gitti ama bilerek te oğluma yediremezdim. Allah affetsin beni. Kendimi çok kötü biri gibi hissettim ama napiim.
gdo lu olduklarından canım.bahar niye attınki muhallebileri?
ben de bugün hipp alcambende kullandığım bebek sütünü attım hipp aldım insan üzülüyo ama göz göre görede veremiyosun ki
bende hep özsuyunda (bu kavramıda yeni öğrendim) pişiririm önce etleri ama iş badeye gelince iki kere düşünüyo insan nasıl yapsam diye.. dün balığı çok severek yedi.. inşallah etide beğenir. gerçi an baba etçi muhtemelen sever gibime geliyo
defnede severek yer umarım dilekcim :) ben hemen hemen bütün sebzelerden veriyom ..karışık sebze yemnekten içi dışına çıktı yavrumun siz nasıl yapıyonuz..
peki yazıyomu üstünde bendede milupanın kahvaltısı ve muhallebisi var göremedim gdo yazısı
avakado veren varmı ben vercem şimdi
aaa balik verdiniz demek
bende vermek istiyorum ama 7 aylik olmasini bekliyordum
Ben de bebek bisküvisi kurabiyesi tarzı bişeyler denicem hafta sonu tutturabilirsem bir de efe severse kendim yapmaya çalışıcam :) kahvaltılıklarada bakmam lazım içerik olarak , vaktim olmadığı için ben kahvaltılığını atamadım ama muhallebisini vermiyorum , zaten sevmiyordu :)
martın 20 inden sonra et tavuk balık verebilirsin dedi dr.. bizde önce tavukla başladık.. dünde mezgit verdim severek yedi ama biraz yutmakta zorlandı sanki..
bu arada kızlar siz soğan ekliyomusunuz yemeklerine ben eklemek istiyorum sonuçta soğan iyi birşey.. nasıl yapıyonuz yaaa
dilek ben koskanın organik pekmezini aldım canım. biraz pahalı ama olsun. Erzurumdan getirtcem bu ay orda ev yapımı oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?