2009 Eylül Anneleri

bende kullandığım bebek sütünü attım hipp aldım insan üzülüyo ama göz göre görede veremiyosun ki

Bizimde anne baba etçi olduğu için Defneninde beğeneceğini umuyorum çünkü tavuğa bayıldı... Bende tüm sebzelerden veriyordum ama Defne sevmeyip yemiyordu artık hem sağlıklı olup hemde ağız tadına uyan sebzeleri verme telaşındayım...Haftasonu şey yapıcam sebzeleri haşlayıp tek tek vericem bu şekilde hangi sebzelerin ağız tadına uyduğunu bulacağım...

Ben de bebek bisküvisi kurabiyesi tarzı bişeyler denicem hafta sonu tutturabilirsem bir de efe severse kendim yapmaya çalışıcam :) kahvaltılıklarada bakmam lazım içerik olarak , vaktim olmadığı için ben kahvaltılığını atamadım ama muhallebisini vermiyorum , zaten sevmiyordu :)

Mılupanın GECE tahıllısında gÖremedım ben sabah kahvaltıda kullanıyorum bende hafta sonu bebe bıskıvÜsÜ yapacam

aaa balik verdiniz demek
bende vermek istiyorum ama 7 aylik olmasini bekliyordum

martın 20 inden sonra et tavuk balık verebilirsin dedi dr.. bizde önce tavukla başladık.. dünde mezgit verdim severek yedi ama biraz yutmakta zorlandı sanki..
bu arada kızlar siz soğan ekliyomusunuz yemeklerine ben eklemek istiyorum sonuçta soğan iyi birşey.. nasıl yapıyonuz yaaa

Haftasonu bende aynı şekilde Defneye bebe bisküvisi yapıcam ama tabi benim ondan önce bir yerlerden pekmez bulmam lazım, hazır almak istemiyorum ev yapımı olsun istiyorum. Bu arada eğer ki bisküvim tutmazsa berker markalı organik bir mamanın tahıllısı varmış çok iyiymiş Tirede bir kaç yere sordum bulamadım bir şekilde ondan bulmaya çalışırım diye düşünüyorum

Biz yeni eklemeye başlamıştık ki Defne dün gece saat 12:30'dan 3'e kadar kıvrım kıvrım kıvranıp uyumayınca bugün kestik. Bilmiorum artık soğandan mı ya da akşam yemeklerinde verdiğim yoğurttan mı??

of of işimiz zor valla , organik olsun , gdo lu olmasın , vitamini ölmesin of of ayrıca bebeler sevsinb ağzını kiltlemesin , çok şey mi istiyoruz acaba ...

tülaycım hoşgeldin canım. nasılsınız?
dilek en azından normal pekmez diye satılanlardan daha iyidir diye düşünüyorum ben. organik olduğundan kimyasal katılamıyor sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…