2009 Eylül Anneleri

pancar en faydali sebzelerden ama aliste sevmemisti purede
bi de tek basina pisirip yedircem bakalim belkide diger sebzelerle birlikte sevmemistir.

Pancarın Faydaları: Kırmızı pancar, iştahı açar ve hazmı kolaylaştırır. Mide ve bağırsakları kuvvetlendirir. Mide ağrılarını ve ekşimelerini azaltır. ıdrar söktürür ve kabızlığı giderir. Böbrekleri çalıştırır. Şeker hastalığı ile vereme karşı koruyucudur. Karaciğerin düzenli çalışmasına yardımcı olur ve kansızlığı giderir. Sinirleri yatıştırır. Kırmızı pancar suyu kansere karşı iyi bir koruyucudur. Ayrıca, yüksek tansiyonu düşürücü etkiye sahiptir.

ben mutlaka kışın salatalarımda pancarı eksık etmem.mevsımınde tuketirim her seyi.pancarın bı cok faydasının yanında kan yapıcı etkısıde varmıs.
oğlusuma her aksam farklı sebzelerı kombıne edıp verıyorum
örnegın pancar patates havuc ve kerevızı beraber hasladım.tel suzgecte pure yaptım.bıraz zeytınyagı.komılının cam kavanozda tas baskı z.yagını kullanıyorum.boylece yedırdım.

bebıslerınız yogurt sevıyorsa sebze corbalarınıza (ıspanak harıcındekı tabı) bıraz yogurt katın tadını kırsın.oylece yedırın.

çok moralim bozuk ya , eşimle yemek yemeye gittik geldik süt sağmaya başladım pompam bozuldu durduk yerde masraf şimdi , daha önce de teklemişti ama bu sefer hiç sağamadım ya ...Şimdi manuel alamaya kalksam boşa vakit kaybı elektrikli olan ise dünya para of

yasemin neden uzuluyorsunki suttun varsa pompaya gerek yok ben pompasiz gogus masaji esliginde ellimle sagiyorum allaha sulur 100-140ml arasinda cikiyor sende dene canim.

yasemin neden uzuluyorsunki suttun varsa pompaya gerek yok ben pompasiz gogus masaji esliginde ellimle sagiyorum allaha sulur 100-140ml arasinda cikiyor sende dene canim.

Ya ben pompayla bile o kadar çıkartamıyorum ki hem iş yerinde nasıl elle sağabilirim denedim beceremedim akşama kadar böyle kalıcam :sinifsinif:

zeytingözlü cnm tanıdık birisi varsa ondan ödünç al bi süre olmazmı ben 1 ay öyle yapmıştım ...

ayy ebnde deli oldum bi blog yapim dedim 3 dür yazıyom kaydet diyom kaydetmiyo yazdıklarımda siliniyo deli olcam o kadarsaat yaz yaz kaydetmesin hadi kaydetmiyo anladık en azından kayıt edilmemeiştir de yazımı nie silip geçiyon be site offff o kadarzaman ahrcadım yaa

pancar baya faydalıymış yani. teşekkür ederim ebrucum ben de kullancam bundan sonra. hatta opnu da haşlayıp buzluğa göndercem hemen :)
yasemin ben manuel kullanıyorum canım çok ta memnunum. diğerinden de vardı onu kullanamadım. ucuzundan manuel al bence lansinoh kullanıyorum çok çok memnunıum canım

Ebrucum mesajını gördüm ve hemen atlayıp cevap yazdım ...

Demetçim hiç depolanmış sütüm yok günlük ne çıkarsa efe paşaya veriyoruz tek karım bu hafta akşam emmeye geri başladı , daha doğrusu uykulu yakalayınca emiyor ama çok da ısırıyor hani ek gıda olduğu iiçin aç kalmaz ama anne sütü alması tabi şart .

Akşam giderken günü kotarmak için manuel bakıcam bir tane , inşallah bugün sağmadığım için azalmaz .

Son düzenleme:
bende cevap yazdim :)))

bende su pompamla sagamadim gitti kizlar yaaa ne bicim gogsum var yaaa
bu oglen eve gittigimde ali tek gogsu emdi digerini sagdim hemen
sipa cekip sutu getirdigi icin 140 cc sagdim pompayla

simdi sagmaya calisiyorum yok cikmiyor 60 cc zor cikardim napcam bole bilmiyorum
iyiki oglen emzirmeye gidebiliyorum yoksa mahvolurdum
aslinda dusununce cokta sagmam gerekmiyor isyerinde cunku oglen gidip emziriyorum aksamda eve gider gitmez emziriyorum
ama sabah kahvaltisi icin sut birakmam gerekiyor sirf o yuzden bu kadar ugrasiyorum (

görürsünüz baharcık inaşllah merak etme sabır gerekiyo hakkatten.. karışık bi çorba yaptım valla ne bulduysam kattım bugün :) beyaz lahana havuç kabak brokoli kırmızı biber et ama hepsinden azcık sonra suda haşlayıp zyağ koydum ezdim tadına baktım güzeldi gercekten... bu kadar şey kattım inşallah bişey olmaz da ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…