2009 Eylül Anneleri

saol baharcım
ii oğluşumda uyuyoo siz nassınız?
kıyma olayına ben de yarın giricem bugün çorbası hazır oğlumun

gercekten zor işimiz aslında artık gıdlaara ne denli güvenilirki .. bu arada avakodayu cam rendene gecirdim ben bile begenmedim ıyyyyy o nası yesin dedim elma karıştırdım öyle yedi

tülaycım biz de iyiyiz hayatım şükür. debeleniyoruz. kıyma ben de bu haftasonu başlıcam. dün kereviz ekledim yarın yer elması eklicem bakalım.
bebeklerimiz çok şanslı gerçekten kızlar. 6 aylık bebeğe tereyağlı pilav tıkıştıranları biliyorum çünkü. kıyamam kuzucuklara ya. keşke herkes böyle bilinçli özenli davransa.

hadi beee..öh

cnm eşim aradı az önce müzik dinletiyo unutma her erkeği diz çöktüren bir kadın var , olmazsa olmazımsın gözyaşım yaaralarımsın senden başka kimim var ... diye bi şarkı :) uzun zamandır böle bişi yapmamıştı eski günlere döndüm birden :)) bunca uğraşın arasında iyi geldi cnm yaaa

slm kızlar ne var ne yok
nasılsınız, umarım herkes iyidir. bizde iyi sayılırız ama bu sıralar çok yoğunum ve
çok yorgunum.hemde nasıl yorgunum ah ahh.

tülaycım hoşgeldin canım. nasılsınız?
dilek en azından normal pekmez diye satılanlardan daha iyidir diye düşünüyorum ben. organik olduğundan kimyasal katılamıyor sonuçta.

Doğru söylüyorsun canım tabiki markette satılan normal pekmezlerle kıyaslandığından daha iyi bir alternatif organik oluşu.

Canım geçenlerde kayınvalidem alıp gelmiş yer elması verelim diye ben araştırdım biraz 9. aydan sonra yazıyordu bilgin olsun tatlım.

dilek saol bilgi için. ben de 9.aydan sonra vereyim bakalım. biraz araştırayım hem. zaten haşlayıp dondurucuya atmıştım. beklesin olmazsa.

dün aksam bebisime sbze corbası yaptım pancar da eklemıstım.bugun az once kakasını kırmızı yaptı ödüm koptu bı an pancarı unutmustum.aklıma gelınce rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…