2009 Eylül Anneleri

pancar ı bebısıne verdıkten sonra kakası kımızı cıkıyor gorunce korkma sakın.zaten pısırdıgındede kırmızı salca gıbı oluyor.

bu arada kabak ın henuz mevsımı gelmedı.bal kabagımı kullandık yesıl kabak mı.ben henuz yesıl kabak vermıyorum.

kuzumegem saol canım okudum yazdığını. :)
ebru kıskandım yaaaa. öyle özelden falan :)))) ne fesat insanım dimi :)))
emine o nasıl çorba be bi ben yokum içinde DD

Ebrucum , emziren bir anneye göre bence sütün gayet iyi çıkıyor her sağımda da 140 çıkmasını bekleme , en yoğun sabah çıkıyor benim 150 cc , öğlen yine iyi diyebilirim 130 ccsonra 2 kere daha sağıyorum onlarda 100 cc gibi çıkıyor , tabi bunlar bana göre iyi zaten benim sütüm kilo aldırmıyor su niyetine veriyoruz biz .

ıstanbulda organik pazarlar varmış sanırım , burada bizim öyle bir şansımız yok büyük şehir ama yok .ınternette ki sitelerden alan var mı ? Sebze meyveyi ?

yasemin ben cogu zaman organik pazarlardan alamiyorum carrefourda da organik satiyorlar artik ordan aliyorum

Biz de alışverişimizi ordan yapıyoruz ama burda sebze reyonları felaket , organik satılan bölümde sadece ,domates , yıknamış ıspanak falan oluyor ama birazda kültür meselesi ben mesela kendimize bir şey alırken organik mi gdo lumu diye hiç bakmazdım , Efe de dikkat ediyoruz ama işte alışkanlık yok mümkün oldukça almaya çalışıyoruz .

ay eve gitmem lazım yaaaa. Betül görüşemedik hayatım ya. face falan da yaz özledim yahu.
kızlar bu gdo olayına soya ve mısırda çok çok dikkat etmek gerekiyormuş. aklımdayken yaziim.

Baharcım evdeyim yaaa ama nedense bi turlu fırsat olmuyoo girmeye...Geçen haftalarda 1-2 gun kayınvaldemde kaldım eşim yoktu diye onun dışında evdeyim ve sıyırmak üzereyim yine :))
Eloş biraz grip olmuştu ama iyiyiz şimdi,yarın dr kontrol var yiyecek aşıları bakalım.
Sen naparsın, Ali Efem nasıl????

Ebru sen işe başladın galiba??? Nasıl bi duygu??? Bu arada Agustos gibi bende başlıyorum geçen sene çalıştıgım okula dönüyorum

ben geldim kızlar nasılsınız
ebru hanım dünürünü özlemedinmi
bak benim kız bikinileri de giydi damadımızdan izin almadık ama

kızlar bebişleriniz gunde ne kadar su ıiçiyor.bı kac gundur egemin idrarının rengı cok koyu gelı.eşim su mıktarırı arttırmalısın dedı.

yasemincim süpersin kızıma bir de güneş gözlüğü aldım çok güzel ya, çiçek şeklinde bakalım takacak mı hatun...

yasemincim organik pazar sanırım cumartesileri ayrancı pazarında kuruluyor, ben de eşim gelsim sürekli gidecem... bir yer daha var ankarada organik ürünler satan... ama hatırlayamadım... bu arada migros iyi tarıma başladı ya, üstadım organikten daha iyi olduğunu iddia ediyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…