2009 Eylül Anneleri

ZEYTıNGÖZLÜ ne yaptın sağabildin mi sütünü. bende işyerine gelirken çoğu zaman unutuyorum pompamı almayı ve elle sağıyorum. öle durumlarda sende bir iki deneme yap zamanla alışırsın. en azından zor anları atlatırsın. alıcaksan pompa ucuz olsun diyorsan ben burdan en son chıcco nun aldım ucunda top gibi sıkmalı pompalılar var onlar daha kullanışlı ve 30 lira civarıydı burda. aklında olsun.

KIZLAR herkes ii galiba geçmiş okuyamadım işler yoğun. hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum. aradada olsa giriyorum. kim bu derseniz diye yazdım :))))

Gülaycım Migros olabilir işte dediğim gibi alışkanlık meselesi , biz kendimiz için özen göstermediğimiz için <Efe için yeni yeni böyle adımlar atıyoruz eşim nerden biliyorsun organiğin organik olduğunu diyor :)))

Yok ya sağamadım canım artık akşam gidince sağıcam elle beceremdim 10 cc falan ancak çıktı ...El pompalarına bakıcam hangisi en uygunsa onu alıcam .

Dün de işten çıktım , eve giderken diyorum ki içimden biri çantamı çalsa paraya pula üzülmem pompama ve sütüme üzülürüm dedim kendi kendime bugün pompam bozuldu sinir oldum kendi kendime , negatif enerjimden dolayı .

valla ben de sütlerime çok üzülüyorum rüzgar içmediğinde, sağayım diye o kadar işte kıçımı yırtıyorum...

bu arada buharlı pişirici ne kullanıyosunuz, memnunmusunuz....

buhralı pısıcı aldım ama kullanamıyorum cok uzun surede pısırıyor sımdılık tekrar hslama yontemıne dondum tencerede

ben geldim
oğlumla dolaştık dışarda
hava güzel ama
çok kalabalık malum mesir şenlikleri başladı burda
en sakin yerleri gezdik geldik sizde ne va ne yookkkk

iyiyim canım yaa. benım kaynana bır kaç haftalıgına gitti bandırmaya. bende çocuk anneme alıssın dıye birkaç gun ızınlıydım. anneme gittik geldik ama herşey sil baştan.. gündüz rahat uyuyamadıgı için gecede uyumuyor. şimdi kaynana gelince onu unutmus olacak ona alışma süreci bu arada meryemın anası aglamıs kımın umurunda bu işi sık tekrarlarsa uzatmıycam ama banada kuzumada yazık. gece uyuyamıyor üstüne sabah sar sarmala götür

Kızlar ben şimdi süt iznimi kullanmayı hiç düşünmemiştim eşimle birlikte gidip geliyoruz diye , ama şimdi ir kaç kişiden niye bir güne toplamıyorsun diye tepki aldım bu saatten sonra konuşmam mantıklımı patronlarla .

bence mutlaka konuşmalısın
sonuçta bu bize tanınmış bir hak
ve bu saatten sonra dediğin 1 yaşına kadar daha 6 ay var
ben de haftada bir güne topluyorum
her hafta çarşamba süt iznimi kullanıyorum
böylece en fazla iki günde bir kızımla evde olabiliyorum
yerinde olsam konuşurdum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…