Kızlar ben şimdi süt iznimi kullanmayı hiç düşünmemiştim eşimle birlikte gidip geliyoruz diye , ama şimdi ir kaç kişiden niye bir güne toplamıyorsun diye tepki aldım bu saatten sonra konuşmam mantıklımı patronlarla .
Hımm Daha yumuşak ve anlayışlı olan patronuma mail attım o da sorun olmayacağını gelince görüşürüz dedi ay inşallah olur havalarda güzelleşiyor olursa süper olur , yoğun günlerde kullanmam ama işsiz olduğumuz zamanlarda süper gider .
yeşil kabak canım migrostan aldım ... bal kabağı almadım daha aslında onuda düşünüyorum ama çok büyük oluyo sanırım azcık yapsam gerisini napcam buzluğamı ?bu arada kabak ın henuz mevsımı gelmedı.bal kabagımı kullandık yesıl kabak mı.ben henuz yesıl kabak vermıyorum.
Teşekkür ederim kızlar , valla çok iyi geliyor burası bana bir ara tadı tuzu kaçmıştı ama insanın kendi anlayan insanlarla sıkıntısını paylaşması gerçekten çok iyi geliyor . Efe de akşam ciyaklayarak bir kaç kere uyandı ki adeti değildir kuzumun ya dişler çıkmaya çalışıyor , ya da ufak hastalık atlatıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?