2009 Eylül Anneleri

bence konuş şansını dene bana yasal değil diyee 1 güne toplamadılar ama erken çıkıyorum

Hımm Daha yumuşak ve anlayışlı olan patronuma mail attım o da sorun olmayacağını gelince görüşürüz dedi ay inşallah olur havalarda güzelleşiyor olursa süper olur , yoğun günlerde kullanmam ama işsiz olduğumuz zamanlarda süper gider .

yasemin ilaç gibi geliyor o bir gün insana
ben hem evi toparlıyorum hem kızımla ilgileniyorum

gunaydin
yasemincim iyi yapmissin konusarak insallah sorun cikmaz istedigin gibi kullanirsin sut izinlerini

gulayi yine kacirmisiz
gulaycim belki okursun ozlemez olur muyum cok ozledim seni ama senin isyerinden dolayi giremedigini bildigim icin yazmadim
digerlerinin niye girmediklerini bilmiyorum diye yazmistim sakin yanlis anlama
ruzgar kizimizda istedigi gibi giyinebilir biz moderen bir aileyiz giyim kusama karismayiz

meryeeeeem hosgeldin seni de cok ozledik
kiyamam ali tunaya of of keske isyerimizde kres olsa geitrsek yanimizda
her istedigimizde de gidip gorebilsek

bizimkinin gunduzleri keyfi yerinde de noluyor sanki
geceleri yine uyumuyor yaaaa artik 1 ay oldu
kabullenemiyorum hala her gece bu gece farkli olacak umuduyla yataga yatiyorum ama yok
zirt pirt uyaniyor pooof bugun tam 3 saatlik uyku ile isyerindeyim
bu arada ust dislerinden bi tanesi patlamis ucu cikmis darisi digerlerinin basina
insallah onlarda cabucak patlarda su dis sıkıntımız gecer en azindan

ebrucum bende ozledım valla. keske kres olsa bişey olsada gelse kuzularımız. hem onlar hemde bız rahat ederız mıllete gebe kalmayız aman nasıl ne yaptı ne ettı yedımı yemedımı uyudumu hopp git bak gel olur o zaman

Teşekkür ederim kızlar , valla çok iyi geliyor burası bana bir ara tadı tuzu kaçmıştı ama insanın kendi anlayan insanlarla sıkıntısını paylaşması gerçekten çok iyi geliyor . Efe de akşam ciyaklayarak bir kaç kere uyandı ki adeti değildir kuzumun ya dişler çıkmaya çalışıyor , ya da ufak hastalık atlatıyor .

yasemincim bizim sirketin kresi varmis ama sonra kapatmislar ((
keske olsa ne iyi olurdu valla
bizim alide geceleri aglayarak uyanmaya baslamisti sonrasinda da uykusu tamamen bozuldu
artik oyle aglamasa bile saat basi uyaniyor huy edindi sanirim ((
insallah efecik yapmaz boyle

bu arada kabak ın henuz mevsımı gelmedı.bal kabagımı kullandık yesıl kabak mı.ben henuz yesıl kabak vermıyorum.
yeşil kabak canım migrostan aldım ... bal kabağı almadım daha aslında onuda düşünüyorum ama çok büyük oluyo sanırım azcık yapsam gerisini napcam buzluğamı ?

bizimkide bazen öyle yapıyo bi anda ağlayarak uyanıyo gece nolduğunu şaşırıyoz eşimle ikimizde kalkıyoz ışıkları yakıyoz zorla kendine geliyo kumanda filan gösteriyoz bak bak diyoz dilini çıkarıp gülümsemeye başlıyo :) sonra da yine uyutmakla ugraş

ayyyyyy dün Efede nerdeyse 2 kere ağladı ama tam uyanmadı , aldım kucağıma sonra bir kaç kerede böyle yatakta bir o yana bir bu yana svruluyor anlamadım , emzirmeye çalıştım ama cuk cuk sütt sesi gelmiyor artık emiyor bir müddet sonra başlıyor ısırmaya 2.sinde dayanamdım emziği verdim ağzına , süt gidiyor mu gitmiyormu anlamadım .Eskiden gece emziririken cuk cuk ses gelirdi acaba süt mü yok diyorum ama sıkınca çıkıyor anlamadım gitti . Nasıl odasına geçiricem bilmiyorum .

ya benimkide bu aralar ağlayarak uyanıyo gece gündüz farketmiyo hemde nasıl ağlamak buda bir süreç galiba

ağlayarak uyanma işi bizde de başladı malesef
bi yerini kıstırmış gibi bağırarak uyanıyor gece

bu arada yasemin hayır kapsamıyor
gün içinde ne kadar süt sağmaya gitsen de süt izni başka bişey
sonuçta insanlar günde biçok defa sigara molasına da gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…