2009 Eylül Anneleri

baharim nasil gecti anlatayim
esimin dun gunduz beli tutulmus ben eve gittigimde yatiyordu yani evde kos kos gecti (
gidemedik
sonra kayinvalidem geldi bize yemek hazirladi mum esliginde
pastada almis evde yedik sarabimizi ictik oole yani
soora aliste gece saat basi kutladi babasinin dooom gununu super uykusuzum yaneeee

sizin nasil gecti de bakem
msnini yazsana ozelden ekliiim

ebrucum yazdım canım msni özelden. kıyamam planlar alt üst oldu desene. iki çekiştireydiniz kocanı. kayınvaliden ayaklarından sen kollarından asılıvereydiniz düzelirdi belkim beli :) uykusuz bebikle de çalışmak çok zor canım. ali efe de garipleşti bu ara. çok erkenden uyanıyor bi daha uyumuyor falan. bu gidişle gözaltı torbalarım yanaklarımı aşıp çeneme ulaşcak ondan korkuyom
biz de evde kutladık canım. geçen sene komşularımızla sürpriz yapmıştık kocama bu sene de onları davet ettim. kocacığım yine anlamadı onun için geldiklerini pastayı çıkarınca sürpriz oldu ona. :) oğluşu işe ilk yaşgününü güzel geçirdik canım.

Hoşgeldin baharcım :))) Ana ikinizin kocasıda aynı gün mü doğmuş ne güzel :) Bizim de yarın 10 . tanışma yıldönümümüz her sene kutlarıdk ama bu sene bişey yapmicis belli ki :)

baharcim ne guzel iyi yapmissiniz
iste bizde cekirdek aile kutlayiverdik
belkide boylesi daha iyi oldu
sonucta kac gecedir uykusuzum
disari cik araba kullan gec gel felan zor olcakti
artik baska zaman insallah

yasemin walla ebruyu o kadar çok sevdim ki tabi ki bundan sonra hep görüşmeyi istiyorum. çok pozitif çok cana yakın. inşallah eşlerimizle de görüşme fırsatı yaratcaz tabi.

yasemin ankaraya cok gelmek istiyorum bende
havalar duzelsin kesin geliriz bi hafta sonu
o zaman size de uyrsa senle ve gulayla cok gorusmek istiyorum ben

İnşallah canım , bizim de belimizi büken zaten havalar bir de ben araba kullanmayı beceremiyorum işte o yüzden eve kapandım kışın , şimdi kısmet olursa direksiyon dersleri falan alıcam , Efeyle başbaşa eşime mahkum olmadan bir yerlere gitmeyi çok istiyorum .Bence kadın için araba kullanmak büyük hürriyet ...

kizlar sut iznimin yarim saatini oglen 1 saatini aksam kullanmaya karar verdim ilk bugun deniyorum bakalim nasil olcak
saat yarimda gitcem 1 bucukta gelcem
sonra aksamda 4 20 de cikcam
oglen eve gidip yemek yiyip aliyi emzirebilrsem yani 1 saatte tum bunlari yapabilirsem boyle devam etcem

Eşim geçen sene falan benimle dalga geçiyordu işte ne buluyorsun konuşuyorsun falan diye hatta Gülayla ve sevdayla buluştuğumda korkmuştu ama baktı ben ciddiyim , bir de face de falan sizin bebelerin fotolarını gösterdikçe yorum yapmaya bile başladı şimdi kendi de hobi forumunda bir arkadaş grubu bulmuş şu model araba işleri falan var ya , diyorum nasılmış bazen sanala alemde seni anlayan daha çok insan oluyor değil mi diyorum ...Pazarları yarışlara gidecek bisde oğlumla , arkadaş olucaz inşallah .

ayyyy baharim nassi mutlu oldum anlatamam
bende seni coook seviyorum valla bak
zaten hamilelikten beri sizler benim en yakinim oldunuz iyi ki cesaret edip o ilk bulusmayi da yapip birbirimizi iyice yakindan tanimisiz

ya şirket otomatik vitesi değiştirdi düz vites araba aldı benim de hürriyetim yarım kaldı istanbulda düz vites hayatta sürmem. zaten herkes kurt olmuş burda. ya kavga ederim ya da kaza yaparım. eşim de seneye otomatik vites alacağına söz verdi bakalım hangisini başaracaksak ev borcu mu araba borcu mu :)

Sabahları Efeyi bırakırken genelde arabada uyuyup kalıyor bende kıyamadığım için uayndırmıyordum aslında yanlış bir hareketmiş , yani işe giderken çocuk annne babayı görmeliymiş neyse bugün ilk defa uyanıktı , o bakışı içimi eritti resmen çok kötü oldum ya .

ebrucum demi ya iyi ki o gün buluşmuşuz. siz olmasanız yapayalnız bir hamile olacaktım. sizinle çok güzel geçti. hiç yalnız hissetmedim kendimi.

bizimde düz vites araba öğrenmem lazım. hiç değilse anneme bırakacagım zaman sabah uyanmasın ı beklerım oğlumun. alır bırakırım. ama hamılelık ıtıbarı ıle ben aractan çok korkar oldum kızalr

evet iyi ki bulusmusuz bana da o kadar iyi geldi ki hem hamileligi hem sonraisini sizinle paylasmak
ortka seyler yasanip konusulunca insana guc geliyor
insallah hep gorusuruz kopmayiz bundan sonra

Ben ilk defa uyanık bıraktım birde ilk bıraktığımızda uyanıktı belki de o yüzden ( kayınvalidem pencereye getirip el sallattı ama benim boğazım düğümlendi , akşam gittiğimizde bazen uyuyor uyandığıında yanına yatıyoruz ikimiz bir bana bir eşime bakıp gülüyor , çok hoşuma gidiyor o zaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…