2009 Eylül Anneleri

yaaa ali beni hic takmiyor valla
gozlerini ilknur ablasindan alamiyor sabahta kicini donuyor bana evden cikarken
poooooffff

benim arabam otomatik o kadar kolay ki kullanmak valla siddetle tavsiye ederim
meryem bende hamilelik ve sonrasinda araba kullanmanin keyfine vardim
aliyorum aliyi oooh cikiyoruz kimsenin keyfini beklemiyorum
hafta sonu annemlere gidiyorum
arkadaslarimla bulusuyorum alisverise gidiyorum
super rahatlik
ama tabi allah korusun trafikte cok tehlikeli sen iyi kullansan bile neler var

Kadın için araba şart :) Eşim bunca zaman sen sağ koltuğa daha çok yakışıyorsun modunda gezdiği için ben de salaklığımdan ehliyeti alır almaz kullansaydım şimdi böyle olmazdı .

Ebru işte benimde özendiğim tam olarak bu kendim hereyere giderim arabasız ama bebekle olunca otobüs dolmuş in bin olmuyor , eee büyük şehir taksiyle de her yere gitmeye kalksan dünya para ...

yaa ben kullanmayı biliyorum aslında. mesele trafiğe cıkmak:) yaa eşim kullanırken bile kapının koluna yapışıyorum zaman zaman. hep aklımda bana bişey olursa oğlum ne yapar fikri var

ebru ali efe de beni taklamıyor walla. babaneme aşık resmen. benim kucağımdayken ayağımdayken falan babanem uzaktan sever kucağına almazsa başlıyo ağlamaya ama nasıl içli içli ağlamak. babayı görünce de güller açıyor yüzünde. ben de bizim bağımız özel diye avutuyorum kendimi züğürt tesellisi napam :)
walla bu trafikte yanımda süren varsa elimi sürmem direksiyona. otobanda falan zevkli de sıkışık trafikte hiç çekemem. eşimin götüremediği yerlere de ali efe ile çıkacaksam taksiyle çıkarım artık napiim. otomatik vites göççük bir arabam olana kadar. zaten ali efeyle yalnız çıkmak gibi bir delilik henüz düşünmüyorum :)

yaa evet ebru hiç ali huysuzlanmıyormu:) benim eşek trafık azcık sıkışssın kıyameti koparıyo:) eşime dıyorum cabuk hareket et :)

meryem ali efe de geçen gün otoparkı inletti. eve dönerken azcık huysuzlandı kucağa almadık falan Allahım inledi otopark. mahallenin delisi geldi demişlerdir kesin :)

valla biz bandırmadan gelirken daha 2 aylık esek otoban gidiyoruz yaa bır aglamak Allahım ama nasıl:) dedım sagamı cekersın solamı cekersın cek bır yere:) bulduk bır yerde cıokardım araban yarım saat gezdık rahatladı:)

bi kere bizimkisi de yapti ama babasi kullaniyordu ben arkada yanindaydim
tabi babamiz tehlikeli diye kesinlikle ana kucagindan almama izin vermedi cocuk nasil agliyor 10 dakika bagira bagira agladiktan sonra birden sustu sonra da uyumaya basladi

pppoooooof bende su an aliyleydim 11 de sut iznime ciksaydim
o kadar zahmet cekip eve gidiyorum
beyefendi tenezzul edip dogru duzgun emmiyor bile yaaaa
su disler ciksin artik hemeeeen

canim ayni dert bendede var 3gunden beri sadece 4kez emmiyor oda 3-5dk arasi daha bsaka birseyyemiyorrrrrrrv kac gunden beri sagdigim uttleri dokuyorummmmmmafoldumben kasikla denedim almadi bardaklada suttu almadiiiiiiiisenağlama sinirden aglicam walla yaaaaaaaaaaaaa

ebru eşin ne kadar kuralcı ya:) valla benimki bana desin alma tehlikeli ucarım arkadan ona:) yaa kurallar bır yere kadar hata yapmamız lazım benım görüşüm..

yaa meryem o da bu konuda hakli aslinda diyorki
allah korusun arkadan biri gelse vursa cocuk kucaginda kac kilo agirliga dnusuyormus firlar tutamazsin
o yuzden onun guvenligi icin orda durmali diyor
bende korkudan alamıyorum o zaman

slm herkese buarada insallah herkes iyidirrrrrrrrrrrr.
bizde 6ayimizi doldurmusuz oleyyyyyyyyyyyyyyy amaaaaa bide istahlin olsAAAAAAAAAAAAAmafoldumben

normal sartlarda bende almıyorum. ama aglayan çocuk guven duygusunu kaybedıyor. buda bır sakınca.. haklı eşin haksız demiyorum ama bazen kurallar gerceklere uymuyor bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…