2009 Eylül Anneleri

yaa meryem o da bu konuda hakli aslinda diyorki
allah korusun arkadan biri gelse vursa cocuk kucaginda kac kilo agirliga dnusuyormus firlar tutamazsin
o yuzden onun guvenligi icin orda durmali diyor
bende korkudan alamıyorum o zaman

Selamsız sabahsız olacak biraz ama :))) neyse bende aynı eşin gibi düşünüyorum canım hiç kucağıma alma taraftarı değilim ama eşimde benim tam tersi ağlıyorsa hemen kucaklayıp avutmamı ister... Eşim şöförlüğüne fazlasıyla güveniyor benim ısrarlarım olmasa çoğu zaman ana kucağını dahi almayacak....

ben çocuk aglamaya başlayınca eger oyalayamıyorsam bılıyorumkı coşacak alırım susturur tekrar koyarım. hatta çok yakın mesafeye gıdıyorsak-egsoz dan etkılenmesın dıye 2 dk yurume mesafesındekı parka mesela-puset falan almam kucagımda gıderız

ben de kucağa alma taraftarı değilim. bir kere çok ağladı mecbur aldım ama çok gerildim o zaman da. zaten kamyonun yanından giderken de kamyonun tekeri patladı biz sarsıldık eşim iyi şöför olmasa kesin kaza yapardık. ben nerdeyse baygınlık geçircektim çok korktum. çok çok mecbur değilsem almam ben de.

benimkide yaman bir çelişki yalnız:) kendim sıkı sıkı kapı koluna yapışıp çocuk aglayınca hemen alıyorum :):)

slm şekerler.kızım kabız oldu ne yapmalıyım..kayısı yedrdim...su içiriyorum bol bol...genede fitil verdimm yapamadı..geri çıktı fitil..

canım bızım kabızlık değildi derdımız çok katı yapıyordu zorla o yuzden dr a söyledim bunu verdı. 2 sefer verdım 15 gun olacak haftada bır gibi verıyorum kakası baya yumusadı ve içtikten kısa sure sonra yapıyor bence alıp dene

meryem aynen benm kızda öle çok katı oluyo yavrumun kakası...öyle zorlanıyoki...fitil verdim öylece geri çıktı

teşekkürler meryemcim. allah verdi bakacağız mecbur :) tabi ki sevgiyle... kuzularım benim.

ikizlere bakmanın zorluğu kadar zor başka bir şey daha var. gerçekten hangisini seveceğini şaşıyor insan, birini kucaklıyorsun öbürü sana dikiyor gözlerini. iki kucağım olsa diyorum bazen. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…