2009 Eylül Anneleri

pembe hoşgeldin
doğumdan sonra benim seni burda ilk görüşüm
belki gelmişsindir de ben rastlayamamışımdır
kızların ve senin iyi olmanıza sevindim

haklısın pembe oda zor tabı. ama olsun sırayla artık :) sağol demetcım oğluş için soyledıkelrıne:)

haklısın pembe oda zor tabı. ama olsun sırayla artık :) sağol demetcım oğluş için soyledıkelrıne:)

kiz dogruyu soledim ayyyyy yerim ben onu birde anesi gibi tatlida gulmusssssssss allahim hep guldursun pasamiiii:Saruboceq:

slm şekerler.kızım kabız oldu ne yapmalıyım..kayısı yedrdim...su içiriyorum bol bol...genede fitil verdimm yapamadı..geri çıktı fitil..

canım gecmıs olsun.benım bebıstede cok oldu bu sorular 6 gun cıkamadıgı oldu.cok arastırdım.dr umuz cocuk cerrahıye yonlerdırdı benı sık kabız oldugu ıcın ama geleneksel yontemlerle hallettım.bebgımı cok fazla dr lara goturmek ıstemıyorum.hastane enfeksıyonlarından korkuyorum cunkı.neyse benım yaptıklarımı anlatayım.kabız olmussa ılk once bagırsagını bosaltmak gerek.glıserın fıtıl ı 2 ye bolup fıtıl verıyorum o gunıcınde kakasını bıraz zorlanarak yapıyor.poposunda catlak olmaması ve acısını azaltması ıcın anestol ve bebeanten pomad ı karıstırıp poposuna suruyorum

duphalak ve osmolak turevlerı bagırsagı bosalttıktan sıonra sureklı devam etmen gereken kaka yumusatıcal onlar.ben kara erık dedıklerı erıgın kompostosunu yapıp suyunu ve eıklerı pure ederek mamalarına her gun katıp verıyordum duzelınceye kadar yaptım.Allaha sukurler olsun su an ıyı bebısım.ama cok cektık

bırde her gun bır tatlı kasıgı z.agını mutlaka halen verıyorum bol su ıcırmeye calısıyorum.ve sabah kahvaltısında ıhlamur yapıp kahvaltısında verıyorum.muz patates ve pırınc unu duzelınceye kadar sakın verme.

düzenli 1 ay olaark duphalac kullanın bende çok çektim düzene girdi birde kayısı verin hergün

ben de iki kere kullandım duphalac. hemen çıkarttı. sürekli kullanınca fitil gibi alışır diye korktum vermedim ama yine düzen şaştı gibi.

alıskanlık yapmıyor dıye bılıyorum duphalak ve turevlerının.ama tabı dr lar gereklı gorurse verıyorlar uzun sure.evde geleneksel yontemlerle cozmek en ıyısı.

evde poposuna z.yagı bıle enjekte etmıstım.her seyı denedım cok cekmıstık o zamanlar.yavrum ıkınıyodu yapamıyordu aglamaktan mahfoluyordu sabahlara kadar.ek gıdaya gectıgımız zaman olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…