2009 Eylül Anneleri

gülnaz bende kaynana sevenlerdenim. ama oğlum olunca artık ne yapsa rahatsız olmaya başladım. kıskanc insan değilim asla ama oğlumu çok kıskanıyorum. beyfendı sayesınde kıskanclık duygusu ıle tanıstık:)

inşalalh canım :) bi dahaki hafta sonu eşim antalyaya gidicek iş için daha sonraki hafta olmazmı ?? annemlerde kalıcam da

bu arada çamaşırları astım geldim yenisinide atım makinaya

benimde yapmam lazım o işi ama ütüdn korkuma atamıyorum hahah geçen hafta 5 kere çalıştı makine düşün ne kadar biriktirmişim sanki daha iyi oluyo böyle yine bana giriyo ütü dağ şeklinde hemde

evet canım baştan alıştırılması atıcan yatağına mızmızlansın nereye kadar elbet uyicak bu arada zeynep bende 2.makinamı yıkıyorum bıktım şu çamaşır as topla katla yerleştir ütüle off ya

hahhaha ben de kıskanmazdım ve umursamazdım ama oda abarttı bu ara ne alıp veremediği varsa rğüzgar doğdu onada banada bişeyler oldu karşılıklı bizim yani bak bikere rüzgarı elimden kaptı çok küçüktü unutamıyorum bi türlü hep aklımda babamın vefatında o bakmıştı bigün dedimki babmın 7 sindeyim yıkama ben gelince yıkayalım rüzgar 1 aylık falan hevesleniyorum yıkamaya falan beklemedi yıkadı çok basit bişey belki ama ömrüm boyunca unutamıycam bikaç şey dehe oldu yakınlarda tamam dedim bitti

düşüncesiz davranıyorlar gülnaz. bak benım annem diye soylemıyorum ama dun annem baktı bır kaç gunde bakacak. eve gıttım çocugum ılk defa bukadar mutlu ve anneannesı almıs kapıda benı karşılattı. al kızım sen bak dıyor sureklı bılıyorkı benım ıstedıgım yanındaysam kımse bakmasın. kaynana ılk zamanlar hala benden çocugu beklıyordu dedım musade etde evdeyken ben bakıyım çocuguma

gülnazcım ben artık çamaşır yıkamaktan yoruldum bzim çamaşırlarımız haftada 5 makina oluyo gökşeninkilerde 2 3 çamaşır oluyo bunaları yıka ütüle bitiyorum yani

meryemcim anneler sanki daha anlayışlı oluyolar bebişlere bakarken sağolsun annem bakar ve gökşen bi tek onda durur başka kimsede onun dilinden anlamaz

aynı şey işte benim annemde almaz hiç benim elimden sen yedir sen içir ilk günler hele daha çok yapardı şimdi dinleniyim diye alıyo bakıyo ama işte kayınvaldem sürekli alır elimden yani şimdi almaları işime geliyo dinleniyorum ama ilk günler benim alışmam lazımken altını falan açardı ben beceremiycekmşim gibi en ufak ağlamasından doktora götürün derdi beni sakinleştircene telaşlandırırdı bu kadar dedikodusunu yaptım umarım eline düşmem hehehehe

selam tekrar.
gülnazcım 10 nisanda kaynımın düğünü var. o zamana kadar ben müsait olamam gibi görünüyor. memleketten de misafirlerimiz olacak çünkü. olmazsa bu defa bensiz toplanırsınız canım.

Kızlar benim annemde huyumu bildiği için istemediğim birşeyi asla yapmaz. Ama kayınvalidem öyle değil. Ne de olsa onlar annelerimiz. bizi büyüten kişiler. Onlardan başka daha iyi huyumuzu suyumuzu bilen olmaz

gülnazcım ben artık çamaşır yıkamaktan yoruldum bzim çamaşırlarımız haftada 5 makina oluyo gökşeninkilerde 2 3 çamaşır oluyo bunaları yıka ütüle bitiyorum yani

aynen canım ütüm bitti oh diyemiyorum nedir ya gömek pantolon offf bide bu zibidi büyünce sırf pantolon ütüliycem heralde

selam tekrar.
gülnazcım 10 nisanda kaynımın düğünü var. o zamana kadar ben müsait olamam gibi görünüyor. memleketten de misafirlerimiz olacak çünkü. olmazsa bu defa bensiz toplanırsınız canım.

olmasss bekleriz seni ben 28 nisanda başlıycam işe ona göre ayarlarız

gülnazcım işin zor bide titiz olursa rüzgar :) alıştırma baride gelinin raht etsin bak nen şimdi, çoook çekiyom eşime ütü beğendircem diye

olmasss bekleriz seni ben 28 nisanda başlıycam işe ona göre ayarlarız

saol tatlımmmm... kesin ayarlarım o zaman. ya kaynım burda tek başına eşimin ailesi burda değil biz de bir haftasonu koşturabilcez onun işlerine bir de misafirler falan. yoksa imkanlarımı sonuna kadar zorluyorum ben bilen bilir :))

ya kızlar babanem dedi ki ben 72 yaşında kadın ne yapcam düğündür kınadır. siz gidin ben ali efeye bakarım dedi. çocuğun tüm düzeni bozulur dedi. düşünsenize kaç saat koşuşturmaca. o kadar insan kucaklamak öpmek isticek vs. saolsun babanem bakacak iki gün oğluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…