bu arada çamaşırları astım geldim yenisinide atım makinaya
inşalalh canım :) bi dahaki hafta sonu eşim antalyaya gidicek iş için daha sonraki hafta olmazmı ?? annemlerde kalıcam da
gülnaz bende kaynana sevenlerdenim. ama oğlum olunca artık ne yapsa rahatsız olmaya başladım. kıskanc insan değilim asla ama oğlumu çok kıskanıyorum. beyfendı sayesınde kıskanclık duygusu ıle tanıstık:)
5848BL canım nickini hatırladımda valla adını unuttum.biz 25 eylulde buluştuk kızımla
düşüncesiz davranıyorlar gülnaz. bak benım annem diye soylemıyorum ama dun annem baktı bır kaç gunde bakacak. eve gıttım çocugum ılk defa bukadar mutlu ve anneannesı almıs kapıda benı karşılattı. al kızım sen bak dıyor sureklı bılıyorkı benım ıstedıgım yanındaysam kımse bakmasın. kaynana ılk zamanlar hala benden çocugu beklıyordu dedım musade etde evdeyken ben bakıyım çocuguma
gülnazcım ben artık çamaşır yıkamaktan yoruldum bzim çamaşırlarımız haftada 5 makina oluyo gökşeninkilerde 2 3 çamaşır oluyo bunaları yıka ütüle bitiyorum yani
selam tekrar.
gülnazcım 10 nisanda kaynımın düğünü var. o zamana kadar ben müsait olamam gibi görünüyor. memleketten de misafirlerimiz olacak çünkü. olmazsa bu defa bensiz toplanırsınız canım.
olmasss bekleriz seni ben 28 nisanda başlıycam işe ona göre ayarlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?