2009 Eylül Anneleri

hoşbulduk zeynep saol.
walla benim eşim genelde kazak falan giyer ütü istemeyen şeyler. öyle çok çok ütüm olmuyor şükür. bıkmadım henüz :)))

bizimki gömlek giyer bide sevmediğim markaların çünkü ütüsü zor oluyo kumaşından dolayı bide siyahı çok sever alsana ütü bezi ile ütülücen bide çünkü parlamamalı

bu arada allah babaannenden razı olsun çok güzel düşünmüş hem aliyede bölece nazar değmez senin de gözün arkada kalmaz :)

walla babaneme ben dicektim kıyamadım gelsin istedim o kendi söyledi. önce yok falan dedim ama çok mantıklı. bi de kadın pek kimseyi tanımıyo naapsın gelipte. tamam dedim. ona o iki gece için buzdolabına sütlaç, kola ve cips stoklucam

leyyyn ne kadar cok yazmissiniz hemencecik zor yetistim

zeynepcim ben bilgisayar muhendisiyim

betulcum biliyorsun bizde bakici var cok memnunum ajanstan buldum
eger istersen sana da ajansin numarasini gonderirim
bana dedikleri kucuk cocugu olan birini pek dusunme cunku cocuklari cok sık hasta oluyor gelemez zorda kalirsin diye sende bi dusun istersen

gulnazcim valla super olur cok isteriz gelmeyi
tarihi de kararlastiralim bakalim bize her hafta sonu uygun nisanda

Selam direk atlıyorum , Baharcım babannen çok doğru söylemiş ... Efe de kalabalık ortamda bunalıyor , yarın kayınvalidemin günü var ben demeden eşim yaseminin ne işi var dedi rahatladım .. Bence hazır bakan da olduktan sonra keyfine bak ...

bu arada alide ilk baslarda hep kendi kendine uyuyordu sonra bi ara nasıl yaptıysak cocugu sallayarak uyutmaya basladık ve alıştı
şimdi yine kendi kendine uyuyor ama bizimkinin kendi yapısı ozel birsey yapmıyoruz yani yatagına koyuyoruz 5 dakika bi oyalanıyor onra uyuya kaliyor
simdi birde battaniyesini uyku objesi olarak secti onu yuzune cekip uyuyor

ali efe de yüzüne çekiyor battaniyeyi ama uyumak için değil. uyandığını bildirip beni de panikle yataktan fırlatmak için :)))

zeynep demek meslektasiz esinle :)))

yasemin evet direk bakici istedik
esim aileleri hic istemedi onlar kendi bildiklerini okuyor bisey deyince yapmiyor bi de aliniyorlar cocugumuza bakmasinlar dedi
bende canima minnet dedim allahta yuzumuzu guldurdu iyi birine denk geldik
kizcagiza ne desen dinliyor yapiyor herseye cok dikkat ediyor

Aferin senin kocana Ebru :))) Yok bence değiştirme ya karışırıyorum ben sonra ...Bende zeytingözlü değilim ama böyle kaldı işte ...

kızlar 20 dk bir uyanır oldu geceleri. gündüz de pek uyumuyor aşırı hareketli oldu zaptedemiyorum. var mı benim gibi aranızda. artık korkmaya başladım bakıcı mı bişey yapıyor diye. enerji içeceği içmiş gibi maşallah.var mı fikri olan...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…