2009 Eylül Anneleri

selam güzel hatunlar.. sayfam açık ama yoğunluktan yazamıyom bir türlü.. müfettişler gedide azcık....

kizlar cerrahpasada sanirsam ahmet aydin diye bir prof var cocuk beslenmesi üzerine uzmanligi
onun tas devri diyeti diye bi kitabi da cikti esim simdi onun cevapladigi birkac soruyu gondermi buna bakilirsa biz d vitaminini cok az veriyoruz

hocam meraba.Benim 9 aylık oğlum var ve yaklaşık 9kilo.Hiç mama vermedik anne sütü alıyor ve bizim yediğimiz yemeklerden seçmeden yiyiyor.Yediği her şeyi doğal yapmaya çalışıyoruz.Yalnız çok hareketli ve kilo alımı az gibi geliyor bana.Ayrıca mama ya da vitamin desteği gerekir mi?
Yönetici yorumu:
Yaptığınız çok doğru.
Günde 10 damla D vitamini verin.

6 aylık çocuklarda ek besine geçerken bebe bisküvisi öneriyor doktrlar. yalnız katkı maddesi fazlasıyla içerdiği için rahat değilim. sizin öneriniz nedir
Yönetici yorumu:
Kesinlikle biküvi vermeyin. Olsa olsa tam buğday ekmeği verebilirsiniz, tabii ki az olmak şartı ile..

Çok kıymetli Hocam,
11 aylık bebeğimizi salgın olan gripten korumak için ne tavsiye edersiniz? Şu anda sağlık durumu çok iyi, fakat malum bayram nedeni ile kalabalıkta salgının etkisi daha da artacak. Mutad tavsiyeniz olan C-Vitamini, D-Vit3, balık yağı, Immu-Zinc, Ibufen...grubundan nasıl ve ne şekilde istifade etmemiz münasip olur??
Çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarı ve sabır diliyorum...
Yönetici yorumu:
Günde 10 damla D vitamini
1 çay kaşığı immu-zinc
1 ölçek balık yağı verin.
Unlu sekerli gıdaları fazla vermeyin.

Ateş 40 dereceyi geçmeden ates dusurucu vermeyin.

hadi herkes nickini neden koyduğunu anlatsın. ben apache diye alcaktım vermedi baharcıkk yazdım oldu şirinlik olsun diye yani :)

bende mesaj atılıp ertesi gün değişiyor diye bılıyorum ebru ama bız senı huysuz sevıyoruz:) sonra nıck değişince banada yabancı gelıyor

zeynepinannesi
benim oglumda geceleri bazen yarim saatte bir uyaniyor en iyi ihtimal saatte bir uyaniyor
dislerinden
muhtemelen senin kizininda derdi disleri biraz sabretcez artik

kizlar tamam o zaman degistirmiom :))

zeynepinannesi
benim oglumda geceleri bazen yarim saatte bir uyaniyor en iyi ihtimal saatte bir uyaniyor
dislerinden
muhtemelen senin kizininda derdi disleri biraz sabretcez artik

kizlar tamam o zaman degistirmiom :))

supersin ya nick sana yapisdi ebrucum
58=sivas
48=mugla
bl=baselland ch
ondan aldim.

Benim oğlumda saat başı uyanır oldu (

Ben daha önce de söylemiştim eşim beni zeytinim diye severdi onu alamadım bunu aldım :) Artık koca göbeklim diyor ühü hühü ..Bu arada geçen hafta regl+grip+efe aşı = 3 kilo vermişim şu ana hamile kaldığım kilodayım ama göbek fena duruyor .

Balık yağını ver demiş ha çok ilginç bunlar tutmuyor birbirini ya ...

huysuz çıktımı dişleri bebeğin yoksa çıkıyor mu. benim kızın 2 dişi zaten var. o zaman diğerleri de çıkıyor olmalı. sağol canım.

meryem seninkini tahmin etmiştim bacım :)
yasemincim bu sene de bana tatil görünmüyor canım. 2 kaynım ve 1 görümcem evleniyor da...................

yasemin biz 19 haziranda kismetse aliyle birlikte italyaya gidiyoruz :)
minibus kiralayip roma floransa venedik ve belki ugrayabilirsek siena napoli felan gezcez kendimiz
3 buyuk sehirde otelleri ayarladik ama digerleri supriz olcak
belki cok zor olcak aliyle ama ben boyle yasayalim cocuklu hayat eskisinden cok farkli olmasin o da bize ayak uydursun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…