aksama gitcek film ariyorum oneriniz var miii
esimin dogumgununde disari cikamadik diye kayinvalidem cok uzulmus bu aksam cikin ben alisin yaninda kalirim diyor :)))
meryeeem siz nereye gidiyorsunuz
bebeklerle gidilecek cok uygun tatil koyleri var onlara uygun yemekler yapiliyor felan demisti biri ama unuttum kimdi oyle bir yere mi
Ben 5 yıldızlı otel ye iç yat muhabbetini sevmiyorum ama herkes çocukla ancak tatil köyünde rahat edersiniz diyor , daha aktif gezilecek bir tatile cesaret edmiyorum ama Ebru sen örnek oldun bana :)
yasemin valla kalkistik boyle bir seye insallah iyi gecer ama yani hem ali hem de biz alisalim istiyorum bu sekilde gezmeye
zaten 9. ayi bitmis olcak artik bizimle birlikte ne bulursa yer :)))
Ya bende sinemaya tiyatroya gitmek istiyorum ama Efeyi görünce bırakıp hiç bir yere gidemiyorum acaba aşırı mı bağlıyım ben , geçen bir gösteriye gittik eve kendimi nasıl attığımı bir ben bilirim .
ebru antakyada clup voyage beleke gidicez bizde. tatılı sıgortalı aldık. eger alıtuna huysuz olursa ıptal edıcez.
yemek konusunda sıkıntı cekmeyecegımızı düşünüyorum. daha oncede sorguna gittik cunku yıne voyage çocuk için uygun bır yer. ama tabi yınede bende ebru sallı gibi yaa cocuga yemek yok dıyıp mutfaklarına bır el atabılırım:)
Ebrucum bende çocuğa göre değilde , çocuğun aileye göre adapte olmasından yanaydım hep ama şimdi yapamıyorum mesela , efe saat akşam 22.00 gibi uyur bende o saatlerde evde olmaya çalışıyorum , eğer başka yerde uyursa dengesi bozuluyor , ne gerek var burda yatsın ne zaman gitmek isterseniz gidin diyolar ama yapamıyorum , ya da yemek saatinde dışarı çıkamıyorum bir öğün atlasan ne olur diyolar biraz takıntılı oldum sanırım .
sen boyle yazinca kendimi kotu hissettim ben birakip gidebiliyorum ama bizim evden ciktigimiz saatte ali uyumus oluyor
yani kayinvalidem sadece o uyurken onu beklemis oluyor evde
ebru maşallah canım ne güzel gezeceksiniz Allah içinize sindirsin.
yasemin hepsi durdu durdu aynı seneyi buldu napcan. Allah mesut etsin artık dayancaz. ikisi eşimin memlekette olcak birini senelik izne denk getircez diğerine sadece eşim gider ben gidemem. ben eşimle evlendiğimden beri balayı dahil tatil yapamadık. denk gelmedi olsun diye uğraşmadık ta. 3 senedir tek tatilim ali efeyi doğurduğum zaman oldu. ha bir de evlendikten sonra eşimin memleketine ve izmire gittiğimiz zaman :)
bizde ağustosa ayarladık tatili..çok uzun değil üç gün ama ye iç yat yeter bile.. bade hanımda o zamanna yaşına yaklaşmış olcak sorun olacağını zannetmiyom.. birde otelimiz bahçeli yeşillik falan hoplar zıplar bol bol
meryem el at kuzum sen yine de mutfaga :)))
insallah ali tuna keyifli olur tatiliniz de cok guzel gecer
yasemincim iste biizm sansimiz alinin erken uyuyor olmasi her ne kadar zırt pırt kalksa da en azından aksam 7 den sonra pili bitiyor uyuyor
o zamanda bize esimle basbasa vakit gecirmek icin zaman kliyor
bende alinin baska yerde uyumasini istemiyorum sonra cocugu kaldir eve getir felan uykusu mahvoluyor
kayinvalidem bizde gelip bekliyor aliyi o zaman hic sorun cikmiyor
ebru çocuk uyurken zaten evde olman onun için bır anlam ifade etmıyorkı. kendını kötü hissetme valla alituna erken uyusa bende gıderım ama bızı anca gece sıneması paklar:)
:) ebru düşünsene ben tum gun mutfaktayım:) inşallah sızınde gönlünüzce geçer canım. butun yıl calısıyoruz kısada olsa bır tatıl gerekıyor. beyfendı mızıkcılık yapmazsa gideriz bizde:) eşim şimdi alitunaya baskı yapıyor bak oğlum 3 ay içinde yuruyeceksın tatılde yuruyor olmalısın :)
Ebru sen kötü hisset diye yazmadım , ben de özeniyorum diye söyledim ... Çok takıntılı ve bağımlı anne olmak hiç iyi değil çevremde çok örnekleri var ben daha esnek olucam diyordum ama yapamıyorum , eşimle hiç kendimize özel vakit ayıramıyoruz diye söyledim .
bende boyle yaziyorum ama topu topu bu 3 kez birakip ciktik disari
ise baslamadan once ihtiyac duyuyordum acikcasi
hep evde olmak basmisti ama calismaya baslayinca gecti
yine de insan ara ara esiyle bas basa biseyler yapmak istiyor
babanem değilde başka birileri baksaydı ben de çıkardım. ama kadıncağız zaten bütün hafta gündüzleri yalnız kalıyor bir de akşam yalnız bırakmak içimden gelmiyor açıkçası.