2009 Eylül Anneleri

kızlar gökşenin biraz çamaşırları vardı onları ütüledim hanfendiyi doyurdumkendim de yedim çamaşırımı astım tekrar attım ve geldim :)

nickler den konululmuş benim ki cnbc e de bi dizi vardı pushing daisies diye o zamanlar hoşuma gitmişti bende ismim olsun dedim :) şimdiki aklım olsa koymam :)

ebru canım maşallah size ya ben çok istiyorum dünyayı gezmeyi ama benim için bi hayal valla benim yerimede gezin :)

bizim tatilimizde yazlık olucak bu sene sadece eşimin katı kuralalrı var bu konuda bebeikle tatile gidilmez diye
 
ben dört dörtlük anne değilim ne yazık ki hele ilk doğduğunda yaptığım davranışları düşününce , o ağladıkça bende ağlıyordum Ben bunu hakedecek ne yaptım diye Allahım beni affetsin , şimdide süper değilim ama elimden geleni yapıyorum .
 
slm arkadaslar benımde 29 09 2009 dogumlu bı kızım var ek gıdaya gectınızmı neler verıyorsunuz bır gunluk menu paylasırsanız sevınırım
 
slm kızlar ne var ne yok

ben bu aralar spora gidiyorum göbekte belli oranda sıkılaşma var.kiloda aynı şeyi söyleyemiycem.çünkü yediklerime dikkat edeyim dedim bir kac gün ve sonu sütüm azaldı.bende diyetten vazgectim sadece spoıra gidiyorum.
eylülün ek gıdalarla arası iyi simdilik sebze corbası az yiyor ama diğerleri ii.dr et tavuk baslayabilirsiniz dedi ama ben 7.ayı beklemeyi düşünüyorum.
 
kızlar linki paylasmaya calıştım ama hata oluşuyor .fisher price,in kurabiye kavanozu
nette araştırırken buldum hem eğlenceli hemde öğretici şu an için erken belki ama alınması gereken bir oyuncak bence.nedersiniz?
 
Son düzenleme:
slm arkadaşlar evet sibelcim baktımm çok güzel görünüyor eğitici bir oyuncağa benziyor.. ama fiyatı çok gibi geldi bana..
kızlar yazdıklarınızı büyük bir zevkle okudumm.. iyki varsınız .. ben bayadır giremiyorum bu hafta hep ya gezmelere gittik yada yada misafir geldi.. iki gündürde evi topla ütüydü çamaşırdı... kuzuma emekleme antremanları yaptırıyorum..:)
zaman kalmıyor ... yarın anneme gitmeyi düşünüyorum uzanıp dinleneyim azcık tabi oraya da kimse gelmezse sevinirim...
 
evet canım biraz pahalı ama az ama öz oyuncaklar almak istiyorum.
bu arada hangi antremanları yaptırıyorsun oğluna.oh annende dinlen güzelim.bak ne sanslısın ben annemden uzakta özledim çok.
 
canım geçmişe daldım görmedim..kusura bakma..
evet az öz oyuncak tabikide bizimkileri bi kaç ay sonra çekmeceleri boşaltırken falan bulursak aldığımız oyuncaklar elimize patlıycak...:)
canım yüzüstü yatırıyorum karnından kaldırarak destek veriyorum..oda çok mutlu oluyo ve emekliyo tabi ben bırakınca çırpınıyo kalkmaya çalışıyyo.. nasıl hızlı gidiyo görsen biraz uzağa oyuncak koyuyorum almaya gidiyoruz ... defalarca yapıyoruz...
 
evet canım biraz pahalı ama az ama öz oyuncaklar almak istiyorum.
bu arada hangi antremanları yaptırıyorsun oğluna.oh annende dinlen güzelim.bak ne sanslısın ben annemden uzakta özledim çok.

o oyuncağa baktım güzewl birşeye benziyo.. bende az veöz alacam diyodum ama her gördüğümü alır oldum ev şimdiden oyuncaktan geçilmez oldu..
benim kız canı isterse geri geri emekliyo .. emekleme arkadaşı aldım ama pek kar etmedi
 

oo iyi taktik valla.. ben nasıl olsa emekler diye pek oralı olmuyom hiç.. vakti gelince öğrenecek diye düşünüyom
 

canim cok guzel tattik ama sen fark etmeden bebeginin motor becerilerini bozuyosun
buaylarda bazi bebekler konusmaya baziklri emeklemeye yurumeye bazilari ise uyuncaklarina defalarca bakipyarstrici guclerini arttirirlarmis bende dun dr sordum emeklemio dedim oda bunlari soyledi eger zorlarsak bebegin buyume ve onun gelisme duzenini bozarmisiz.dr 9ay olunca bebeler hepsini yapacak zaten dedi.
 
merhaba kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr....
bana kızsanız aklısınız.ama ınanın gırememın sebebı ben deılım.okula baslayınca dagıldım ıyıce.sabah 7 bucuk evden cıkıyorum.3 bucuk donus saatım.ama 3 haftadırda 5 ten gece 9 bucuga kadar semınerım vardı.bıttım yanı.oldum resmen.aman ogretmenlık rahat meslek falan demeyın.son zamanlarda kurs semıner hepsııde zorunlu meslegın cılkı cıktı.neyse.sadece ogrencılerımı sevıyorum.gerısı fena........


doruktan haberler verıyım.doruk dıs cıkarmaya calısıyo sanırım.arada hafıf ates mızmızlık geceler uykusuz tabı :) bıde delı gıbı kasınıyo damakları kuuzucugumun.ıstahı bır<az duzelmıstı.sanırım dıslerden gene kotulestı.ama umutluyum.dıslerden soora duzelebılır.bu arada hala 7300 GR.VARMI BIZIM GIBI ZAYIF? YAZINDA MORAL OLSUN BANA :))))

sızlerde ne var ne yok.merak edıyorum...hemen fırsat bulmusken bı okuyım.arada donup bakcam bugunede.hepınızı ve bebıslerı ozledım.optum sımdılık.bırazdan burdayımmmmmmmmm
 

canim sikinti yapma dis cikarken bebekler zayiflarmis hemde hareketlendiler canim benim
 
slm kızlar uzun zamandır giremedim ya yeni işin koşturması var oranın teleşından zaman bulamıom girmeye.. çok özledim kim bilir neler kaynattınız ya umarım bebeciklerde sizlerde iyisinizdir.

beren geçen gün kontrolü vardı herşey yolunda bidahaki ay 2 dişle gelebilirsiniz dedi ama daha birinci gözükmüoo :) hala oturamıoz yıkılıo bi tarafa :) patates çuvalı gibi yuvarlanıo yerlerde bugun ona oyun parkı ve salıncak aldık keyfi yerinde şükür :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…