evet canım biraz pahalı ama az ama öz oyuncaklar almak istiyorum.
bu arada hangi antremanları yaptırıyorsun oğluna.oh annende dinlen güzelim.bak ne sanslısın ben annemden uzakta özledim çok.
canım geçmişe daldım görmedim..kusura bakma..
evet az öz oyuncak tabikide bizimkileri bi kaç ay sonra çekmeceleri boşaltırken falan bulursak aldığımız oyuncaklar elimize patlıycak...:)
canım yüzüstü yatırıyorum karnından kaldırarak destek veriyorum..oda çok mutlu oluyo ve emekliyo tabi ben bırakınca çırpınıyo kalkmaya çalışıyyo.. nasıl hızlı gidiyo görsen biraz uzağa oyuncak koyuyorum almaya gidiyoruz ... defalarca yapıyoruz...
canım geçmişe daldım görmedim..kusura bakma..
evet az öz oyuncak tabikide bizimkileri bi kaç ay sonra çekmeceleri boşaltırken falan bulursak aldığımız oyuncaklar elimize patlıycak...:)
canım yüzüstü yatırıyorum karnından kaldırarak destek veriyorum..oda çok mutlu oluyo ve emekliyo tabi ben bırakınca çırpınıyo kalkmaya çalışıyyo.. nasıl hızlı gidiyo görsen biraz uzağa oyuncak koyuyorum almaya gidiyoruz ... defalarca yapıyoruz...
merhaba kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr....
bana kızsanız aklısınız.ama ınanın gırememın sebebı ben deılım.okula baslayınca dagıldım ıyıce.sabah 7 bucuk evden cıkıyorum.3 bucuk donus saatım.ama 3 haftadırda 5 ten gece 9 bucuga kadar semınerım vardı.bıttım yanı.oldum resmen.aman ogretmenlık rahat meslek falan demeyın.son zamanlarda kurs semıner hepsııde zorunlu meslegın cılkı cıktı.neyse.sadece ogrencılerımı sevıyorum.gerısı fena........
doruktan haberler verıyım.doruk dıs cıkarmaya calısıyo sanırım.arada hafıf ates mızmızlık geceler uykusuz tabı :) bıde delı gıbı kasınıyo damakları kuuzucugumun.ıstahı bır<az duzelmıstı.sanırım dıslerden gene kotulestı.ama umutluyum.dıslerden soora duzelebılır.bu arada hala 7300 GR.VARMI BIZIM GIBI ZAYIF? YAZINDA MORAL OLSUN BANA :))))
sızlerde ne var ne yok.merak edıyorum...hemen fırsat bulmusken bı okuyım.arada donup bakcam bugunede.hepınızı ve bebıslerı ozledım.optum sımdılık.bırazdan burdayımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?