2009 Eylül Anneleri

vııııııyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün kimseler girmemiş
umarım herkes güzel bi hafta sonu geçiriyordur
halil ibrahim halaaa süper huysuzzz

selam hanımlar
annemdeyim,, pek giremiyorum özledim sizi, neyseki faceden takip ediyorum
kuzular iyidir umarım
öpüyorum hepinizi

demetcim çok haklısın tabiki ama hem çok az yaptırıyorum asla zorlamıyorum yüzüstü yatırınca çok çırpındığını farketmiştim ve alttan kaldırınca emeklediğini görünce çok hoşuma gitmişti yani illa emeklesin demiyorum.. zaten bu dr lar göre herşey zararlıı ne yapcaz şaştık kaldıkk...

Son düzenleme:
slm bayanlar kızım 28 de 6 ayını dolduracak ek gıdaya gectım ama ne verecem bılmıyorum kabızlık sorunu var cok zayıf 6 800 bı onerınız varmı

gunaydin guzel anneler
hafta sonu kimseler ugramamis topige bol bol gezip eglendiniz umarim
ben ctesi annemlerdeydim dunde hava guzel diye sabahtan kahvalti icin disari cikti keve donmemiz aksam 6 yi buldu resmen
alis ayni durumda hala geceleri saat basi guguklu saatin kusu gibi otuyor
saat sabah 4 ten sonra ise iyice zivanadan cikip yarim saatte bir agliyor

Herkese guzel haftalar..
Ebrucum ınsallah bunu huy edınmez.. Uykusuzluk fena calısırken. Bızımkıde yenı saate gore 1:20 uyudu eee gecede uyandı. Sımdıde ıs yereındeyım

meryem allah yardim etsin valla
evdeyken anlamıyordum uykusuzlugu
bi sekilde telafi ediyordum cunku ama calisirken cok zormus hakkaten
isyerinde toplantilar sorunlar insanlara birseyler anlatmak cok zorluyor beni
son bir haftadir ciddi ciddi isi birakmayi bile dusunur oldum

alinin 4. diside patladi hafta sonunda
cok komik gorunuyor
cunku ustten sag taraftaki ilk disi ve onun yanindaki kucuk dis cikti
sol tarafta daha dis yok
yani simetrik cikmadi disler :))

ebru zor zamanlar şimdi bu bır kaç haftayı atlatınca zaten rahat edecksın. uykusuzluk ekısı kadar zor gelmemeye baslıyor.. süt izinlerini haftada 1 gun olarak kullan istersen o zaman belkı daha ıyı olabılır..
dişiniz hayırlı olsun. maşallah hızlı gelıyor d,işiler bizimki hala dede:) hiç dişimiz yok

oyle mi dersin meryem yaaa
ben alistim saniyordum uykusuzluga ama alisamamisim meger
bi de hafta sonu alis bir bana dustu gormen lazim surekli ustumde tepemde olmak istiyor
yapisik ikiz gibiydik ayrilmadik yani
kime gitse eller kollar hep bana dogru acik onu alayim diye pooof ozluyorda galiba

ozgecim bizde haberler ayni
sen nasilsin çilek nasıl

cuma aksami kayinvaliderm aliye bakti bizde esimle sinemaya gittik kanyona
sinemadan sonrada guzel bir yemek yedik ilac gibi geldi
yine eski gunlerdeymisiz gibi hissettim
arada cikip yapmak lazim
kayinvalidem saolsun bu hafta da bi aksam ben kalirim siz yine cikin diyıor
kadincagiz ben mutlu olayim depresif olmiim diye canla basla ugrasiyor kiyamam

ıyiyim Ebrucum ya bizdede değişiklik yok. Ezgicik bizi gece yine ayağa dikti. Bi babasının ayağında bi benim ayağımda sonra sızıp kaldı. Bilindik senaryolar yani :)
Buarada dediğin gibi arada yalnız çıkmak insana ilaç gibi geliyor.

özgecim hoşgeldin canım. ezgi hanım nasıl..

ebru ben uykusuzluga hayatta dayanamayan ınsandım. hatta sunu soylıyım gece benı uykumdan uyandıran kım olursa olsun nefret dolardım :) ama şimdi 3 4 saat uyusam bı skeılde işe gelıyorum. gece 11 den once yatmıyor oglum ve o saate kadar yıne onunla ılgılenıyorum..
bu ara çocuklar sanırım daha fazla anne ayrımını algılar oldu. alitunada sürekli beni istiyor..

Hoşbuldum Meryemim. ıyiyiz şükür.

Anne ayrımı çok doğru tespit sürekli beni izliyor ve istiyor artık Ezgide...

Evet Ebrucum ya. Geriye şöyle dönüp bakıyorumda neler neler yaşadık. Ne sıkıntılar çektikte kocaman oldular bile. Geçen sene bu zamanlar cinsiyet öğrenme peşindeydik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…