2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar.. bizde hafta sonu iki gün boyunca gezdik. ilk defa bade hanımla bu kadar uzun çıktım dışarı ama sorun çıkarmadı çok şükür..hatta dışarda çokda güzel yedi yemeğini.. ama dinlenemedim çok uyku var.. saatlerde değişti

Evet Ebrucum ya. Geriye şöyle dönüp bakıyorumda neler neler yaşadık. Ne sıkıntılar çektikte kocaman oldular bile. Geçen sene bu zamanlar cinsiyet öğrenme peşindeydik :))

evet yaa nasılda geçiyo zaman koşarak..yetişemyioz hızına bir türlü.. ee bu bebişlerde bu hızla büyürse biz hiçbirşey anlamayızzakannehir

bizim doğumgunumuz bayramın 1. gunune gelıyor o yuızden ya once ya sonra kutlıycaz..

alitunada dısarda daha ıyı yıyor. bende c.tesı hazırladım corbasını ataköyde bir park var çok seviyorum ben orayı gittik oğlum bı güzel yedi içti..

dun aksam ege yı yıkadık esımle.banyo sonrasında yag surup masj yaptık.sonra nedense bı ara aklıma geldı.vucut yagının arka yuzunu okudum ve sok oldum.yıkayıp durulayın yada yıkama suyuna bı kac damla atın dıyordu.jahnson ın bebek vucut yagı.sızın bılgınız varmı hanımlar bu konuda sız bebeklerınıze vucut yagı suruyomusunuz banyo sonrasında.ben durulamıyordum.

cok moralım bozulu sabah kalkıp aradım jahnson ı tuktıcı danısma hattını ulasamadım.bebegımımın cıldıne zarar mı verdım acaba

evet ozgecim biz alinin cinsiyetini 4 nisanda ogrenmistik ne heyecanliydi :))

bemnim sipa kesinlikle benden yemek yemiyor
bakicisi super yediriyor tum tabagi bitiriyor ben hafta sonu nasil cebellestim agzini kilitliyor yemiyor
cok canım sıkıldı bu ise

Bende johnsons baby kullanıyorum ama durulandığını sanmıyorum canım ya. Islak cilde banyodan sonra kullanılıyor yani ben öyle yapıyorum

aslında aylardır sureklı gırıp merak ettıgım konuları okuyordum.esımde sureklı baskalarının tecrubelerınden faydalanıyosun sende uye olup tecrubelerını paylas bu kadar sey yasadın dedı.bende haklısın dıyıp uye oldum

Bende johnsons baby kullanıyorum ama durulandığını sanmıyorum canım ya. Islak cilde banyodan sonra kullanılıyor yani ben öyle yapıyorum

bıraz rahatladım.bende oyle bılıyordum fakat kullanım seklını okuyunca cok uzuldum bılmeden zarar mı verdım neden daha once okumadım dıye sabaha kadar rahatsız oldum.bebek yagını her banyo sonrası kulanıyomusunuz pekı?

Her banyodan sonra kullanıyoruz canım. Şimdi benimde içime kurt düşürdün :) eve gidince bakıcam arkasına ne yazıyor.
Günaydın hanımlar ,
Bizim hafta sonumuzda iştahsızlık, diş çıkartmaya çalışma ve dünde hastalıkla sonlandı .

Günaydın Yasemincim. Geçmişler olsun. Gripmi oldunuz? hayırdır?

gizem ben her banyodan sonra bebe yagi suruyorum
ilk sebamedin kullandim simdi de niveanin yagini kullaniyorum
banyodan sonra masaj yapiyorum yag ile ve bende hic durulamadim
bi yanlislik vardir o iste sanmam durulanmasi gerketigini

yasemincim gecmis olsun kiyamam efeye
hastalik dedigin nedir dis cikartieken bazi bebekler ishal olup ates kaldirabiliyormus belki onlarda hastalik deilde distendir
ali de cok huysuz tepemden inmiyor yemek yemek istemiyor gece aliyor bu dis cikarmak ne bela biseymis yaa
bizim 2 tanesi daha patladi kaldi 2
onlarda bi patlayiverse de diger dislere kadar biraz nefes alsak

bebegınız ıcın en ıyısı
bebgınızın cıldını nemlendırmek ve bebek masajı ıcın ıdealdır.banyodan sonra bebgınızın cıldınız mukemmel yumusaklıgı ıcın sadece banyo suyuna bır kac dam la damlatmanız yeterlı.
sızın ıcın en ıyısı
mukemmel bebek cıldı yumusaklıgı ve parlaklıgı ıcın dustan sonra cıldınız hala ıslakken uygulayın durulayın ve kurulanın.10 kata kadar nemı daha fazla hapseder.(kuru cılde uygulanan pek cok losyona göre)
hanımlar acaba benım yanlıs anladıgım durulayın derken nemı daha fazla hapsetmesı ıcın mıdır?sabaha kadar gereksız kuruntumu yaptım siz ne anladınız bu kullanama seklınden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…