2009 Eylül Anneleri

teşekkür ederim , ya cumartesi günü de biraz huysuzluğu vardı ama gecesinde öksürmeye sesi boğuk boğuk çıkmaya başladı , dün acile götürdük ses telleri iltahaplanmış dedi doktor peditus ve antibiyotik verdi , diş huysuzluğuda var dı dün ilaçları içince gece uyudu , sıvı dışında hiç bir şey almıyordu şimdi kayınvalidemi aradım güzelce yemiş kahvaltısını acaba banada naz mı yapıyor ?

valla ben raki koklatcam alise belki o zaman uyur
yasemin bizimki de ayni bende yemiyor bakicidan ya da babanneden yiyor anlamadim gitti
tum hafta sonu ona yemek yedirmek icin ugrastim durdum
zaten gece uyumuyorsun bari gunduz ye di mi :)

çok geçmiş olsun yasemın.. bızımkınınde bıtmeyen bır burun tıkanıklıgı var bugun dr umuzu arıycam

ebru calısan annelerın bebeklkerı tum huysuzluklarını malesef annelere yapıyor. alıtuna da agzı kapalı aradan aralayıp içeri döküyorum resmen:)

kızlar iyiki burası var şimdi bende oturdum caresiz caresiz ağlıyordum sonra siteye girdim ve yazılanları okudum biraz daha iyiyim şimdi..niyemi ağlııyorum....kızım yine kahvaltısını yapmadı ya yediremiyorum 1 saat oturuyorum kasıkla deniyorum yok,biberonla deniyorum yok ama bakıcısı yediriyor anlamadım ben bu işi ya.........acaba ondada yemiyor da bana yedimi diyor yoksa kızım banamı naz yapıyor? gerçi bakıcımız cok iyi bir insan o şekilde davranacağını sanmıyorum....

yok berna bizimki de ayni
kesinlikle ben yediremiyorum en son artik aglarken agzini aciyorda bende icine dokuyorum
yutmak zorunda kaliyor sonra aglamaya kaldigi yerden devam ediyor bi kasik daha atiyorum agzinin icine
bizim beslenmemizde bu sekilde

selam bayanlar ben yenı geldım nasılsınız

Hoşgeldin canım aramıza. Kendini tanıtsana biraz.

Tatlım bu yazdığın şu demek oluyor. Yani daha fazla etki görmek istiyorsan eğer bu şekilde uygulanması lazım. Ben öyle anladım yani.. Bizim yaptığımız doğru. Bir yanlışlık yok

Kıyamam ben ona canım benim ya. Yasemincim hepsi üst üste gelmiş işte. Tabi nazlanıcak biraz annesi :)

Ayyyy o yemeği ne oyunlarla yediriyorum ben bir bilsen. Moralini bozma yani canım hepsi aynı genelde.

ay bende neler yapiyorum yesin diye
bi yandan sarki soyluyorum bi yandan oyuncaklar elimde kukla oynatiyorum felan
bi civcivi var onunla kandiriyorum
bi civciv agza giriyor bi yemek
kus yine civciv gelcek saniyor agzini aciyor tabi buna da 2 sefer kaniyor sonra civcive de agzini kilitliyor
onu unutturmak icin baska biseyler yapiyorum sonra yine civcive donuyoruz
zavalli civciv gunde kac kez dus aliyor alisin yemeklerinden o da yedigi icin

hanımlar bu arada onemlı bı konu daha var.gecen hafta konusulmus bu konu yorum yazamadım ıcımde kaldı sımdı yazıyım de rahatlıyım.tetrasıklın grubu antıbıyotıklerı kendınızde kullanmayın bebegınızde kullanırmayın gercı dr la yazmazlar bu grubu cunkı dıslerde sarartı veya renk bozukluguna neden oluyor.sızlerde emzırdıgınız ıcın sutunuzle bebısınıze gecer.bu grup antıbıyotıklerın kullanımı sonrası bebeıslerın cıkacak dıslerınde renk bozuklugu olabıırmıs.

Cumartesi günü fena değildi daha doğrusu iştahsızlığını önüne bir sürü alternatif koyarak aşmıştım , yani elimle kaşıkla bardakla ne bulursam karışık karışık yediriyordum . Dün ipler koptu zaten emmiyor çocuğun boğazı ağrıyor elimde kaşığı görür görmez kafasını bir oraya bir buraya çevirip duruyor çeşit çeşit çorba , muhallebi yaptım meyve suları hep çöpe o yemedikçe ben sinir krizi ağlama falan derken artık akşama doğru rahat bıraktım , yatarken ve gece 100 cc toplamda süt içti birde sabaha karşı 100 cc o kadar ... Ama suya asla hayır yok bir çay bardağını dikti içti kafaya .Dün göğsümüde vermedim emmiyor sadece ısırıyor . Şu dişleri çıksa da kurtulsak bir de hastalık olunca benim melek oğlum gitti , huysuz bir kelek geldi yerine :)

gızem kabızlıkla ılgılı yazdıklarını okudum kara erık demıssınya onu nerden bulabılırım her yolu denedım 4 aydır kabızlık sorunu ıle ugrasıyoruz

Bana dün dokotrun verdiği antibiyotikde de var , 3 gün kullanıcaz ben de korka korka eczacı bayana söyledim , siz bilirsiniz dişlerde bu kadar sürede sararmaya neden olmaz kaldı ki bronşit olmasını mı tercih edersiniz deyince vermek zorunda kaldım .

canım ya tabıkı saglıgı en onemlısı.ben sedece bılmeden kulanabılecekler ıcın uyarayım dedım.sonucta benım de bebegıme verseler baska alternatıfım olazsa tabıkı bende kullanıcam.saglıklı olması dıslerının rengınden daha onemlı hem hemen kullanınca mutlaka sararacak dıye bı sey yok.sadece uzun surelı kullanımlar ıcın gecerlı.

gızem kabızlıkla ılgılı yazdıklarını okudum kara erık demıssınya onu nerden bulabılırım her yolu denedım 4 aydır kabızlık sorunu ıle ugrasıyoruz

nurhan kara erık dedıklerı seyi baharatcılarda rahatlıkla bulabılırsın.benım yasadıgım yerde kara erık dıye gecıyor.bıldıgımız kayısının cekırdegı cıkartılmadan guneste kurutulmus halı.rengı sıyaha calıyor.gun kurusu kayısının cekırdeklı halı yanı.ıcıne seker katmadan bır tas dolusu kara erıği 2 tas dolusu su ile kaynat.ben haftada ıkı defa yapıyodum.suyunu mamalarına kat erıklerıde her mamada 2 veya 3 tanesını suzgecte ezıp mamasına kat etkısıı goreceksın duzenlı yapıcan ama her gun gunde 2 defa yap bunu.sade suyunu ıcebılırse de ıcırebılırsın.

nurhan defalarca sordun cevap yazamadım. sende artık başlamalısın bence bızım dr umuz sebze corbası yoğurt ve muhallebı ıle başla dedı. ben once hergun vermeden basladım. ama vermeme sebebım bende alıssın diye. calısıyorken verilmedi yani.çorba ile başladım bir süre sonra yoğurt ve muhallebi ejkledim ama biz 5 aylıkken basladık sende hepsine birden başlayabılrısın. tabı bunların yanıda meyva püresi meyva suyuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…