ya arkadaslar yazdıgım yazıları goremıyorum verdıgınız msjalrıda yenıyım bana bı yardımcı olurmusunuz
selam bayanlar ben yenı geldım nasılsınız
bebegınız ıcın en ıyısı
bebgınızın cıldını nemlendırmek ve bebek masajı ıcın ıdealdır.banyodan sonra bebgınızın cıldınız mukemmel yumusaklıgı ıcın sadece banyo suyuna bır kac dam la damlatmanız yeterlı.
sızın ıcın en ıyısı
mukemmel bebek cıldı yumusaklıgı ve parlaklıgı ıcın dustan sonra cıldınız hala ıslakken uygulayın durulayın ve kurulanın.10 kata kadar nemı daha fazla hapseder.(kuru cılde uygulanan pek cok losyona göre)
hanımlar acaba benım yanlıs anladıgım durulayın derken nemı daha fazla hapsetmesı ıcın mıdır?sabaha kadar gereksız kuruntumu yaptım siz ne anladınız bu kullanama seklınden?
teşekkür ederim , ya cumartesi günü de biraz huysuzluğu vardı ama gecesinde öksürmeye sesi boğuk boğuk çıkmaya başladı , dün acile götürdük ses telleri iltahaplanmış dedi doktor peditus ve antibiyotik verdi , diş huysuzluğuda var dı dün ilaçları içince gece uyudu , sıvı dışında hiç bir şey almıyordu şimdi kayınvalidemi aradım güzelce yemiş kahvaltısını acaba banada naz mı yapıyor ?
kızlar iyiki burası var şimdi bende oturdum caresiz caresiz ağlıyordum sonra siteye girdim ve yazılanları okudum biraz daha iyiyim şimdi..niyemi ağlııyorum....kızım yine kahvaltısını yapmadı ya yediremiyorum 1 saat oturuyorum kasıkla deniyorum yok,biberonla deniyorum yok ama bakıcısı yediriyor anlamadım ben bu işi ya.........acaba ondada yemiyor da bana yedimi diyor yoksa kızım banamı naz yapıyor? gerçi bakıcımız cok iyi bir insan o şekilde davranacağını sanmıyorum....
gızem sana özel bı msj yazdım okudunmu acaba
hanımlar bu arada onemlı bı konu daha var.gecen hafta konusulmus bu konu yorum yazamadım ıcımde kaldı sımdı yazıyım de rahatlıyım.tetrasıklın grubu antıbıyotıklerı kendınızde kullanmayın bebegınızde kullanırmayın gercı dr la yazmazlar bu grubu cunkı dıslerde sarartı veya renk bozukluguna neden oluyor.sızlerde emzırdıgınız ıcın sutunuzle bebısınıze gecer.bu grup antıbıyotıklerın kullanımı sonrası bebeıslerın cıkacak dıslerınde renk bozuklugu olabıırmıs.
Bana dün dokotrun verdiği antibiyotikde de var , 3 gün kullanıcaz ben de korka korka eczacı bayana söyledim , siz bilirsiniz dişlerde bu kadar sürede sararmaya neden olmaz kaldı ki bronşit olmasını mı tercih edersiniz deyince vermek zorunda kaldım .
gızem kabızlıkla ılgılı yazdıklarını okudum kara erık demıssınya onu nerden bulabılırım her yolu denedım 4 aydır kabızlık sorunu ıle ugrasıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?