2009 Eylül Anneleri

nurhan halen ek gıda vermıyosan bı an once degıl hemen basla ama.bebeklerdekı kabızlıın dıger nedenıde yetersız beslenme.ornegın bızde yemezsek cıkamayız dımı.benım bebısımede anne sutu yeterlı gelmıyomus.kabızlıgının dıger nedenıde buymus

Geçen sene bu zamanlar sanki daha motivasyonum iyi gibiydi , daha heyecanlı daha pozitif şimdi sanki biri ruhumu aslmış gibi Çok yorgun hissediyorum kendimi.

selamlarrrr
bizimde düzenli olan gece uykumuz artık ağlamalarla çok sık bölünüyoo
daha dişimiste yokk
ve inanılmaz kucak delisi olduk yatırırken kollarımı tutuyo resmen bırakmiyim die ama okudumki
tüm bebeler aynı durumda poffff
kışlıkları kaldırcam şimdi nasıl gözümde büyüyo
sizlere çok kolaylar gelsin
bahar da yoğun sanırım girmemiş hiçç
yasemincim çok geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum paşana

kışlıklarmı kalkıyor istanbula daha bahar gelmedi....dısarda yine yağmur var+soğuk.....

ek gıdaya gectım yogurt verıyorum corba yapıyordum patates havuclu kabız dıye onuda veremıyorum pirinc unu ıle muhallebı yapıyordum oda nuda kestım kabız dıye ne verecegımı sasırdım anlayacagınız bana yardım edın bıde yapacagım corbaların tarıflerını yazarsananız sevınırım kızım cok zayıf 6 800 gr daha

kışlıklarmı kalkıyor istanbula daha bahar gelmedi....dısarda yine yağmur var+soğuk.....

cnm ben evde olduğum için hergün çıkmıyorum,
çoğu kışlıklarımı giymedim bu yıl evden eve giyilmiyo zaten
emzirdiğim için mi ne bu yıl çok ta üşümedim.....
manisanın da baharı yok hemen yaz bastırıveriyooo

canım bizimde kabızlık problemimiz vardı dr muz duphalac diye bir ilaç verdi ben memnun kaldım cok..ama sık vermiyorum cok zorda kalırsam veriyorum bir kullan istersen dr na danışıp.

nurhan sebze corbasını kesme içine bol bol zeytınyagı koy. bize dr öyle demişti. çok kabızsa duphalac kullan demişti bize dr.. bizde işşe yaradı tabi çocugunu sen daha iyi bilirsin ama anlattıgın beslenme ile zor kılo alır zaten. çok hareketlendıler bılıyorsun. eski beslenme yetmez.

aynennn bende ince giyiniyorum kış mevsimine göre is arkadaşlarım beni görünce üşüdüklerini söylüyorlar bende sizinde benim kadar yağlarınız olduğunda üşümeyeceksiniz diyorum:)

cnm tavuklu şehriyeli yada arpalı çorbalar verebilirsin,tarhana verebilirsin bnm oğlumda zor yapıo kakasını genelde bide mama arasında su veriyorum ben ii geliyo biraz dene istersenn
sağol tülaycım , hepsi zıvanadan çıktı bebelerin dua edelimde kalıcı olmasın bu huysuzluklar .

inş. cnmmmm

4 aydır duphalac kullanıyorum sımdı onun bı degısıne gectık luphalac ama kabızlıgı gecmıyor sebze corbası yodurt baska ne verıyorsunuz bır gunluk menu yazarmısın ms ms

bu ek gıda konusunda bazen tıkanıyorum ben kızlar ne veriyorsunuz değişik bebişlerinize? mesela et yada tavuk veren varmı? bıldırcın yumurtası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…