evet cekırdeklı gun kurusu ama ben cekırdksız olanını verdım etkısı olmadı.burda kara erık dıye gecıyor.nurhan gizemin söylediği şeyi gün kurusu olarak biliyorum bende..
Geçen sene bu zamanlar sanki daha motivasyonum iyi gibiydi , daha heyecanlı daha pozitif şimdi sanki biri ruhumu aslmış gibiÇok yorgun hissediyorum kendimi.
selamlarrrr
bizimde düzenli olan gece uykumuz artık ağlamalarla çok sık bölünüyoo
daha dişimiste yokk
ve inanılmaz kucak delisi olduk yatırırken kollarımı tutuyo resmen bırakmiyim die ama okudumki
tüm bebeler aynı durumda poffff
kışlıkları kaldırcam şimdi nasıl gözümde büyüyo
sizlere çok kolaylar gelsin
bahar da yoğun sanırım girmemiş hiçç
yasemincim çok geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum paşana
kışlıklarmı kalkıyor istanbula daha bahar gelmedi....dısarda yine yağmur var+soğuk.....
ek gıdaya gectım yogurt verıyorum corba yapıyordum patates havuclu kabız dıye onuda veremıyorum pirinc unu ıle muhallebı yapıyordum oda nuda kestım kabız dıye ne verecegımı sasırdım anlayacagınız bana yardım edın bıde yapacagım corbaların tarıflerını yazarsananız sevınırım kızım cok zayıf 6 800 gr daha
cnm ben evde olduğum için hergün çıkmıyorum,
çoğu kışlıklarımı giymedim bu yıl evden eve giyilmiyo zaten
emzirdiğim için mi ne bu yıl çok ta üşümedim.....
manisanın da baharı yok hemen yaz bastırıveriyooo
cnm tavuklu şehriyeli yada arpalı çorbalar verebilirsin,tarhana verebilirsin bnm oğlumda zor yapıo kakasını genelde bide mama arasında su veriyorum ben ii geliyo biraz dene istersennek gıdaya gectım yogurt verıyorum corba yapıyordum patates havuclu kabız dıye onuda veremıyorum pirinc unu ıle muhallebı yapıyordum oda nuda kestım kabız dıye ne verecegımı sasırdım anlayacagınız bana yardım edın bıde yapacagım corbaların tarıflerını yazarsananız sevınırım kızım cok zayıf 6 800 gr daha
sağol tülaycım , hepsi zıvanadan çıktı bebelerin dua edelimde kalıcı olmasın bu huysuzluklar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?