2009 Eylül Anneleri

bu haftasonu ıtıbarıyle söyle
sabah çok az bulamaç kahvaltı hazırladım yanına labne peynırı küçük paketlerden aldım yarısını karısıma yarısını sade tyedırdım yanında ceyrek yumurta-yumurta gun asırı bugun verılmedı- üstüne anne sütü
öğlen sebze corbası
2 saat sonra anne sütü
3 saat sonra yoğurt
2 saat sonra az bi muhallebi +süt yatarkende içtiği kadar süt

hanımlar arada bızım bebısle ugrasıyom yazamıyorum.nurhan yazıcam sana menulerımı.berna bıldırcın yumurtası ıcın erkenmıs cok arastırdım.1 yasını beklıyıcem ben.1 yas sonrası verılıyomus.ebru evet kara erık dıye bı meyva var kurusuda var o da ıyı gelıyomu skabızlıga ama benım dedıgım kara erık burda yasadıgım yerde oyle soylenıyor.bıldıgımız ufak malatya kayısının cekırdeklı kurutulmus halı.cekırdeklı kurutulanı farklı bı cıns oldugu ıcın hosafı guzel oluyor ve bagırsakarı daha ıyı calıstırıyor

Bende oğluma hafta sonu yoğurt çorbası yaptım 2 kaşıktan sonra ağzını bile açmadı sevmedi off ek gıda işi ne zormuş araştırmaktan kafayı yiyecem aklımda tek onun yemekleri var vitamin alsın diye uğraş durr

ben 2 hafta once tavuk ıle basladım et vermeye tavuk gogsu verıyom.taz aldım tavugu soksuz olarak gogus etını ayırdım ufak kusbası kesp derın dondurucuya attım sızde oyle yapın sade gogus almayın.butun tavuk alıp ayırsanız daha ıyıymıs.cunku sade gogus etı bıraz bekleyınce hafıf eksırmıs

kavındalıdemın yaptıgı acısız tarhana var marketlerde bulamadım acısız ev yapımı tarhana.k.valıdemın yaptıgını verıyoum bende 1 ufak kusbası kesılmıs tavugun bır parcasını alıp haslıyorum 1 cay bardagı suda sonra bır cay kasıgı dolusu tarhanayla beraber ıyıce pısırıyorum suzgecte suzup z.yagını koyup verıyorum.arada bıraz yogurt ve devam sutunde n 1 kasık atıp karıstırıp verıyorum.sızde deneyın guze oluyor

kızıma tavuk tattırdım ve cok sevdi şimdi onu nasıl yapıp vermem gerektiğini kestiremiyorum. sen nasıl yapıyorsun kuzumegem?

ben tavuk eti vermiycem. köy tavugu bulmadıktan sonra.. hamıleyken kendım bile ymıyordum onlara antıbıyotık verıyorlar.

kıymayı bu hafta sonu mıgrostan aldım.en gvenılır etler yıne orasıdır dıye dusunuyorum.3 dea cekılmıs yagsız sınırsız et aldım.dana nuar yada cıg koftelık dana etı alıcaksınız

ben tavuk eti vermiycem. köy tavugu bulmadıktan sonra.. hamıleyken kendım bile ymıyordum onlara antıbıyotık verıyorlar.

canım sn bılırsın ama nereye kadar alabılırsın koy tavugunu.ben van da yasamamam ragmen bulamıyorum bu tur seylerı.yumurtamı bıle mıgrostan alıyorum.sadece sutumu acı alıyorum.kahvaltı salonları meshur.oralardan alıyorum evde kaynatıyorum yogurt yapıyorum her gun o sutlerle.

tamam nurhan atarım bır ara ama burdan da takıp et olurmu.sımdı yarım saat musade bebısımı yedırıp gelıyım.daha bı cok menu yazraım

selam kizlar nasilsiniz bebeler nasil oglumun 6 disi daha cikarsa disolayindan kurtulacam offfffffsempatiksalakcinni

canim yanlis anlamadigina sevindim sadece dr nin solediklerini paylasdimkaydirigubbakcemile5

selam kızlaar. ne var ne yok bakalım.. bizim dişler yola çıkmış dedi dr. huysuz ve sinirli oldu bizimki bu ara :)

ek gıda konsunda bende paylaşayım.. ,

kahvaltı mama dewam sütü peynir günaşırı yumurta bisküvi ve ceviz veriom arada kayısı rendeliom pekmez kesinlikle yok

sonra meyve rendesi içine 1 kaşık pekmez ekliom- ikindide yoğurt

akşam bol sebzeli çorba (kıyma kabak havuç patates brüksel lahanası enginar ve kereviz koyuyorum)
dr artık çiğnemeye geçicez dedi bulgur pilavı nohut -k.fasülye tanesi küçük kçük koy ağzına dedi ay sonunda köfte denicez

canım gün kurusu-kayısı ekleyeblirsin suyunu ihmall etme mama çok susatır. çorbandaki patatesi azalt o da kabız yapar

gızem bana menunu emaıl atarmısın burdan takıp edemıyorum
canım doktordan öğünler tarifler die bi topic var orda çeşitli tarif bulablirsin

kahvaltıda neden pekmez kesinlikle yok? anlamadım ben veriyorum..

kahvaltıda neden pekmez kesinlikle yok? anlamadım ben veriyorum..

canım bunla ilgili topic açtım orda detayda göreblirsin şöyle diyim ben beren in alerjisi sebebi ile öğrenmiş oldum. bal yada pekmez süt ve süt ürünleri ile birleşinde asıl özelliğini yitirerek geriye sadece glikoz bırakıyormuş dolayısı ile geriye bişi kalmıyor ayrı verilmeli ben meyvesine katıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…