canım bunla ilgili topic açtım orda detayda göreblirsin şöyle diyim ben beren in alerjisi sebebi ile öğrenmiş oldum. bal yada pekmez süt ve süt ürünleri ile birleşinde asıl özelliğini yitirerek geriye sadece glikoz bırakıyormuş dolayısı ile geriye bişi kalmıyor ayrı verilmeli ben meyvesine katıyorum şimdi
canım sağol:) bu dr lar neden hepsi farklı konusuyor bizimkide katabilirsin demişti.ama ben meyveyle versem iyi olacak:)
bende bizimkine alerjisi arttı keşke söyleseydiniz dedim aaa ayrı ver o zaman dio..
ne yazıkki biraz tırnağımızla kaşıcaz kendimizi herbiri başka bişi dio doktorların
nihalcim benim kızın yanaklarındakide atomik dermotit maalesef((o deil ne kadar nemlendirsekte geçmiyor...bepanten verdi dr ,başka dr da hematan verdi...biri soğuktan olmuş dedi diğeri elbiselerinden sabun tozu kullanıyoruz yünlü giydirmiyoruz vs vs artı mustela da işe yaramadı en son elidel varmış o kreme bakıcaz:gitme:
gun ıcınde bellı bır saatı ve sırası yok kahvaltı harıcı verdıklerımın cunku uyku duzenı farklı oluyor her gun.yogurt verıyorum kendım yapıyorum yogurdumu her gun mayalıyorum 1 kase.yogurdunun ıcıne meyva rendelıyorum muz elma veya armut.bazen bıraz portakal suyu sıkıyorum ıcıne az bı mıktar.bır tatlı kasıgı falan.yıne bır bebe bıskuvısı atıyorum.devam sutundende 1 kasık atıyorum.
Merhaba hanımlar , ben bisküviyi Hipp marka aldım önerebilirim şeker oranı diğerine göre daha az bu hafta sonu güya kurabiye yapacaktım ama tüm yaptıklarım boşa çıkınca hevesim kalmadı ...
Ben pekmezi sabah kahvaltısına karıştrıyorum , birde hafta sonu portakal suyunu elma suyuyla karıştırıp verdim hasta olduğu için ...
babaannesi aradı oğluşumun dişi görünmüşş ay çok duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?